2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
آنا جون امضا جدید مبارک باشه .... منم با تاسیس تایپیک جدید که ادامه این باشه موافقم راستی یه نکاتی در مورد رژیم مناسب برای اندومتریوز و کیست اندومتریوز به من دادن ترجمه کردم و الان در خدمتتون هستم ...1-رژیم غنی فیبر  : به هضم غدا کمک میکنه و باعث میشه دفع راحت صورت بگیره . شامل حبوبات ... میوه و سبزیجات ... غلات غنی شده (مانندپاپ کرن/ گندم / جو/ کورن فلکس ) 2_ افزایش مصرف امگا 3 باعث افزایش تولید پروستاگلاندین PGE1 میشود که التهاب ناشی از اندومتریوز  شکمی رو به طرز قابل توجهی کاهش میده .پیشنهاد میشه به افزایش مصرف ماهی مانند ماهی تن *(ماهی تن اگه شد به صورت تازه ) ...روغن زیتون ....روغنهای گیاهی مانند روغن آفتابگردان و مشابه .... گردو3_کاهش قابل توجه شیر و لبنیات ... زیرا باعث اقزایش تولید پروستاگلاندین PGE2 , PGF2A میشود که مسیول ایجاد التهاب اندومتریوز هستند .( دوستان به من تاکید زیادی شد که کلا دور لبنیاتو خط بکشم )4_مصرف محدود گوشت5_کافیین ..شکلات ...کره و مارگارین ....نوشیدنیهای خیلی شیرین که قند ریاد دارن...کربو هیدرات تصفیه شده مصرف بسیار محدود .... 6_و به هیچ عنوان به هیچ عنوان از سویا و فرآورده های سویا استفاده نشه...چون حاوی فیتو استروژن هستند.دوستان این چیرایی که اسامی علمی هستن یا هورمونن و با یه سری از اسیدها امیدوارم به دردتون بخوره...

لیلا جون ممنون از اطلاعات خوبت عزیزم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام انا جان منم با دکتر طرازی وارد سیکل میکرو شدم حالا عزیزم چند تا سوال دارم

1-آمپولها را من همه را گذاشتم توی یخچال گونال و منوپور اشکالی نداره؟

2-سفیده تخم مرغ را شما چطوری میخوردی آبپز یا نه به شکل دیگه؟

3-بیمارستان آبان نمونه گیری آقایون چه طوریه؟ اتاق داره؟

4-استرس اینم دارم که طبعم و مزاجم را درمان نکردم یعنی زیاد تغذیه را رعایت نکردم

5-قرص استرادیول والرت باید حتما خارجی باشه یا نه؟

راستش من آندومتریوز گردید 4 دارم البته فقط توی لگن است و به همه جا چسبندگی داده لوله ها را هم به خاطر هیدروسالپینکس بستم دیگه توکل به خدا نمیدونم چی بشه

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام انا جان منم با دکتر طرازی وارد سیکل میکرو شدم حالا عزیزم چند تا سوال دارم1-آمپولها را من همه را گذاشتم توی یخچال گونال و منوپور اشکالی نداره؟2-سفیده تخم مرغ را شما چطوری میخوردی آبپز یا نه به شکل دیگه؟3-بیمارستان آبان نمونه گیری آقایون چه طوریه؟ اتاق داره؟4-استرس اینم دارم که طبعم و مزاجم را درمان نکردم یعنی زیاد تغذیه را رعایت نکردم5-قرص استرادیول والرت باید حتما خارجی باشه یا نه؟راستش من آندومتریوز گردید 4 دارم البته فقط توی لگن است و به همه جا چسبندگی داده لوله ها را هم به خاطر هیدروسالپینکس بستم دیگه توکل به خدا نمیدونم چی بشه

سلام عزیزم به سلامتی خانومی......

ایشالله به زودیمامانی.....

و اما جواب سوالا.....

۱. منم یخچال میذاشتم ولی گونالارو معمولا درب یخچال میذاشتم....

۲. من آبپز میخوردم و گاها هم نیمرو میکردم، عزیزم زرده هم میشه خورد اتفاقا پروتئینش بالاست فقط چون کلسترولشم بالاست واسه همین نمیشه هر روز هر روز خورد.

من هر روز آبپزشو میخوردم بدون زرده و هر از گاهیم برا تنوع نیمرو درست میکردم....

۳. بله اتاق دارن اما اتاق معمولیه با امکانات، مثل ابن سینا ایزوله نیست.

اما اتاق مخصوص داره که کلید میدن بهتون.

۴. نگران طبعت نباش اما همچنان رعایت کن.....

۵. من که ایرانیشو میخوردم و دکترم تاکید کرده بود فرقی نداره.....

نگران آندوتم نباش و به خوردن پنیرک هم ادامه بده التهابات موجود رو تا حدی از بین میبره!!!!

ایشالله به زودی خبر توپ مامان شدنتو میدی عزیزم.....

بوسسسسسسیی

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنا جون ممنون بودن شما مایه آرامشه التماس دعا خیلی البته من معلوم نیست انتقال بدم هست تا دکتر ببینه اوضام چطوره

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
آنا جون ممنون بودن شما مایه آرامشه التماس دعا خیلی البته من معلوم نیست انتقال بدم هست تا دکتر ببینه اوضام چطوره

عزیزم فدات......

خانونی تو اینهمه منتظر رحمت بودی شک نکن که خدا رحمتش رو نثارت میکنه و ازت دریغش نمیکنه!!!!

من که منتظرخبرای خوبتم......

آرزو جون عزیزم من خیلی وقته جواب ایمیلتو دادما.....

جوابی ازت نیومد گفتم نکنه ارسال نشده!!!!!

ایشالله که همه چی خیلی خوب پیش میره واست عزیزم.....

بوسسسسسس

خونریزی زیادی دارم و کلی درد پریودی. حتی دیگه حوصله اورژانس رفتنم ندارم ،دفعه قبلم همین روزا بود همین شکلی. وقتی قرار نیست اتفاق بیفته صد تا ازمایشم بدی بازم نتیجه همونه. 

مونیکا جان شما چه داروهایی داشتی ؟ من 30 تا گونال و 30 تا منوپور با 4 تا سترتاید دارم میخواستم بدونم چقد هزینه ات شد ؟راستش من به دلایلی مجبور شدم آزاد بخرم وبعد برم بیمه و برم داروخانه مابقیشو بگیرم الان 4 میلیون دادم گفت حدود نصفش برمیگرده