2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7164936 بازدید | 692391 پست
عزيزم نميتوني بري مام، من شهرستانم تهران نرفتم ولي تعريف مام شنيدم

مام مثل سابق خوب نیست خیلی آمار منفی زیاد داره بیشتر اهدایی هاش مثبت میشن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مام مثل سابق خوب نیست خیلی آمار منفی زیاد داره بیشتر اهدایی هاش مثبت میشن

واي چقدر بد ، واقعا مركز خوب به ادم انرژي ميده ايشالله همه و شما زود نتيجه بگيريد و به مراد تون برسين 🤲🏻🤲🏻❤️❤️

خیلی تعجب میکنم یکی میگه پیاده روی و ورزش یا مثلا اصلاح سبک یا یه‌چیز دیگه براش‌معجزه‌کرده چون رو خو ...

در بعضی موارد تاثیر داره، در بعضی موارد دیگه اثر نداره. من خودم چند ماه قبلش ورزش کردم، نون و مواد قندی رو حذف کردم، نمیدونم اثر اون بود یا نه ولی ۲۴ تا تخمک تو یه مرحله کشیدن. ولی ذخیره پایین باشه دیگه خیلی از دست ادم کار برنمیاد و باید تجمعی بگیره تخمک ها رو

بچه ها سه روز پیش hcg زدم مجبور شدم امروز بیبی چک استفاده کردم به خاطر دل درد و لکه بینی زیادم زیر د ...

سلام عزيزم ايشالله مثبت هستين ، ولي دارو hcg احتمال اينكه تست رو مثبت كاذب كنه داره، فكر كنم ١٠ روز اينا اثرش هست ولي مطمئن نيستم ١٠ روز رو

عزیزم شما از کجا فهمیدید خاموشه؟ علایم داشتی یا ازمایش دادی؟

سلام، خاموش كه بود رو نميدونستم، وقتي رماتيسم فعال شد متوجه شدم، ازمايش قبل انتقال دادم، چند ايتم بالا بود، دكتر من رو به دكتر رماتولوژي إرجاع داد عزيزم

سلام سپیدار جون بله انتقال دادم نه متاسفانه ضخامت بالا نرفت نمی‌دونم چرا نی نی سایت قاطی کرده پیاما ...

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم واقعانمیدونم چی بگم نمیدونم چرا اینطوری میشه خداچی نوشته فقط دعای همیشگیم اینه ک خدا صلاح بدونه ب هممون ازاین فرشته هاببخشه یا آرامش ب قلبمون بده اگ سرنوشتمونوتغییرنمیده تاحسرت بچه رانخوریم

آره منم شرایطتو میخونم انگار شرایط خودمو میخونم ،شرایطمون خیلی شبیه همه

نمیدونم شاید اشتباه میکنم ولی انگار حاضر بودم یه مریضی سخت داشته باشم ولی مادر بشم،حداقل یکم از اون شیرینیهایی که بقیه چشیدن رو بچشم،الان فقط تماشاگریم