2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
زندگی جون عزیزم بیا از خودت خبر بده...... وقتی دیدم آن شدی کلی ذوق کردم همش دارم رفرش میکنم ببینم پ ...

سلام عزیزم نت نداشتم چند روزی من دوشنبه بی بی گذاشتم خیلی دیر صورتی کمرنگ شد فردا پنجشنبه میخوام یکی دیگه بزارم دعا کنین پررنگ پررنگ بشه دوستهای خوبم     

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷
سلام عزیزم نت نداشتم چند روزی من دوشنبه بی بی گذاشتم خیلی دیر صورتی کمرنگ شد فردا پنجشنبه میخوام یکی ...

وای خدارو صد هزار مرتبه شکررررررررررر.......

عزیزم پررنگترم میشه......

به خوشرنگی لپای وروجکتم میشه......

گوارای وجودت عزیزم......

مناظر بتای تپلتم هستیم!!!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدارو صد هزار مرتبه شکررررررررررر....... عزیزم پررنگترم میشه...... به خوشرنگی لپای وروجکتم میش ...

فدای تو بشم آنا عزیزم خیلی روحیه گرفتم از حرفاتون ان شاالله فردا مثبت شد بی بی حتما بهتون خبر میدم خیلی دوست دارم گلم همیشه سر نمازم واسه همه بچه های گروه دعا میکنم که زوده زود مامان بشن خدا دختر نازتو واست ببخشه و عروسش کنی ان شاالله      

سلام دوستان عزیزم انشاله که کلی مامان جدید داریم و به کانال مامانای موفق میکرویی بیایین و تجربیات م ...

عزیزم با اجازه آنا جون منم تجربه ام رو بگم.... دکتر به من گفت روز سونو خیلی مهم برای تشخیص کیست.... اگر شما تو آخر نیمه دوم رفتی برای سونو اون کیست ممکنه جسم زرد باشه ... حتی بعضی اوقات با کیستای دیگه اشتباه گرفته میشه ... ولی احتمال زیاد خودش از بین میره ... برای همین باید هر ماه تقریبا کیست رو بررسی کرد البته منظورم به کیست اندومتریوز هستش...فکر کنم برای شما هم این بوده ... یا اینکه انقدر کوچیک شده که دیگه دیده نمیشه ...پس خداروشکر

zendegi جوووون .... مبارک باشه عزیزم.... به به روزمو با دیدن این پیام خوب شروع میکنم .... برو یه آز بتا بده یه تاپیک رو شاد کن ... والا من دیگه طاقت ندارم   

خیلییییییییییی خوشحال شدم .... خدایا شکرت

مامی جون .... ماری جون..... امیدوارم همه چیز براتون عالی پیش بره و یه بتا چاق و تپل همه با هم جشن بگیریم....

نیلو جون دوست عزیز خوش اومدی .... امیدوارم همه کارات به خوبی پیش بره و بزودی جشن مامان شدنتو بگیریم

فدای تو بشم آنا عزیزم خیلی روحیه گرفتم از حرفاتون ان شاالله فردا مثبت شد بی بی حتما بهتون خبر میدم خ ...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای عزیزم ممنونم بابت پیغام های پر از مهرتون  همش برام قوت قلبه ...  ان شالله هر ...

افسون جون چطور عمق رحمو اندازه میگیرن من دو هفته پیش سونو ترنس واژینال شدم ابعاد رحممو توش زده بعد تو عکس سونو با نقطه چین عرض و طول و عمقشو مشخص کرده، برا من( 36*53*73) زده .اینجوریه؟

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
افسون جون چطور عمق رحمو اندازه میگیرن من دو هفته پیش سونو ترنس واژینال شدم ابعاد رحممو توش زده بعد ت ...

تو سونوی واژینال اندازه زد و به ماماش گفت یادداشت کرد با همون دستگاه  سونوگرافی اندازه زد 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
zendegi جوووون .... مبارک باشه عزیزم.... به به روزمو با دیدن این پیام خوب شروع میکنم .... برو یه آز ...

مرسی عزیزدلم چشم شوهرم راضی کنم آزم میدم فردا  فدات بشم که به فکرمی گلم خیلی امیدوارم ولی گاهی اوقات یکدفعه استرس میگیرم  

تو سونوی واژینال اندازه زد و به ماماش گفت یادداشت کرد با همون دستگاه  سونوگرافی اندازه زد

مرسی عزیزم، ان شاءالله اینسری نی نی(ها) نه ماه میچسبن ب دلت

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام عزیزم نت نداشتم چند روزی من دوشنبه بی بی گذاشتم خیلی دیر صورتی کمرنگ شد فردا پنجشنبه میخوام یکی ...

خدا رو صدهزار مرتبه شکر

مبارک باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم  

این که طبیعی باردار شدی به ما خیلی روحیه میده و حالمون رو خوب میکنه

ان شائ الله که همه چی برات خوب پیش بره و نی نی نازت رو بغل بگیری  

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
خدا رو صدهزار مرتبه شکر مبارک باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم     این که طبیعی باردار شدی به ...

مرسی فدای تو بشم عزیزم ان شاالله شما زوده زود مامان بشی گلم واسه همتون همیشه دعا میکنم خداکنه نی نیم زود خودش نشون بده واضح منم خیالم جمع بشه