2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047676 بازدید | 684621 پست
دوستای عزیزم یه سوال دارممن ترشحاتی مثل قبل انتقال ک فقط استرادیول میخوردم دارم یعنی سفید لوسیونی. به نطرتون طبیعیه یا نه?? زنگ زدم مطب، منشی میگه شبی یه شیاف هم بدار. من که امپول پروزسترون روزانه دوتا با هم دارم یعنی برای ترشحات سفید هم باید شیاف زد. زیر دلم هم درد میگیره گاهی

نانا جون والا منم ترشحاتو داشتم اما فکر نکنم برا ترشحات نیاز باشه شیاف بذاری حالا احتیاطا زنگ برن بیمارستان امروز مجدد بپرس.....

امروز مطب نیست از طریق بیمارستان از دکتر واست میپرسن.

برا درد و لک میدونم شیاف تجویز میشه اما ترشحاتو نشنیده بودم.....

خلاصه به فال نیک بگیر منم ترشحاتو داشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الان من به افتخار این معجزه زیبا که برای حنا جون به وقوع پیوست و به افتخار خودت و بقیه دوستای گلم و با اجازه آنا جون یه قر ریزززززززززززززز میام   دست دست .... دست دست ....ببخشید رقصم زیاد خوب نیست   خدایا خودت به شوهرم رحم کن ... زنش داره خل میشه

دمت گرم لی لی جون......

بیا این قرررررررم از من بگیرشششششش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه انا خوبی دخملی چطوره ؟عزیزم سوالای خواهرمو میپرسم نظرتو بگو ..هر چند خودم راهنماییش کردم اما شما هم نظر بده طبیعی باردار شد الان هفته 15هست دو هفته پیش  یعنی هفته 13در اثر خونریزی رفت سونو خداروشکر خوب بود اما دکتر براش دوفاستون وشیاف نوشت بهش هم گفت انکساپارین بزنپیش یه دکتر رفت الان هفته 15هست بهش گفت دوفاستون وشیاف برا این سن بارداری بیمورده وبا چه مجوزی بهت دادن؟خودش الان خونریزی نداره ...نمیدونه شیاف ودوفاستونو قطع کنه یا نه ؟سوال دوم بهش گفتن انکساپارین رو به بازو بزنه ..میشه ؟یا حتما دور ناف یا ران ؟اسپرین 80هم براش نوشته بهم میگه بنظرت حتما باید مصرف کنم ؟بنده خدا دو دل شده

اولا عزیزم بهش بگو این دکتر اون دکتر نکنه......

خوب خونریزی داشته دارو گرفته و الان قطع شده به نظر من سر خود نمیتونه قطع کنه چون ممکنه مجدد به خونریزی بیفته.....

به نظرم صلاحه همونی که بهش گفته دوفاستون و..... استفاده کنه اونم اگه نیاز میدونه آروم آروم واسش قطع کنه.....

عزیزم دکترتش انوکسوپارینو هر جا گفته بزنه......

میزان جذب از بازو کمتر از ران و اونم کمتر از دور نافه......

احتمالا دکترش بر اساس نیازش گفته از بازو بزنه!!!!!

در کل من باشم یه دکترو انتحاب میکنم و تجویزاشو رعایت میکنم.....

آسپرینم اگه صلاح دونسته استفاده کنه.....

مگه ماها کلی دارو داشتیم چی شده؟

بگو یه سری چیزارم دیگه بسپره به خدا!!!!

در مورد اسپرین به این دلیل دودل شده که یه جا نوشته مصرف اسپرین در سه ماهه دوم باعث خونریزی بدن مادر وزبونم لال مرگ جنین میشه ...برا همینه نمیدونه چکار کنه ؟

عزیزم معلومه کسی که بدنش نیاز به آسپرین نداره استفاده کنه همچین عوارضی ممکنه در انتظارش باشه اما برا کسی که بهش نیاز داره میتونه جلوی خیلی چیزارو بگیره.....

خیلیا آسپرین داشتن و شکر خدا مشکلی نداشتن......

ببین مثلا من با اینکه انوکسوپارین میزدم ماه هفتم هنوز غلظت خونم بالا بود و به رقت نرسیده بود......

پس شرایط من با کسیکه غلظت خون نداره فرق داره.....

اینم بگم که خواهرم ازمایشهای ایمنی انعقادی انجام نداد ونمیدونیم مشکل انعقادیش در چه حدهبا توجه به دو تا سقط قبلی  انکسا واسپرین نوشت

عزیزم میتونه الان آزهای روتین انعقادیو بده مثل تعداد هموگلوبین و سرعت انعقاد خون و..... از رو اونا دکترش میتونه تخمین بزنه شرایط الانشو!!!!!!

مثلا من یادمه هفت ماهگی هنوز هموگلوبین و هماتوکریتم بالا بودن و دکترم میگفت هنوز نیاز به مصرف آهن نداری و......

ن عزیزم هیچ خبر خوبی ندارم جزاینکه مشغول تموم کردن درسم و انشاله ب سرعت دنبال میکرو برم..... دیگ پچ پچ ها زیاد شده پشت سرم..... آرامش چن ماهمه جمعه برادرشوهرم بهم زد وبقدری حالم بدشد که نگو...... راستی نمیدونم ساراگل و رازی یادته یانه اما مامان شدن

عزیزم یه گوشت در اون یکیم......

عزیزم ساراگل جونو میدونستم از دوستان شنیدم......

راضی جون منظورته؟

که تصادف کرده بود!!!!!

خدایا چقدر خوشحال شدم واسش......

من همیشه بهش فکر میکنم....

راستي آناجون و ليلاجون به دلايلي براي ادامه درمانم تو صارم انشاالله ديگه ميرم پيش دكتر پور مطرود شما اطلاعاتي از ايشون دارين؟

نه عزیزم فقط اسمشو شنیدم.....

اطلاعاتی ازش ندارم....

انا جون و مامان بهار جون تبریک میگم. ممنونم از پاسختون هم جواب دادین و هم انرزی مثبت  .ممنونم و روی ماهتون رومیبوسم. خدابهتون پاداش خیر بده   

لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐
عزیزم میتونه الان آزهای روتین انعقادیو بده مثل تعداد هموگلوبین و سرعت انعقاد خون و..... از رو اونا دکترش میتونه تخمین بزنه شرایط الانشو!!!!!!مثلا من یادمه هفت ماهگی هنوز هموگلوبین و هماتوکریتم بالا بودن و دکترم میگفت هنوز نیاز به مصرف آهن نداری و......

عزیزم میشه بگی کدوم فاکتورهاست ؟

حنا گلی خیلی مبارکت باشه گوارای وجودتت تولدتم مبارک

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

آنا جون و لیلا جان خیلی ناراحتم اگه سر کار نبودم تا الان کلی گریه کرده بودم آخه از 15 تا تخمک فقط 2 تا جنین تشکیل شده که فعلا فریز کردند دکتر گفت تخمکات جنسشون خوب نبوده آندومتریوز داره همه چیز را داغون میکنه حالا نمیدونم چکار کنم تقریبا این دو تا آخرین امید من هستند 

من تا الان توی زندگیم 11 بار بیهوش شدم دیگه میترسم از عمل دکتر آصف بهم گفت برو یک بار انتقال بده اگه نشد بیا تا لاپرا کنیم چون عملت سخته آخه من لوله ها و رحم و تخمدان از پشت چسبیده به روده ولی اخه 2 تا کمه اگه از بین بره دیگه چکار کنم

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

منتظر جان خیلی ناراحت شدم انشاله همین انتقالت مثبت بشه

دوستان من روز 11 انتقالمه و شدیدا استرس گرفتم و نمیتونم جلوی گریمو بگیرم ، امیدوارم خدا به ههمون نظر کنه واسم دعا کنید 

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

Nana جون گفتم یکم بخندیم روحیه مون خوب بشه 😂😂😂

من که علایم نداشتم هیچی ، بعد اون دلدرد و اینا هم بیشتر تاثیر دارو مخصوصا پروژسترون ممکنه در بعضیا ایجاد بشه در بعضیا نه ، بی بی هم زدم شنبه منفی شد دوشنبه آز دادم بتا ۱۰۲ ، عزیزم اصلا دنبال علایم نباش، چون اگرم علایم قراره داشته باشی از هفته شش ایجاد میشه که اونم باید بتا بالا بره ، بعد به نظرم چون ماها دارو مصرف میکنیم خودش یه جورایی هورمونا رو منظم میکنم تهوع و اینا نخواهیم داشت ، ایشالله که مثبتی

بهار جون منم اگه بیام تو تایپیک میره صفحه اول برا همین میرم رو گزینه اعلان آخرین کسی که لایکم کرده رو میزنم بعد میام حالا یکم میگردم تا یادم بیاد تا کجا خوندم