2777
2789
عنوان

باورتون میشه نه میلیون صد رفتین هایپر مارکت فقط چرت پرت خریدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4391 بازدید | 141 پست
تو خودروسازیه

مال ماهم همه فک میکنن چ خبره از دور فقط اسم دهن پر کن داره ولی ب زحمتش ک نگاه کنی هیچی نمیدن 

ب نظرم بازار برا آدم زرنگ خیلی عالیه

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی همه چی خیلی گرون شده

من تابستون می رفتم میوه فروشی کلی خرید می گردم فوقش می شد ۳۵۰

الان نزدیک ۶۰۰ تا ۷۰۰ میشه

یا میری سوپر مارکت چند قلم جنس بر می داری یهو میبینی کلی قیمتش شد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همیشه بن خرید میدن میزاریم جمع میشه باهاش روغن و مایع لباسشوی و شامپو و صابون و ازین چیزا میخری ...

بنظر منم کار درست همینه گلم

من به سلامتی خیلی اهمیت میدم و روغن زیتون و پسته و میوه و سبزی توی چرخه مواد غذاییم باید باشه.واسه همین حساب شده خرج میکنم که به همه چیز برسه.

مثلا یه ماه گوشت و ماهی و مرغ میخرم که واسه دوسه ماه میمونه.ماه بعد چندکیلو روغن زیتون میخرم که بمونه چندماهی.یه ماه حبوبات زیاد میخرم واسه چندماه.اینطوری میشه که مدیریت میکنم چیزایی که میخوام داشته باشم هرماه

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

عزیزم این چ طرزصحبت کردنه خب هرکسی یه جایگاهی داره یکی زحمت میکشه سالها درس میخونه که بالاترین جایگا ...

اصلا اینجا بحث سواد و بی سوادی نیست داداش من ی نخبه بود و فوق لیسانس داره ولی مجبورشد بره حرفه ای یادبگیره و خداروشکر،بابهره هوشی ک داشت سر یکی دوسال استادکارشد برا خودش ولی کسی بهش کارت بن نداد

اصلا اینجا بحث سواد و بی سوادی نیست داداش من ی نخبه بود و فوق لیسانس داره ولی مجبورشد بره حرفه ای یا ...

خداروشکر دستش ب دهنش میرسه 

بن و این چیزارو ب مشاغل دولتی خب میدن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مال ماهم همه فک میکنن چ خبره از دور فقط اسم دهن پر کن داره ولی ب زحمتش ک نگاه کنی هیچی نمیدن ب نظرم ...

بازاریا که خوبن. شوهرم مدل کارمندیه از عهدش خارجه بخاد بازاری بشه 😄. ولی اطرافیان فک میکنن هیلی به ما میرسن از محل کار همسرم ولی اصلا اینطور نیس حقوقاشونم دیر میدن تازهد

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
بنظر منم کار درست همینه گلممن به سلامتی خیلی اهمیت میدم و روغن زیتون و پسته و میوه و سبزی توی چرخه م ...

اره منم همین کارو میکنم با این تفاوت ک گوشت و مرغ و ماهی رو کم کم میخرم اندازه همون یکماه میخرم ک تازه ب تازه بخوریم مخصوصا ماهی رو یخ زدشو دوست ندارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بازاریا که خوبن. شوهرم مدل کارمندیه از عهدش خارجه بخاد بازاری بشه 😄. ولی اطرافیان فک میکنن هیلی به ...

میدونم چی میگی 

من همیشه ب شوهرم میگم پسرمون بره تو بازار طلافروشی برا درس زیاد بهش گیر ندیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من به سلامتی خیلی اهمیت میدم و روغن زیتون و پسته و میوه و سبزی توی چرخه مواد غذاییم باید باشه.واسه ه ...

چه خوب.ماهی چند تومن خرخ میکنی.روغن زیتون اصل میخری .یا همین بازاری ها.کلا از روغن زیتون استفاده میکنی.کدوم استانی.منم خیلی به سلامتی اهمیت میدم.دوست دارم کم بخورم ولی سالم بخورم.ببخشید سوالاتم زیاد شد.🙏

من شوهرم مغازه داره. یعنی هر روز حرفش اینه مردم گناه دارن. به پلاستیک وسایل برمیدارن میشه یک تومن. بعد روشونم نمیشه بگن زیاد شده با هزار خجالت میگن دوباره حساب میکنی فک کنم اشتباه شده. بعد میببینن نه نسبت به دیروز باز گرون تر شدن

فقط خدا به داد ماها برسه

اره منم همین کارو میکنم با این تفاوت ک گوشت و مرغ و ماهی رو کم کم میخرم اندازه همون یکماه میخرم ک تا ...

ان شاءالله سلامت باشین همیشه گلم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

به معلم ها چقدر میدن بن خرید ماهیانه

هیچی😐

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی