2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
لیلا جون  ممنون عزیزم ازتوضیحات کاملی که می دی ولی متاسفانه توی این بیهوشیهایی که میگیریم عوا ...

مرمر جان کاملا باهات موافقم ،،، من اتفاقا دیروز گفتم که دکترا عوارض رو فقط خدای نکرده اگر تومور جایی ایجاد بشه میگن عوارض وگرنه کلا میگن هیچی عوارض نداره، دیگه امید به خدا ،،،ایشالله خدا خودش به هممون کمک کنه زودتر دستمون از زیر ساتور دکترا برداریم ،،،ایشالله قبل قطع شدن😂😂😂😂 شوخی کردم البته بخندیم

عزیزم اختیار داری،،،سوالت یه موضوع طبیعیه،،،بله عزیزم من خودم داشتم ،، میدونی اتفاقا رحم هم انگار آم ...

اخه ميدوني ماه گذشته دكتر بهم ال دي داد خوردم ولي اين ماه بهم چيزي نداد واسه همين گفتم جلوگيري طبيعي كنيم يا نه بيخيال بعداينكه اون خراش رو كه دادند مشكلي برام پيش نمياد ممنون گلم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ماری جون و مامی جون و مامان سبحان جون بهتون از ته ته دلم تبریک میگم خیلی خیلی خوشحال شدم ان شاا ...

ممنونم عزيزم اميدوارم به زودي تيكر بارداري و بتاي تپلت و ببينم 😘🙏🏻

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
ماری جون چقدر سختی کشیدی عزیزم انشالا این بار بارداری سالم و راحتی داشته باشی و نی نی هات به سلامتی ...

قربونت برم ممنونم از دعاي خيرت عزيزم قسمت و روزي خودت بشه انشالله عزيزم 🙏🏻😘

الهي ماري جون، شما هم سختي زيادي كشيدي، انشالله با شيريني يك بارداري خوب و بغل گرفتن بچه ها اون ...

فدات نازي جون ممنونم از همدردي شما و همه دوستان انشالله سختي هامون با ديدن و در اغوش گرفتن فرشته هامون تموم ميشه و ما هم طعم مادري رو ميچشيم

الهي ماري جون، شما هم سختي زيادي كشيدي، انشالله با شيريني يك بارداري خوب و بغل گرفتن بچه ها اون ...

نازي جون نگران اندومترت نباش هفت خوب بوده عزيزم منم رفتم روز يازده سيكل ٧بود ولي روز انتقال شده بود ٨منم خيلي خيلي استرس داشتم اما خدارو شكر ظاهرا خوب بوده عزيزم پس نگران نياش خانمي انشالله محكم ميچسبن بهت و نه ماه ديگه ميان بغلت🙏🏻🙏🏻

عزیزم خدارو صدهزار مرتبه شکر...... به سلامتی ایشالله بغلشون میکنی اونم صحیح و سالم........ خیلی خی ...

سپاس فراوان اناي مهربان 💋💋 از دعاي خير و ارزوهاي قشنگت ❤️ خدا دخمل خوشگلت و حفظ كنه و در اينده فرزنداني سالم و زيباي ديگه خدا نصيبت كنه عزيزم تا از وجود مادري مهربان مثل شما لذت ببرن و در كنار شما در  غرق خوشبختي  بشيد ❤️❤️

كيميا جون و انتا جون عزيزم مبارك باشه انتقالتون و انشالله كه ميچسبن محكم بهتون عزيزم و بعدش ميان بغلتون🙏🏻🙏🏻

ممنون مهسا جون از تبريكتون از همه دوستان ممنونم روزي همه منتظرا انشالله🙏🏻

ماری جون سلام عزیزم ببخشید مزاحمت میشم از دکتر زرنانی چطور میشه نوبت گرفت؟ توی اینترنت سرچ کردم چیزی ...

عزيزم من فقط ميدونم بعداظهراي يك شنبه و سه شنبه تو كلنيك جنرال بيمارستان كاندي هستن ميتونيد با بيمارستان كاندي تماس بگيريد بهتون وقت ميدن عزيزم

اگه جوابمو بدین متشکر میشم ازتون

عزيزم چرا عجله داري پريود بشي بزار بدنت خودش پريود بشه دكترم هميشه ميگه اگه بدن بطور طبيعي پريود بشه خيلي خيلي بهتره 

عزيزم چرا عجله داري پريود بشي بزار بدنت خودش پريود بشه دكترم هميشه ميگه اگه بدن بطور طبيعي پريود بشه ...

چون باید ۳۱ پریود میشدم،این ۲ماهه روز ۳پریودیم میخوره به تعطیلی همش کارم میفته عقب،شایدم چند روز دیگه برم مشهد واسه خاطر اون عجله دارم