2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
عزیزم سوموی روز ۸ تا ۱۰ سیکلم انجام دادی؟ عزیزم اون سونویی که میگی وقتی تو پروندت تصمیم به شروع سیک ...

آزمایشهای شوهرم رو انجام داده و عصر دکتر میبینشون، از روی همینا هم ممکنه تصمیمشو بگه دکتر؟ یا صبر میکنن تا جواب آزمایش های منم آماده بشه؟؟ واقعا دیگه نمیخام صبر کنم، الکی وقت هدر بدم، 1سال و نیم الکی صبر کردم، کاش از اول میرفتم رویان و یه فکری میکردم

ستایش  عزیزم دوز مناسب روزانه فولیک اسید ۴۰۰ مایکروگرمه که تو بارداری تا ۱ میلی گرم مجازه. ...

والا موندم چکار کنم فعلا همون ۱ میل میخورم تا دو هفته دیگه ک وقت دکتر دارم ازش میپرسم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم فقط حدودي با قرص ال دي ميشه پريود كساني كه پريودي مرتبي ندارن رو تنظيم كرد انشالله به موقعه ...

ماری جون اتفاقا برا ماهایی که تو سیکلیم خوردن قاعده آورا خوب نیست چون میتونه رو ضخامت تاثیر بدی بذاره!!!!!!

پریود شدن طبیعی بیشتر به نفعمونه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ميدونم ولي چون بيبي چك مثبت شد دادم خودم هم ميدونم زود بوده به همين خاطر هم اصلا نگران نيستم همينطور ...

عزیزم این بتا مال روز چند انتقالته؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

راستي اينجا همه آزهاي هورموني رو زمان پريود انجام دادن 

اما واسه من دو باري ك دكتر كشاف انجام داد بعد از پريود ما بين روز ٧ تا ١١ بوده 

چ فرقي داره ؟؟

اتفاقا الان ك باز تصميم دارم برم تماس گرفتم ك اگه نيازه زمان پريودي اونجا باشم ك گفتن نه بعد پريودي بيا 

برام سوال شده 🙁

آنا جون قشنگ روبرو نتیجه تست نوشته homozygote(both copies are mutant allele) من خودم ژنتیک خوندم،می ...

پس عزیزم ژن غلظت خونو داری......

از مال من که هتروزیگوت بودم شدیدتره.....

پس ببین عزیزم علی الحساب آب زیاد بخور......

سالسیلات دارا رو اونایی که با طبعت سازگارن تو رژیم غذاییت بگنجون.....

بعدشم به نظرم یه مشاوره ای با یه آنکولوژی که تخصص نازایی داره انجام بده......

من پیش ر ا ح ل ه ت و ک ل ی میرفتم......

هم ابن سینا کار میکنه هم بیمارستان بانک ملی البته اگه هنوز برنامش همین باشه!!!!!

آره عزیزم، رویان میرم، نه هنوز روز 8 سیکل نرسیدم، امروز روز سوم هستم، برام کلی چکاپ نوشتن که انجام د ...

عزیزم رویان رو نمیدونم اما روال ابن سینا اینجوری بود که دو ماه برا همسر من که شرایط اسپرمش بد بود دارو دادن گفتن اگه جواب نداد اون وقت تصمیم میگیریم......

منظورم اینه شاید روتین مرکز یه همچین چیزی باشه......

به هر حال تا تو پروندت استارت میکرو زده نشه سیکلت شروع نمیشه و تصمیم به استارت این کارم بعد شور بین دکتر زنان و اورولوژ گرفته میشه و به شما اعلام میکنن!!!!!

سونوی روز ۸ هم معمولا با عکس رنگیه البته شاید مرکز شما این سونو رو نمیخواد!!!!!

آزمایشهای شوهرم رو انجام داده و عصر دکتر میبینشون، از روی همینا هم ممکنه تصمیمشو بگه دکتر؟ یا صبر می ...

عزیزم تا همه مدارک و آزها تکنیلی نشه تصمیم نمیگیرن!!!!!!

آره عزیزم، رویان میرم، نه هنوز روز 8 سیکل نرسیدم، امروز روز سوم هستم، برام کلی چکاپ نوشتن که انجام د ...

سلام عزیزم...مشکل شوهرت مگه چجوریه??منم یکسال ازدواج کردم هنوزباردارنشدم....شوهرم اسپرماش کمه

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
ستایش  عزیزم دوز مناسب روزانه فولیک اسید ۴۰۰ مایکروگرمه که تو بارداری تا ۱ میلی گرم مجازه. ...

اتفاقا دكتر زرناني براي من اسيد فوليك ٥ از دوماه قبل بارداري دادن پريروز كه پيششون بودم بهشون دقيقا همين حرف و زدم كه اسيد فوليك بالا باعث اوتيسم ميشه كه ايشون دوباره ازمايشامو نگاه كردن و گفتن من با توجه به ازمايشتون اين دوزو تايين كردم و بدن شما نياز داره به اين دوز دارو پس بايد دكتر با توجه به نياز بدن مقدار اسيد فوليك و كم يا زياد كنه و ما نبايد سر خود اينكارو بكنيم 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
سلام آنا جان خوبي ؟ ببخشين شما هم دوباره رفتين تو سيكل آي وي اف  يا اشتباهي متوجه شدم ؟؟ در ...

عزیزم نه بابا چه سیکلی؟

من فعلا این شیطونکو بزرگ کنم هنر کردم......

ماری جون اتفاقا برا ماهایی که تو سیکلیم خوردن قاعده آورا خوب نیست چون میتونه رو ضخامت تاثیر بدی بذار ...

انا جون منم همين حرف و زدم كه دكترم خيلي رو طبيعي پريود شدن تاكيد داشتن و در مورد تاثير گل كاو زبون روي اندومتر هيچ اطلاع علمي ندارم فقط در حد پيشنهاد بود چون ظاهرا خودشون رازيانه دم كرده بودن خورده بودن كه من شنيده بودم رازيانه بيشتر براي تسكين و تنظيم هورموناي بدن موثره بازم ببخشيد اگه باعث گمراهي كسي شدم ❤️و البته در انتها گفتم كه بازم دوستان ببينيد چه پيشنهادي ميدن 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
راستي اينجا همه آزهاي هورموني رو زمان پريود انجام دادن  اما واسه من دو باري ك دكتر كشاف انجام ...

عزیزم روزای دیگه هم میشه اما به نظرف تفسیر روز دوم سوم پریودی دقیقتره......

دقت کنی تو آز هورمونی میخویسه فولیکولار فاز، لوتئال فاز و......

به نظرم وقتی روز دوم سوم آز میدیم دقیق معلومه باید فولیکولار فاز رو چک کنیم اما اگه دیرتر انجام بشه همین تشخیص اینکه الان تو چه فازی هستیم خودش یه مساله هست......

اینکه کی تخمکگذاری انجام شده.....

برا همین فکر کنم همون روز دوم سوم راحتتره.....

البته اینا برداشتای من هستن و احتمال داره درست نباشن.....

حالا باز ببین نظر دکترت چیه!!!!!