2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

دوستای عزیزم که تو پروسه انتقال هستین...عزیزانی که انتقال دادین و منتظر جواب هستین ...دوستان عزیزی که مثل خودم منتظر هستن که نوبتشون بشه و یا به هر دلیلی هنوز تو سیکل وارد نشدن... برای سلامتی و شاد بودن آنا جون و برای سلامتی دوستامون که باردار هستن ... با اجازتون من به نیت شما عزیزان یه نذری کردم از امشب شروع میکنم ... دوست داشتین پست رو لایک کنین...ولی عزیزانی هم که خواننده خاموش هستن نگران نباشن چون من اونارو فراموش نکردم ..

امید به خدا که همه ما به آرزومون میرسیم ... آمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای عزیزم که تو پروسه انتقال هستین...عزیزانی که انتقال دادین و منتظر جواب هستین ...دوستان عزیزی ک ...

ليلا جون خيلي مهربوني

اميدوارم خدا حاجت هممون مخصوصا شما رو خيلي زود براورده كنه.😘😘😘

ليلا جون خيلي مهربوني اميدوارم خدا حاجت هممون مخصوصا شما رو خيلي زود براورده كنه.😘😘😘

فدات شم عزیزم       ... الهی آمین عزیزم.... من مطمینم خدا آرزوی همه مارو برآورده میکنه ... ایشالله 

دوستای عزیزم که تو پروسه انتقال هستین...عزیزانی که انتقال دادین و منتظر جواب هستین ...دوستان عزیزی ک ...

ايشالا تو هم به مراد دلت زود زود برسي عزيزم....

اينجا اگرچه گاه، گل به زمستان خسته ، خار ميشود ، اينجا اگرچه روز، گاه چون شب تار ميشود،اما بهار ميشود.... اخر بهار ميشود..

افسون جون ميشه يك خلاصه اي از وضعيت خودت و شوهرت و تعداد تخمك و اسپرم و جنينها بگي برامون و اينكه مشكل اوليه شما چي بوده!؟ 

افسون جون توي مقاله ها و امارها نوشته كه به طور ميانگين  فقط يك سوم از جنينهاي تشكيل شده از اي وي اف و ميكرو از نظر ژنتيكي سالم هستند!

شايد شانسي اينطور شده، 

خودت و شوهرت ازمايش كاريوتايپ و از ژنتيك بديد و ازمايش دي ان آ روي اسپرم هم انجام بديد. 

اگر مشكلي نبود، ديگه بذار به حساب بد شانسي. 

من همش حسرت ميخورم چرا روي جنينهام پي جي اس انجام ندادم، ميدونم كه خيلي چيزها رو مشخص ميكنه. انشالله اين دو تا جنينم كه برام مونده سالم باشن. خدايا خودت كمك كن. 😔

آنا جون به نظرت براي لك لانه گزيني دير نيست؟

نه عزیزم دیر نیست......

اگه برا منم لک لانه گزینی بوده که مال من روز ۱۱-۱۲ بوده......

خیلی فکرتو درگیر نکن ولی به قول دوستمون یه کم استراحتتو بیشتر بکن اما نه مطلق!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نميدونم چرا حالتهاي پريود دارم😔😔😔

عزیزم نگران نباش فقط اگه حس درد داری استراحت کم و به دکترتم علایمتو بگو اگه نیاز باشه پروژسترونتو بیشتر میکنه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

نذرت قبول حق انشالله حاجت روا بشي عزيزم🙏🏻😘

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤