2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
سلام دوستان جواب ازمایشم مثبت شد.بتام 200 خوبه؟ روز پانزده انتقالم هستم چهر روز به موعد پری مونده
اینم حاصل زندگی زناشویی من: دوبار بارداری خارج از رحمی.... 😞 برداشتن یکی از لوله هام....😞 بارداری سوم با ای وی اف منتها👇 سقط دخترم تو هفته ی بیست بارداری، علت سندروم داون دخترم😞 توروخدا دیگه ازمن نپرسین باردارم یا نه! بچه دارم یا نه! ندارم، والله ندارم😩😩😩
لیلا جون قربونت بشم من که کاری نکردم.... همه زحمتش با تو بو عزیزم.... ایشالله به زودی بهترینا در انتظارته!!!! لیلا جون عزیزم پیشنهاد خوبیه!!! یعنی هر ۱۴هزار صلوات برای یکی از ائمه درسته؟ منتظر معجزه عزیز قربونت بشم.... منم از تک تکتون ممنونم که همراهم هستین!!!! رز سفید عزیز اگه سیکلت بلند باشه اواخر ال دی سینافکت شروع میشه وگرنه نخواهی داشت.... عزیزم سیکل کوتاه و بلند دست ما نیست و بر اساس شرایطمونه!!!! پس بذار دکترت تصمیم بگیره!!!! کیانا جون عزیزم خیلی خوشحال شدم!!!! دیدی بی بی چکت الکی نبود؟ عزیزم بتات خیلی خوبه و برو از این نعمت شیرین که لذت ببر!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون دیروز زنگ زدم مطب به کشانی گفتم که شاید اشتباهی شده برای نوبت بعدیم ولی گفت همون درسته از طرازی سیوال نکرد خودش گفت خیلی نگرانم... به نظرت اگه دوباره بهش زنگ بزنم میپرسه یا واقعا لازم نیست؟
ممنون دوستان ان شالله همه منتظرا و دوستای گلم
اینم حاصل زندگی زناشویی من: دوبار بارداری خارج از رحمی.... 😞 برداشتن یکی از لوله هام....😞 بارداری سوم با ای وی اف منتها👇 سقط دخترم تو هفته ی بیست بارداری، علت سندروم داون دخترم😞 توروخدا دیگه ازمن نپرسین باردارم یا نه! بچه دارم یا نه! ندارم، والله ندارم😩😩😩
ممری جون به نظرم نگران نباش اما اگه حس میکنی بازم زنگ بزن! اما به نظر من نیازی نیست!!!! من تمام گرفتنم برای دل خودت گفتم اما میخوایی بازم فردا زنگ بزن بگو خیلی فکرت درگیره و ازش بخواه حتما زنگ بزنه و بپرسه!!!! بگو اگه اشتباه بشه چی و از این حرفا!!!! اما اینو برا این میگم از نگرانی در بیایی اما ۹۹ درصد مطمئنم جای نگرانی نیست!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان خوبم. نمیدونم منو یادتونه آزمایش شوهرم تو کلینیک امید و ابن سینا مورفولوژیش صفر بود. چند روز پیش در کمال ناامیدی بیبی چک دوخط شد و آزمایش خون روز 36 پریود بتام 207 و مثبت بود. ما همه شوکه ایم چون حتی احتمال تشکیل جنین در میکرو هم برامون نبود. دکتر 15/9/94 تاریخ سونو قلب داده. دعا کنید بچه برام بمونه.چون دکتر گفت احتمال سقط زیاده با توجه به اسپرم ضعیف. راستی تو این چند روز خیلی به فکر شماها بودم و از ته قلب آرزو کردم خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه. راستی آناجون یه سوال من تنبلی متوسط هم دارم به دکتر یادم رفت بگم نیاز هست برم دکتر بگم شیاف پروژسترون برام بده واسه محکم شدن جنین؟
خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
مهرانا جون عزیزم خدارو شکر بابت این معجزه شیرین که نسیبت شده!!!! عزیزم دیدی خدا بخواد نشد نداره؟؟؟ عزیزم به نظرم اگه دکتر صلاح میدید تجویز میکرد.... عزیزم به نظرم تا حد امکان نداشته باشی بهتره!!!! اگه خدای نکرده لک بینی داشتی اون موقع برات تجویز میکنه!!!! پس به نظرم به خدایی که تورو لایق این معجزه دونسته اعتماد کن!!!! همون خدایی که غیرممکن رو ممکن کرده خودش ازش مراقبت میکنه!!!! پس برو و از این معجزه لذت ببر!!!!!
ممنون من بار اولم بود