2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7087255 بازدید | 687431 پست
خانوما اگه کسی مشکل خود ایمنی داشته باشه دارو میدن بهش یا سیکلش کنسل میشه؟؟

شیلاجان فک کنم بستگی ب پیشرفت بیماری داره اگ حادنباشه خوب دارومیدن وزودکنترل میشه ولی اگ خدایی نکرده حادباشه بایددارومصرف کنه آزمایش بده کنترل شدانتقال بده. نتیجه آزمایشات اومد؟ نگوک مشکل داشتی!؟ 😰

من پنج شنبه هیسترو شدم بعد خونریزی دارم دکترم میگه بیا تا برات انتقال بدم .من کمرم و شکمم درد میکنه زیاد .بعد همین دوره مگه میشه انتقال داد؟با طب سنتی یا دارو برای کمردرد چی کار کنم ؟تو رو خدا تا جایی میتونین کمکم کنید جسمی و روحی نابودم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه‌ها حالتون چطوره خوبین یه سوال داشتم ازتون اونایی که اطلاعی دارند به من بگن من دو تا جنین بیشتر ندارم و این سیکل درمانی خیلی طول کشید و خسته کننده بود رفتم پیش جنین شناس و گفتش که دکترتون گفتن جنین‌ها بمونن و ۵ روزشن که ما بعداً انتقال بدیم گفتم جنین‌ها اگر این وسط از بین رفتن چی !من می‌خوام جنین‌هامو برام انتقال بدین

بعد یه تاریخ احتمالی برام زدن که سه‌شنبه است و یک تاریخ ۱۰۰ در ۱۰۰ برام زدن که5 شنبه هستش ولی من می‌خوام بگم که همون جنین‌هام رو سه‌شنبه انتقال بدن می‌خواستم ببینم نظر شما چیه بچه‌ها؟!

اینم بگم که نزدیک پریودم هست و رحمم آماده بود و اینکه همه چی اوکیه

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام به همه تو رو خدا جوابم بدین.من دیروز تو اول هفته ۶ رفتم سونو که گفت ساک حاملگی خالیه و فردا بیا ...

سلام عزیزم خودتو نباز گلم ب دکتر اطلاع بده شاید شیاف اضافه کرد یا دارویی رو قطع کنه. هنوز زوده نگران نباش ان شالله دفعه بعدی که بری جنین و قلبشو با هم ببینی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه‌ها حالتون چطوره خوبین یه سوال داشتم ازتون اونایی که اطلاعی دارند به من بگن من دو تا جنین بی ...

سلام به نظرم به نظرشون اعتماد کن ۵ روزه بهتر هست .اگر تو ازمایشگاه از بین برن احتمال زیاد انتقال بدین هم از بین میرن چون خودم سه روزه انتقال دادم نگرفت میگم .تاریخ انتقالم که طبق سونو و داروهاتون مشخص میشه به نظرم عجله نکنید که بهتر نتیجه بگیرید 

بچه ها من هیستروسکوپی شدم پنج شنبه .پولیپ برداشتن و خراش دادن .خونریزی دارم طبیعیه ؟تا چند روزه ؟درد ...

آره عزیزم من دو بار انجام دادم اگر اشتباه نکنم ی هفته ای معمولا خونریزی یا لک بینی داشتم. طبیعیه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من پنج شنبه هیسترو شدم بعد خونریزی دارم دکترم میگه بیا تا برات انتقال بدم .من کمرم و شکمم درد میکنه ...

اون ماهی که هیسترو میکنن که انتقال نمیدن .....چطور دکتر گفته این ماه بیا برای انتقال ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام بچه‌ها حالتون چطوره خوبین یه سوال داشتم ازتون اونایی که اطلاعی دارند به من بگن من دو تا جنین بی ...

من اگه جای تو بودم ۵ روزه نمی‌کردم نگار جان ....چون حداقل اینجوری آدم دلش خوشه که انتقال داده .....برای دکتر گفتنش راحته ....ولی ما با هزارتا بدبختی جنین درست میکنیم و رحم آماده .....بازم سبک ،سنگین کن ببین کدوم با شرایط تو جور در میاد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام به نظرم به نظرشون اعتماد کن ۵ روزه بهتر هست .اگر تو ازمایشگاه از بین برن احتمال زیاد انتقال بدی ...

ولی من از جنین شناس پرسیدم گفت ممکنه توی فضای رحمی جنین‌هاتون رشد کنن و شما باردار بشی ولی اگر بیرون باشه ممکنه که از بین بره جنین‌های شما بعد از چند روز ولی گرید جنین‌هام خوب بود

گلم‌من‌۳بارتجربه‌جنین‌۳روزه‌داشتم‌نگرفت‌که‌نگرفت‌ولی‌این‌سری

شرایط‌جوربود‌دکترگفت‌جنین‌۵روزه‌کنید‌وخداروشکر‌مثبت‌شدم

به‌نظرمن‌جنینی‌که‌توآزمایشگاه‌درحال‌رشدازبین‌بره‌اگر‌همون۳

روزه‌انتقال‌بدند‌تورحمتم‌رشد‌نمیکنه‌پس‌وقتت‌الکی‌باجنین

۳روزه‌هدرنده‌دکترت‌بهترمیفهمه

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶
من اگه جای تو بودم ۵ روزه نمی‌کردم نگار جان ....چون حداقل اینجوری آدم دلش خوشه که انتقال داده .....ب ...

سلام عزیز دلم نظر خودم و همسرم هم همینه چون من داروهای جدید قراره بگیرم بعد انتقال احتمال داره مثبت بشه  و من انتقال دومم مثبت شد 

حالا داروهایی که قراره بدن آ اس آ آنوکسا هستش چون من و همسرم هم مشکلی نداشتیم نمی‌خوام همچین ریسکی کنم که جنین‌هام بمونن و بعد این همه سختی جنین‌هام از بین برن برای دوستمونم توضیح دادم با جنین شناسم صحبت کردم گفتن که احتمال داره توی محیط آزمایشگاهی جنین‌ها از بین برن ولی توی محیط رحمی احتمال داره که شما باردار بشی پس همچین ریسکیو نمی‌کنم که جنین‌ها رو بذارم ۵ روزه بشه و خدای نکرده جنین‌هام از بین بره من توکلم به خداست انشالله که هر چیزی برام خیره اتفاق بیفته من خیلی‌ها رو دیدم که با جنین گرید سی هم باردار شدن ، پس فقط خدا می‌تونه کمکمون کنه

گلم‌من‌۳بارتجربه‌جنین‌۳روزه‌داشتم‌نگرفت‌که‌نگرفت‌ولی‌این‌سریشرایط‌جوربود‌دکترگفت‌جنین‌۵روزه‌کنید‌وخد ...

ینی هیچکس جنین سه روزش نمیگیره؟!😭😭😭😭😭

گلم‌من‌۳بارتجربه‌جنین‌۳روزه‌داشتم‌نگرفت‌که‌نگرفت‌ولی‌این‌سریشرایط‌جوربود‌دکترگفت‌جنین‌۵روزه‌کنید‌وخد ...

اصن یخ شدم😭😭😭😭

اون ماهی که هیسترو میکنن که انتقال نمیدن .....چطور دکتر گفته این ماه بیا برای انتقال ؟

نمیدونم به خدا برای خودمم سواله اصلا تو اینترنت نوشته تا دوهفته رعایت کنید و حس زخم پایین شکمم دارم کمرمم داره میشکنه نمیدونم چرا گفت انتقال.تو این راه دراز سرما نمیتونم برم .زودتر از اسفند نمیرسم برم