2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
دوستان من براي فردا شب با آب ماهيچه سوپ درست كردم ولي توش جعفري ريختم. من شنيده بودم جعفري براي خان ...

مامی جون الهی که امروز همه چی با خوبی برات انجام بشه و نی نی هات نه ماه تمام بچسبن بهت ولت نکنن

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون من يك هفته بعد از شروع استراديول يك امپول لوپرون بايد بزنم، كسي رو ديدي سيكلش اينطوري باشه؟! ...

عزیزم به دکترت اعتماد کن حتما واست لازمه.....

ایشالله به زودی وقتی نتیجه + گرفتی میبینی که برات خوب بوده!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستاي گلم صبح روز انتقال ميشه صبحانه خورد؟

بله عزیزم بخور صبحونه مقویم بخور....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان من براي فردا شب با آب ماهيچه سوپ درست كردم ولي توش جعفري ريختم. من شنيده بودم جعفري براي خان ...

عزیزم جعفری در حدی که تو سوپ ریختی اصلا ضرر نداره!!!!!

کوکوی جعفری نیست که بگی احتمال داره ضرر داشته باشه!!!!!!

سلام دوستان همسرم آزواسپرمی میخوایم هفته ی بعد بریم واسش وقت عمل بیوپسی بگیریم دکترش گفته آز هورمونی ...

فدات عزیزم......

ایشالله کلی اسپرم خوب و عالی خواهین داشت......

عزیزم اینجا خونه خودته و صاحب اختیاری!!!!!

سلام دوستان عزیزم انشاله که کلی مامان جدید داریم و به کانال مامانای موفق میکرویی بیایین و تجربیات م ...

عزیزم احتمالا اونی که بهت گفته کیست داری اشتباه کرده.....

به هر حال تند تند چک میکنی اگه مشکلی باشه رو میشه!!!!!

عزیزم منم ویزانم تموم شده و منتظرم سه ماه بگذره برم برا چکاپ!!!!

سلام به همگی بچه ها امروز روز پونزده انتقالمه صبح بی بی زدم منفی بود دیروز بعداز ظهر هم زدم منفی بچه ...

عزیزم ایشالله بهترینا در انتظارته!!!!!!

سلام دوستای عزیزم ممنونم بابت پیغام های پر از مهرتون  همش برام قوت قلبه ...  ان شالله هر ...

عزیزم والا من خودم نمیدونم اندازه عمق رحمم چند بوده ولی میدونم برام اندازه گرفتن حین پانکچر!!!!!

فقط میدونم این اندازه واسه انتقال درسته و اینکه کجا مناسبه فکر نکنم اندازش از لحاظ خوب و بد بودن ملاک باشه!!!!!

zendegiجون بیا از خودت خبر بده ان شاءالله خوش خبری

سلام عزیزم نت نداشتم چند روزی من دوشنبه بی بی گذاشتم خیلی دیر صورتی کمرنگ شد فردا پنجشنبه میخوام یکی دیگه بزارم دعا کنین پررنگ پررنگ بشه دوستهای خوبم      

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷
سلام عزیزم نت نداشتم چند روزی من دوشنبه بی بی گذاشتم خیلی دیر صورتی کمرنگ شد فردا پنجشنبه میخوام یکی ...

وای چ خبر عالی ایییییییییییی تبریک مامان خانومی

من یادم نمیاد تو چه مرحله ای بودی ؟ طبیعی باردار شدی بعد از انتقال منفی

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام عزیزم نت نداشتم چند روزی من دوشنبه بی بی گذاشتم خیلی دیر صورتی کمرنگ شد فردا پنجشنبه میخوام یکی ...

سلام، خداروشکر،ان شاءالله پررنگ پر رنگ میشه و عکسشم میزاری ما زوق میکنیم 

دوستانی ک ب زودی قراره انتقال بدین و اونایی ک انتقال دادین از خدا میخوام ک بهترینارو براتون رقم بزنه و دلتونو شاد کنه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

زندگی جون عزیزم بیا از خودت خبر بده......

وقتی دیدم آن شدی کلی ذوق کردم همش دارم رفرش میکنم ببینم پست گذاشتی یا نه بدو بیا بی صبرانه منتظرتم!!!!!

وای چ خبر عالی ایییییییییییی تبریک مامان خانومی من یادم نمیاد تو چه مرحله ای بودی ؟ طبیعی باردار ...

عزیزم من ۸ ماه پیش انتقال داشتم دوتا جنین ولی منفی شد مرداد میخواستم برم واسه انتقال ۲تا جنین فریز شدم ولی این ماه عادت نشدم دعا کنین فقط حامله باشم علایم خیلی دارم بازم هرچی خدا بخواد ان شاالله خدا مهربون معجزشو شامل حال من کرده باشه  

زندگی جون عزیزم بیا از خودت خبر بده...... وقتی دیدم آن شدی کلی ذوق کردم همش دارم رفرش میکنم ببینم پ ...

جواب دادم آنا عزیزم ممنونم که به فکرم هستی