2777
2789

ماشین خریدیم بعد یک ماه رفتیم تعویص پلاک میگه شماره های موتورش دستکاری کردن نمیخونه موتور دزدی 

بعد زنگ زدیم صاحب قبلی ماشین اومد میگ تا شنبه وقت بدید فکرامو بکنم ببینم چیکار کنم

مساور املاک میگ چون ی ماه بعد رفتید میتونه بزنه زیرش بگع تو این ی ماه هرکاری بوده کردید 

از طرفی کارشناسه میگف میتونن با بررسی دقیق بفهمیم این موتور کی دستکاری کردن شماره هاشو 

۵۰ میلیون خرج داشته ماشینه 

چیکار کنیم میشه شکایت کرد از طرف کسی میدونه از کجا اطلاعات بگیریم

سلام خانومای گل ، قسط سفر یا مهاجرت ندارید؟ نمی‌خواهید حداقل زبان انگلیسی ، چینی یا کره ای رو بدون گوگل مثل بلبل حرف بزنید؟

عیبه زشته تو این زمونه اینارو بلد نباشی

ولی نگران نباش ، تیم ما همه اینارو برات توی نیم سال کامل و کامل بهت یاد میده

جوری که مثل آب خوردن حرف بزنی💢❗️

✅ ۹۰٪ درصد تخفیف 🎁

✔️ نسبت به قیمت اصلی 🛍

🔥دوره ، محصولات و پکیج های استاد ❤️

⏳به مدت محدود 👌

آیدی تلگرام برای قیمت : @Sepplljgi

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سند منتقل نشده میتونید برگردونید

ما هم یه سری بدنه ماشین مشکل داشت زنگ زدیم صاحبش گفت یا خودم خسارتش میدم یا برگردونید ما برگردوتدیم

۱هفتا بعدش

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

مشاوراملاک چه ربطی داره به ماشین 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

زمان خرید نبردید پیش کارشناس چک کنه؟

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
سلام خانومای گل ، قسط سفر یا مهاجرت ندارید؟ نمی‌خواهید حداقل زبان انگلیسی ، چینی یا کره ای رو بدون گ ...

به نظر من شما برو اول فارسی رو خوب یاد بگیر که‌ به‌ قصد نگی قسط تا برسیم به زبان خارجه

سند منتقل نشده میتونید برگردونیدما هم یه سری بدنه ماشین مشکل داشت زنگ زدیم صاحبش گفت یا خودم خسارتش ...

خب نمیتونه بزنه زیرش؟؟؟ چون کثافت مشخص بوده خودش میدونسته از اول مسخواسته کلاه بزاره سرمون

انقدر استرس دارم اشتب نوشتم بنگاهی ک ازش خریدیم منظورمه😑

ببین باید تهدیدش کنین بازبون خوش باهاش حرف نزنین یعنی چی فکرامو بکنم این خودش میدونه چ غلطی کرده

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
ببین باید تهدیدش کنین بازبون خوش باهاش حرف نزنین یعنی چی فکرامو بکنم این خودش میدونه چ غلطی کرده

خب بابد اول مطمئن شم حرفم میرسه بعد هارت و پورت کنم نکه از همون اول جیغ جیغ کنم اگ حرفم نرسه مجبورم با زبون خوش حل کنم قضیه ول مطمئن شم حرفم میرسه میتونم برم تهدیدش کنم