2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7086998 بازدید | 687416 پست
منم انقد دوست دارم بتونم کار کنم خاهر خداروشکر کن میتونی کاراتو کنی بیرون بری من از بس خابیدم کمر در ...

منم اولاش اینجوری بودم  .ولی از چهار ماه دیگه رویه عوض شدطبق شرایطم .

میدونم شرایطت سخته ولی به نتیجه فکر کن.کتاب بخون .کلاس طبق علاقه ت آنلاین شرکت کن.

من هیچ وقت بارداری قبلیتون رو یادم نمیره اون شب خودم تاصبح هی بیدار میشدم و گوشی چک میکردم وقتی اونجوری شد از ته دل گریه کردم

انشاالله بارت رو به سلامت زمین بذاری به همه سختی هاش می ارزه

ممنونم عزیزم که جواب دادیالان 4 روزه که انتقال دادمخیلی محتاج دعا هستم این چهارمین انتقالمه تو خونه ...

انشاالله به حق این ماه عزیز بارداری این دفعه.

اسم شما جز اسمایی هست که موقع دعا کردن همیشه یادمه.

من چون از قبل سعی کرده بودم رحم رو گرم کنم دیگه بعداز انتقال نبستم و عادی بودم. انشاالله پای سردت هم نشونه بارداری باشه 

درد لگن و کشاله ران هم طبیعی و انشاالله نشانه بارداری باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جواب تست چی بود؟ چطوری ازت تست گرفتند؟

خیلی برام عجیب بود باران جان، جواب تست، در طول اون مدتی که اونجا خواب بودم ۹۰ بااار تنفسم قطع شده😵‍💫 ینی به طور میانگین تو هر ساعت ۲۵ بار . دکتر گف بیشتر قطعی مربوط ب زمانی هست که به پشت خوابیدم و تقریبا ۱۱ بار وقتی به پهلو بودم. در حالیکه به خاطر قرص من بکوب خواب بودم و خودم فکر میکردم احتمالا اصلا افت اکسیژن نداشته باشم.

نحوه تست خواب هم اینجوری بود که گفتن ی شب ساعت ده و نیم با لباس راحتی برم مطب و اونجا بخوابم. تکنسین خانم بود کلی دستگاه وصل کرد به دور شکم و سر و.‌.. بعد یه قرص خواب دادن. گفتم عمرا من بتونم بخوابم ولی به ی ربع نکشید که خوابم برد. ساعت ۶ صبح هم بیدارم کرد و تموم. 

تقریبا ی هفته طول کشید تا جواب تست آماده بشه. 

آهان ی آزمایشم نوشته بود قبلش که ی موردش گازهای خونی بود. که متاسفانه تو اون هم دی اکسیدکربن تو خونم خییییلی بالا بود که دکتر گف همین هم نشون میده اکسیژنت کمه و از طرفی غلظت خون بالا داری

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بنظرت چرا گوشام چرک کرده؟بخاطر دگزا است؟میتونم ازیترو مایسن یه دوز مصرف کنم؟از دکترم پرسیدم ؛گفت نم ...

نمی‌دونم به خاطر دگزا باشه یا نه ولی آنتی بیوتیک بخور ضرر نداره ،تازه تو سیکل روتین بعضی دکترا هست که آنتی بیوتیک میدن اگه عفونتی چیزی باشه برطرف کنه ،یعنی اگه خدایی نکرده عفونت رحمی چیزی هم باشه برطرف میشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
انشاالله به حق این ماه عزیز بارداری این دفعه.اسم شما جز اسمایی هست که موقع دعا کردن همیشه یادمه.من چ ...

ممنونم از محبتت انشالله خدا به واسطه دعاهای شما اینبار دیگه در رحمتش رو به روم باز کنه نور امیدش به دل خسته ی همه ی منتظرا بتابه به حق این ماه عزیز

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

بچه ها من هنوزم دارم سونو آزمایش میدم هر روز تو رویان

پدرم درومد

خیییلی سخته این پروسه ای ک برا من در نظر گرفتن

گفت نچراله فقط چهار پنج روز لتروزول خوردم همین 

گفت باید هر روز بیای آزمایش سونو 

تو ترافیک شدید ، شلوغی رویان

برام دعا کنید شنبه سونو هام تموم شه دیگ بگن بیا برا انتقال ، صبرم تموم شده دیگ

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
بچه ها من هنوزم دارم سونو آزمایش میدم هر روز تو رویانپدرم درومدخیییلی سخته این پروسه ای ک برا من در ...

منم شنبه برم سونو و برای پنج شنبه انتقال.

روز ۱۸ سیکل انتقال دیر نمیشه؟

😉

سلام عزیزم منم انتقال سوممه و شنبه انتقال دادم وهارروز میگذره روز پنجمم منم مث شما پاهام یخه پریشب ل ...

عزیزم از خدا میخوام به حرمت این روز و ماه عزیز که مثبت بشیم هردومون 

دیگه چه علائمی داری؟ من حتی با جوراب پشمی پاهام سرده پادرد و گرفتگی زیر شکم و درد کشاله ران دارم

خدا خودش کمکمون کنه انشالله

منم شنبه برم سونو و برای پنج شنبه انتقال.روز ۱۸ سیکل انتقال دیر نمیشه؟

کدوم مرکز میری عزیزم؟ مرکز مام از روز ۱۸ تا ۲۲ سیکل انتقال میدن اصلا زودتر انتقال نمیدن

در صورتیکه من قبلا بیمارستان بهمن بودم اگه شرایط رحم خوب بود روز ۱۴ و ۱۵ انتقال میدادن خیلی به دکترت و مرکزی که میری بستگی داره