2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045859 بازدید | 684486 پست
ممنون گلم راستي تورك جون واسه زايمان مشخص ميشه كه ازطريق ivfبوده يانه چون به كسي چيزي نگفتم جزخواهرم ...

عزیزم خوب قاعدتا تو پروندت هست ولی کافیه به دکترت تاکید کنی و موقع بستریم به سرپرستار تاکید کنی مشکلی پیش نمیاد......

برا من که مشکلی پیش نیومد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من امروز رفتم تيتر بتا دادم روز دوازده انتقال ٥٣٨بود برام دعا كنيد قلبش يا قلبشون محكم ب ...

عزیزم خدارو صدهزار مرتبه شکر......

به سلامتی ایشالله بغلشون میکنی اونم صحیح و سالم........

خیلی خیلی خیلی گوارای وجودت باشه مامان نازنین......

ایشالله بارداری راحتی در انتظارته و پایان شیرینش هم نه ماه بعد برات یه روز به یادموندنی رو رقم میزنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون سلام ،،، در مورد انقباض و گرفتگی پاتون مخصوصا تو تابستون و فصل گرم این حالت بیشتر پیش میاد د ...

لیلا جون چه جالب......

برا منم تو بارداری به خاطر انقباضات رحمم دکترم منیزیم تجویز کرده بود......

عزیزم ممنون ازت به خاطر اطلاعاتی که در اختیارمون میذاری.....

چشم ليلا جون  من خودم باردار ميشدم ولي سقط ميشدن اولين بچم سه ماهگي با اثر پاره شدن كيسه اب سق ...

ماری جون پس میشه خلاقه کرد که فقط تشخیص مشکل ایمنی و انعقادی کافی نیست و تجویز درستم ملاکه......

منم به موازات دکتر زنانم با دکتر ایمونولوژمم مشاوره میکردم....

به نظرم درستترین کار اینه این مشکلات رو دکترا ارجاع بدن به متخصصاشون!!!!!!

مثلا من به تجویر آنکولوژم ۶ هفته بعد زایمان البته بعد خوب شدن زخمم مجدد سلکسان زدم که دکتر زنانم قبول نداشت اما من به تجویز آنکولوژم زدم......

سلام دوستای عزیزم

منم شنبه انتقال داشتم

۳ تا نی نی گوگولی چسبوندن به دلم

درحال استراحتم 

دست راستم رو روی دلم گذاشتم و برای نی نیای خوشگلم صلوات میفرستم

من چند هفته پيش براي اولين بار انتقال داشتم و منفي شدم از روز اول انتقال تكرر ادرار شديد داشتم  همچنين درد تو ناحيه لگن سمت چپ روز پنجم  كل بدنم عضلاتش گرفته بود و بدنم درد ميكرد تا روز ششم كه لك ديدم بعد اون فقط دردايي مثل پريود داشتم  اين دردها خيلي ذهنمو مشغول كرده!!!!

بچه ها یه سوال بپرسم؟

شما هم خوابای خاک برسری میبینید؟

من دیروز دیدم مجبور شدم برم غسل کنم

امروز هم داشتم میدیدم فوری بیدار شدم.

چیکار کنم خواب نبینم؟خجالت میکشم.

جنایتهای من دوتا گرید A یک دونه Abو یک دونه c انتقال دادن به نظرتان خوب 

كيميا جون حتما ميگيره من اعتقاد دارم اگر همچي اوكي باشه با گريد پايين هم ميگيره انشالله ماماني عزيزم