2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
پس عزیزم ژن غلظت خونو داری...... از مال من که هتروزیگوت بودم شدیدتره..... پس ببین عزیزم علی الحساب ...

آنا جون چرا برم پیش آنکولوژیست،ترسیدم مگه غلظت خون ربطی ب سرطان داره! 

عزیزم میشه بگی چه موادی سالیسیلات دارن؟ و اینکه با این غلظت خون میتونم از الان آسپرین شروع کنم،اگه خاطرت باشه گفته بودم بعد از انتقال مویرگابنفش پوستم مشخص تر شدن و انگار مث واریس شده،من چون پوستم روشنه و دقت میکنم متوجهش شدم،خودم فکر میکنم ب خاطر مصرف استرادیول و مشکل انعقادی ک دارم اینطور تشدید شده،نظر شما چیه؟

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
انا جون منم همين حرف و زدم كه دكترم خيلي رو طبيعي پريود شدن تاكيد داشتن و در مورد تاثير گل كاو زبون ...

ماري جون مبارك باشه انشالله  نه ما رو بسلامت بگذروني 

عزيزم امكان داره بگي هزينه هات تو گاندي چقدر شد جمعا؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون منم همين حرف و زدم كه دكترم خيلي رو طبيعي پريود شدن تاكيد داشتن و در مورد تاثير گل كاو زبون ...

ماری جون عزیزم منظورم این نبود قصد سرزنشتو داشته باشم.....

فقط خواستم از طریق پستت یاداوری کنم که قاعده آوره کلا تو سیکل توصیه نمیشه به خصوص موقع پریودی......

رازیانه خودش شدیدا قاعده آوره......

دلیلی که من پنیرک رو به دوستان توصیه میکنم اینه که طبع معتدلی داره و تو هر بازه زمانی چه پریودی چه غیر پریودی مشکلی ایجاد نمیکنه......

پس عزیزم اگه ناخواسته باعث رنجشت شدم عذر میخوام......

ولی بازم تاکید میکنم خواهشا با داروهای گیایی یا حتی داروهای هورمونی سرخودی سیستمتون رو به هم نریزین!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ماری جون عزیزم منظورم این نبود قصد سرزنشتو داشته باشم..... فقط خواستم از طریق پستت یاداوری کنم که ق ...

نه قربونت برم من از خودم ناراحت شدم كه چرا حرفي رو نسجيده زدم فدات شم من سالهاست شمارو ميشناسم نفرماييد بانوي مهربان💋💋

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
ماري جون مبارك باشه انشالله  نه ما رو بسلامت بگذروني  عزيزم امكان داره بگي هزينه هات تو گ ...

عزيزم سه و پونصد براي پانكچر دادم و ١٧٠٠براي فريز جنين و ٩٠٠براي انتقال ٥٠٠براي پي ار پي ١٨٠هم براي بلاست 

عزیزم نه بابا چه سیکلی؟ من فعلا این شیطونکو بزرگ کنم هنر کردم......

عزيزم قربون اين شيطونكت بشم خدا حفظش كنه 

خودمم تعجب كردم آخه ب يكي از دوستان گفته بودي چون تو سيكلي بايد همه چي روال طبيعي داشته باشه 

گفتم نكنه باز دستبكار شدي 

ان شاءالله خودت طبيعي دوباره بچه دار شي عزيزم 💜

فكر كنم استرس جواب ازمايش دومم باعث شد لحنم خوشايند نباشه انا جون باعث سوتفاهم شدم😫😫ولي بدون خيلي براي من عزيزي💋❤️ساعت دوازده قراره زنگ بزنم ازمايشگاه دلم يجوريه پر اشوب

فكر كنم استرس جواب ازمايش دومم باعث شد لحنم خوشايند نباشه انا جون باعث سوتفاهم شدم😫😫ولي بدون خيلي ...

ماري جان از خدا ميخوام دلت شاد باشه ان شاءالله همه چي خوب خوب باشه از صميم قبل برات دعا ميكنم ❤️

ماري جان از خدا ميخوام دلت شاد باشه ان شاءالله همه چي خوب خوب باشه از صميم قبل برات دعا ميكنم ❤️

فدات شم انشالله روزي شما و تك تك دوستانم خدارو شكر بتا رفت بالا خيالم تا حدودي راحت شد💋💋💋💋البته بيشتر از دوبرابر شده 🤔🤔🤔