2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
مرسی عزیزدلم چشم شوهرم راضی کنم آزم میدم فردا  فدات بشم که به فکرمی گلم خیلی امیدوارم ولی گاهی ...

چشمت سلامت عزیزم... واااااقعا خوشحالم....آبان جون راست میگه...باردار شدن دوستان مارو امیدوار میکنه حالا وقتی این بارداری طبیعیه خیلیییی امیدوارتر میشیم....بعدم من خیلی عدد بتا دوست دارم...ایشالله آز دادی عددشو بگو   

سلام به همه دوستان عزيز :

ماري جون و مامي جون ان شا الله كه انتقال خوبي داشته باشيد و ني ني ها محكم بچسبن به مامانهاي گلشون .

افسون جون شما هم ان شا الله هفته بعد پيش بري به سمت مامان شدن .

نيلو جون شما هم خوش اومدي به جمع ما .

زندگي جون واقعا بهت تبريك ميگم ، ان شا الله كه شما هم حتما حتما مامان شدي عزيزم .

رويا جون شما هم ان شا الله فردا معجزه خدا شامل حالت بشه .

دوستان براي منم دعا كنيد كه فردا برام معجزه بشه و بتونم انتقال بدم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان عزيز : ماري جون و مامي جون ان شا الله كه انتقال خوبي داشته باشيد و ني ني ها محكم ...

مامان سبحان عزیز ایشالله که خواست خدا و مصلحتت با خواسته دلت یکی باشه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان عزيز : ماري جون و مامي جون ان شا الله كه انتقال خوبي داشته باشيد و ني ني ها محكم ...

مامان سبحان عزیز خیلی بفکرتم از صمیم قلب دعا می کنم ضخامتت اوکی شده باشه و ان شاله با هم دیگه دوران انتقالمون باشه 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

سلام دوستاي عزيزم

من انتقال دادم و تازه رسيدم خونه

خيلي ساده گرفتن و هيچ مراقبت خاصي هم نياز نداره

علاوه بر پروژسترون و استراديول يه امپول دور ناف هم داده به نام نكسپرين 

بچه ها ميدونيد اين امپول براي چيه؟

سلام دوستاي عزيزم من انتقال دادم و تازه رسيدم خونه خيلي ساده گرفتن و هيچ مراقبت خاصي هم نياز نداره ...

مامی جون این آمپول خونرسان هست از دسته هپارین هاست. اگه ان شائ الله باردار بشی تا اون اواخر بارداری باید بزنی. وقتی آمپول رو میزنی جاش سیاه میشه که طبیعیه نگرانش نباش

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
لیلا جون ممنون از روحیه دادنت شما حالا از من جلوتر درمانتون هنوز مونده به مرحله ی میکرو برسم شما زود ...

عزیز دلم این راه خیلی طولانیه،یه چیزی یاد گرفتم اون روزی که درمان اصلی شروع میشه یعنی داروهای تحریک تخمک گذاری رو شروع میکنیم، خیلی طول نمیکشه نهایت دو هفته طول داره ولی برای رسیدن به اونروز راه طولانی و صبر زیاد میخواد ، ایشالله که همه چیز به خوبی برات پیش میره