لطفا بچه نظر نده یه خانم عاقل و بالغ نظر بده خیلی برام مهمه میخوام اگ واقعا مشکل از منه خودمو تغییر بدم نه گارد دارم ن هیچی فقط میخوام اگر من مقصرم تغییر بدم خودمو ک باعث خراب شدن رابطم نشه🥰 اینم بگم ک خانومایی ک تقریبا از خانواده های ن ازاد و ن مذهبی هستن جواب بدن چون اونایی ک زیاد ازاد هستن طبق طرز فکر خودشون جواب میدن و مذهبیا هم طبق طرز فکر خودشون میخوام یکی نظر بده ک حد وسط مثل خودم باشه ممنون🥰😘
نامزدم(میگم نامزد ک تعلیق نشم هنوز عقد نکردیم ولی کاملا رفت و امد داریم واسه اشنایی واسه همین این چیزا برام مهمه ک بفهمم) رفته بود خونه داداشش ک یه شهر دیگس از اونجا میخواست امروز صبح داداشش ببرتش یجایی خونه خواهرشم همون شهره ولی نرفت اونجا میگف خونه داداشم راحت ترم اول اینکه زن داداشش جلو نامزد من اصلا شال نمیزاره ولی لباس مناسب میپوشه خیلیم شوخی میکنه و هرهر راه میندازه ک من اصلا خوشم نمیاد ب نامزدمم تذکر دادم دیگ زیاد بهش رو نمیده امروز صبح ک پاشد بره با داداشش مثل اینکه اونجایی ک باید میرفته تعطیل بوده و گفتن ک عصر بیا داداششم باید میرفت سرکار نامزد منو اورده خونشون و رفته نامزد منم با زن داداشش و دوتا بچه هاش ک ۴ ساله و ۷ ساله بودن تنها بوده من ب نامزدم اطمینان دارم پاکه پاکه ولی از خنک بازیای اون خانم خوشم نمیاد الانم قهر کردم اینم بگم ک زن داداشش ۱۰ سال از نامزد من بزرگتره و دختر عمو و هم دخترخالشم هست
بنظرتوت من زیادی حساس شدم؟؟