2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047670 بازدید | 684621 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

يك دنيا ممنونم از تبريكاتون حالا فردا برم ازمايش ببينم از مايش چي ميگه 

من شوهرم مشكل داشت اسپرم نرمالش سه درصد بود اما تعداد و تحركش خوب بود

دكترم رو ماه پيش عوض كردم به همسرم دارو داد گفت ببينيم ميتونيم طبيعي باردار بشي

به همسرم كپسول فرتيل ايد

و قرص ويتامين E_400

و هر شب كيسه يخ رو گذاشت روي بيضه هاش

و ماه قبل كاسني خورد با اينكه بارها اينجا شنيده بودم خيلي ها اين هارو مصرف كردند  و تاثيري نداشته اما همسرمم خورد و منم مطمئن بودم كه تاثير نداره كلي هم هزينش شده بود

خودمم پلي كيستيك خفيف داشتم 

اما در نهايت لطف خداي مهربون امروز در روز تولدم بزرگ ترين هديه رو بهم داد

نانا جون منم ترشحات سفيد رنگ دارم دكتر گفت طبيعيه اشكال نداره فقط بهم گفت بهداشت رو بيشتر رعايت كنم كه عفونت نگيرم منم پد روزانه گرفتم هردفه ميرم دستشويي عوض ميكنم

مرسی مامان بهار جون که جواب دادی. مال شما هم اینجوریه که گفتم? سفید و لوسیونی? اخه میترسم شیاف بدارم البته الان هم قطع شده بعد از طهر داشتم. نمیدونم شیاف بدارم یا نه?

لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐
ليلاجونم خيلي ازت ممنونم عزيزم نميدونم چطوري تشكر كنم شما از خواهر به من مهربونتر هستين آرزومه كه خيلي زود خبر باردار شدنت رو بهمون بدي الهي آمين

مریم جونم کاری نکردم ... ایشالله به امید خدا  به زودی میای میگی باردار شدی و هممونو خوشحال میکنی .... 

بچه ها من مطمینم خدا دعاهایی که ماها برای هم میکنیمو میشنوه .... الان که دارم اینو مینویسم واقعا از شادی اشک تو چشمام جمع شده .... دوستای گلم خدا مارو میبینه .... دست از تلاش برندارین و اصلا شکستو قبول نکنین .... هممون مادر میشیم مطمینم حالا با هر روشی مهم نتیجه است...

امروز داشتم صفحه های اول تایپیک رو میخوندم ... آنا جون همیشه دعا گوتم ... با این تایپیک هم به خیلیا از جمله خودم کمک کردی و میکنی و هم کلی روحیه دادی ....و چقدر راه سختی رو رفتی ولی خداروشکر جواب زحمات و صبوریتو گرفتی الهی آمین شاهد موفقیتش و خوشبختی پرنسست باشی... دوستان توصیه میکنم بخونین صفحات اول رو به ادم نیرو میده...

مریم جان من هم حالم خیلی بد بود ولی تو این تایپیک اومدم یادمه آنا جون بهم روحیه داد و کلا دگرگون شدم .... باید هممون بهم کمک کنیم ... ما میتونیم 

مریم جون من ایران نیستم ... متاسفانه اطلاعاتی در مورد این پزشک ندارم

مرسی مامان بهار جون که جواب دادی. مال شما هم اینجوریه که گفتم? سفید و لوسیونی? اخه میترسم شیاف بدارم البته الان هم قطع شده بعد از طهر داشتم. نمیدونم شیاف بدارم یا نه?

اره عزيزم همينجوريه من نميدونم عزيزم چي بگم بهتره با خود دكترت صحبت كني و ببيني نظر اون چيه

عزیزم خوش اومدی.....آره خیلی عوض شده اما بهش عادت میکنی.....عزیزم خبرای خوش واسمون آوردی؟چقدر دلم میخواد مامان کوشولومون خوش خبر بیاد و براش کلی ذوق کنم.....

ن عزیزم هیچ خبر خوبی ندارم جزاینکه مشغول تموم کردن درسم و انشاله ب سرعت دنبال میکرو برم..... دیگ پچ پچ ها زیاد شده پشت سرم..... آرامش چن ماهمه جمعه برادرشوهرم بهم زد وبقدری حالم بدشد که نگو...... 

راستی نمیدونم ساراگل و رازی یادته یانه اما مامان شدن 

بلاخره اونی ک باید میاد و... 

راستی آنا جون من قبلا ک میومدم پیام های ک دوستان گذاشته بودن میخوندم..... الان متاسفانه بعداز ورود ب تاپیک میام صفحه آخر ونمیدونم پست های جدید کدومه......چکارکنم 

بلاخره اونی ک باید میاد و... 

سلام دوست جونا

مبارکه حناگلی دست راستت روسرهمه ی مامنتظرا،خیلی خوشحال شدم عزیزم ایشالا سالم وسروقتش بیادبغلت عزیزم

لیلاجونم اینقدبه قردادنت خندیدم، ایشالا هرچه زودترخدادامنتوسبزکنه عزیزم وهمینطوردامن همه منتظرا

یچی میگم دعوام نکنیدامایه هفتست انتقال دادم دوتاجنین،اما چرامن هیچ علایمی ندارم،نه دلدردی نه سینه هام متورم شده نه لک لانه گزینی نه....راستش هرچی به زمان ازمایشم نزدیک میشم ناامیدترمیشم،تروخدایکم ازعلایمتون بگیدکه چه روزای چه حالی داشتین، خیلی روزاواسم سخت میگذره

خدایاازت ممنونم بابت معجزه ی زیبایی که دروجودم قراردادی، الهی قسمت تک تک دوستان منتظرم بشه
خيلي ممنون آناجون،دكتر رفتم ميگه همين آب بدنت ريخته به پاهات.سونو گرافي كامل رفتم خداروشكر مشكل نبود.دعاكن زود خوب بشم مثل خانوماي ٧ماهه شدم از بزرگي شكم وورم پا😂😂😂٥كيلو چاق شدم...😬😬😬😬

عزیزم خوب میشی، مامانم میشی، مامان بزرگم میشی ایشالله......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزيزانخدا در حقم معجزه كرد چجوري باور كنم چشمام بي بي چك مثبت ديد اونم دوتا خط پر رنگ وجون دارمگه ميشه طبيعي باردار بشم😱خدايا معجزه شده يعنيچقدر سختي كشيدم ميكروي منفي اي بو اي منفيچجوري باردار شدم خداااااااااا

عزیزم گوارای وجودت......

خانومی معجزه یعنی همین دیگه.......

حکمت خدا یعنی همین دیگه.....

گوارای وجودت عزیزم......

ایشالله به سلامتی بغلش کنی مامانی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com