2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045834 بازدید | 684484 پست
مامي جون سلام  چطوري من حالم متغيره يهو خوب يهو بد... لك بيني ندارم اونم والا شك كردم   ...

افسون جون خدا رو شكر كه لكه بيني نداري ، من همون ديروز هم گفتم احتمالا يك زخمي ، جوشي چيزي بوده چون براي من هم پيش اومده چنين چيزي ، التماس دعا عزيزم داري قرآن ميخوني .

خواندن سوره هاي حاقه ، حجرات و بيّنه هم براي حفظ جنين بسيار توصيه شده .

ان شا الله كه خداي بزرگ به همه ما كمك كنه .

مامان سبحان عزيز اين بتا براي روز هشتم عاليه همينجوري دوبرابر بشه تا روز اصلي ازمايش كلي تپل مپل ميش ...

توكل به خدا عزيزم ، من كه خودم رو سپردم به خدا ، مطمئنم پناهش امن ترين پناهه .

ان شا الله شما هم با خبرهاي خوش ميا عزيزم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامي جون سلام  چطوري من حالم متغيره يهو خوب يهو بد... لك بيني ندارم اونم والا شك كردم   ...

عزيزم انشالله هميشه خوب باشي، خدا رو شكر لكه بيني نداري عزيزم❤️❤️❤️التماس دعا افسون جون

دوستان من با اعتماد به نفس كامل براي خودم تيكر بارداري گذاشتم ، آخه ديشب داشتم به همسرم ميگفتم سري ق ...

اي جوووونم چقدر خوب عزيزم كلي كيف كردم انشالله اينجا پر بشه از تيكر بارداري امين🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
مرسي عزيزم قسمت خودت انشالله بشه به زودي عزيزم منم رفتم پيش اقصي ويزيت شدم و نه انصاري نه اقصي هيچ ك ...

مرسی ماری جون.ان شاا...9ماه بارداری عالی داشته باشی و نی نیاتو صحیح و سالم بغل کنی

متاسفانه مشکل اقصی همینه.اعتقادی به آزهای تکمیلی نداره

ولی من یه سر میرم زرنانی ببینم نظرش چیه

پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.
چشم ليلا جون  من خودم باردار ميشدم ولي سقط ميشدن اولين بچم سه ماهگي با اثر پاره شدن كيسه اب سق ...

ماری جون چقدر سختی کشیدی عزیزم
انشالا این بار بارداری سالم و راحتی داشته باشی و نی نی هات به سلامتی دنیا بیان عزیزم بتات هم عالی بود انشالا 2-3 تا نی نی تو راهه  

خدایا شکررررررر
دوستان من با اعتماد به نفس كامل براي خودم تيكر بارداري گذاشتم ، آخه ديشب داشتم به همسرم ميگفتم سري ق ...

مامان سبحان عزیز انشالا که تیکرت برای 9 ماه دیگه باقی می مونه عزیزم. دعا میکنم زود زود بتات بالا بره

خدایا شکررررررر
سلام دوستاي گلم خدا رو شكر كه حس و حال تاپيك اينقدر مثبته، منم فعلا ميخوام خيلي منفي فكر نكنم ...

مامی جون انشالا که شما هم مثبتی عزیزم. به بی بی چک ها زیاد اطمینان نیست. دعا می کنم چهارشنبه خبر یه بتای تپل رو بدی اینجا

خدایا شکررررررر
مامان سبحان عزیز انشالا که تیکرت برای 9 ماه دیگه باقی می مونه عزیزم. دعا میکنم زود زود بتات بالا بره

ممنونم آزيتا جون ، ان شا الله كه شما و همه زود زود نتيجه بگيريم و تمام دوستان تيكر بارداري داشته باشن .

مامان سبحان جان ان شاءالله اين تيكر بارداريت تا نه ماه ديگه باقي بمونه و ب سلامت در آغوش بگيري دردونه ت رو 

هر حرفي ميزني كلي انرژي بخشه  

اي كاش منم بشم مثل شما با اعتماد ب نفس بالا 

براي تك تك دوستانم آرزويه بهترينها دارم 

ان شاءالله تيكر بارداري همه منتظرا رو ببينم ❤️

براي منم دعا كنيد اگه خدا بخواد و صلاح بدونه هفته آينده ميام تهران بررسي كنم انتقال قبليم چطور بوده 

غير از قسمت چ چيزي باعث شده دوباره بچه دار نشم، و بعدش برم تو سيكل

الان پريودم تموم بشه ميام 

در صورتي ك خيلي مايل نيستم از طرفي هم نميتونم بيخيال بشم ك دوباره مامان نميشم 

اما گفتيم يك بار ديگه تلاش كنيم شايد خدا قسمت كرد 

ان شاءالله ك هر چي ب صلاحه خدا برام بخواد 

دعا گويتون هستم 

شما هم من رو در دعا كردن فراموش نكنيد 

ممنونم 🌹

مامان سبحان جان ان شاءالله اين تيكر بارداريت تا نه ماه ديگه باقي بمونه و ب سلامت در آغوش بگيري دردون ...

خيلي ممنون ماماني طاهاي عزيز ، ان شا الله كه سفر شما هم به تهران پر از روزي باشه براتون و بهترين سوغاتي رو از تهران ببري به جنوب ايران ، من هم براي شما و همه دوستاي خوبم آرزوي بهترينها رو دارم دوست خوبم .

واي ماماناي جديددد خيلي خوشحالم از  ته قلبم واستون بهتررررين آرزوهارو دارم، نينيا بچسبن حسابي و سر موقع سالم و خوشگل به دنيا بيان الهي

مامان سبحان ديدي ؟؟؟؟ فقط به روزي فكر ميكنم كه گفتي احتمالا سيكل كنسله ولي با اميدي كه داشتي همه چيز خوب پيش رفت، الانم زود رفتي آز مطمئنم بالا ميره به وقتش و همه چيز خوبه... همينجوري خونسرد و اميدوار برو جلو

الهي ماري جون، شما هم سختي زيادي كشيدي، انشالله با شيريني يك بارداري خوب و بغل گرفتن بچه ها اون سختيها ديگه كمرنگ ميشه. ممنون كه برامون نوشتي. 

مامان سبحان انشالله بتاي شما هم بالا ميره و ني ني قوي ميچسبه. هنوز خيلي زود بوده و طبيعيه كه پايينه. توكل به خدا. 

اميدوارم بقيه انتقاليها هم به زودي با خبرهاي خوب بيان. 

منم امروز سونو رفتم، ضخامت ٧ بود 😔 چهار روز ديگه بايد ادامه بدم و دوباره برم، تنها خبر خوب اين بود كه اثري از كيست نبود و واقعا خوشحالم. 

انا جون اينكه دز ايتروژن پرسيدم مي خواستم ببينم ماكزيمم كه ميدن چقدره؟ مثل اينكه كسي بيشتر از چهار تا در روز نداشته، مال من از امروز چسب استروژنم اضافه شد ولي دزش خيلي پايينه! نميدونم چقدر كمك ميكنه، توكل به خدا. 

كسي ميدونه روزي چقدر ضخيم ميشه رحم با مصرف استروژن؟! اصلا ايا قانون خاصي داره؟! 

مامان سبحان شما كه دو دفعه سونو شدي فاصله سونوها چقدر بود؟! تو اون چند روز از چند به چند رسيد!؟ 

آنا جون انتقال من خرداد بود ،احتمالا سیکلم بیفته شهریور،ب نظرت زوده؟من چون فقط تابستون بیکارم اصرار ...

عزیزم مهم اینه تو این فاصله زمانی چه کارایی کردی که سیکلهای قبل انجام نداده بودی.......

اگه شرایطت مثل سیکل قبله به نظرم زوده.....

ببین مثلا من برا میکروی سوم طبعمو اصلاح کردم......

مشکلات ایمنی و انعقادی و آندومتریوزم تشخیص داده شدن و درمان و کنترل شدن.....

۶ ماه تمام یه روز درمیان باشگاه رفتم و پیلاتس کار کردم......

روی روحیم کار کردم.....

رحم سردمو درمان کردم.......

یعنی با دو میکروی اولم خیلی فرق ایجاد کردم.....

نتیجه هم متفاوت شد......

منظورم اینه اگه حس میکنی زوده نرو غیر این باشه و فکر میکنی زمان مناسبیه برو تو سیکل......

اینو خودت بهتر از هر کسی میدونی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com