2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
باید قبلش می خریدی مامان سبحان       شوخی می کنما.     ولی من سر انتقالم ...

ممنون عزيزم ، فكر نكن منم خيلي آدم صبوري هستم روز ١٠ به بعد ميرم سراغ بيبي . 😂😂😂😂

من مادرم ميدونه و تا آخر هفته خونمون هست ولي از هفته ديگه كم كم خودم كارهاي سبك رو انجام ميدم ، اين هفته هم چون همسرم شب كار بود ديگه كلا موند خونه ما .

ديگه توكل به خدا ان شا الله خدا به همه ما كمك كنه .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بلاستوسیست مرحله ای از رشد جنین است که معمولا از روز ۵ به بعد آاغاز میشود و جنین پرسلولی میشود بیشتر ...

دست گلت درد نکنه عزیزمممممممم......

بوسسسسسس گنده واسه مامان لیلامون....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستاي گلم

من امروز لكه بيني مختصري داشتم. به نظرتون علتش چيه؟ 

روز هشتمم به نظرم از روز لانه گزيني گذشته ديگه.

آزيتا جون ممنون از توضيحاتت ميشه بگي مارك بي بي چك چي بود؟

سلام مهربونا، من امروز سونو شدم، سه شنبه ظهر ان شاءالله انتقال دارم جنينا هم سه تا هستن همون روز مشخص ميشه حالشون چطوره 

التماس دعا كلللللي دارم واسه همه ماماناي جديد و قديمم آرزوهاي خوب خوب ... خدا كنه اين ماه همه انتقاليا مامان بشن

بلاستوسیست مرحله ای از رشد جنین است که معمولا از روز ۵ به بعد آاغاز میشود و جنین پرسلولی میشود بیشتر ...

تشکر از اطلاعات خوبت 

تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 
سلام دوستاي گلم من امروز لكه بيني مختصري داشتم. به نظرتون علتش چيه؟  روز هشتمم به نظرم از روز ...

مارکش وندفو هست عزیزم
مامی جون معمولا برای لکه بینی چندروز بعد از انتقال میگن استراحت رو بیشتر کنید و اگر قطع نشد پروژسترون رو اضافه می کنن. به نظرم استراحت کن که نی نی ها حسابی بچسبن به دلت.

خدایا شکررررررر
سلام دوستاي گلم من امروز لكه بيني مختصري داشتم. به نظرتون علتش چيه؟  روز هشتمم به نظرم از روز ...

عزیزم به احتمال خیلی خیلی زیاد همون لک لانه گزینی بوده!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com