2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7085455 بازدید | 687306 پست
واسه من میدونم از داروها نبوده چون قبل ترش اینجوری شدم شاید باورت نشه هر چیزی رو که به ذهنت میرسه زد ...

انشاءالله خدابهت سلامتی بده عزیزم حالا اگ بازتونستی ی نقطه کوچیک ازدستت روغن حیوانی وامتحان کن شایدجواب داد

تو کارتم ۹ تا زده ولی تو پرونده من جنین شناس میگفت اضافه و ضعیف گذاشتیم

هر چی تو کارت نوشته باشن همونه گلم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزم ٢ هفته ديگه به اميد خدااره هر روز دوتا، دوفاستون يكي، انوكسا يكي

بسلامتی عزیزم ،منم دو هفته دیگه میرم ،ولی واسه من امپول پروژسترون دیگه قطع کرده ،راستی زلیخا ازمایش غربالگری رو واست ساده نوشته یا سلفری ؟

بسلامتی عزیزم ،منم دو هفته دیگه میرم ،ولی واسه من امپول پروژسترون دیگه قطع کرده ،راستی زلیخا ازمایش ...

سلام عزيزم، ازمايش چيزي ننوشته كه، فقط گفت بعد سونو برو ازمايشگاه، بايد چيزي بده دكتر برا ازمايشگاه؟ من نميدونم، بايد چيكار كنم؟

منم همین جوریم اینقدر سونو رفتم همش فکر میکنم کیست و اینا دارم چیزی هم نیست ولی همش خونریزی میکنم پن ...

انشالله که همه چیز خوبه عزیزم کاملا درکت میکنم

منم از روزی که فهمیدم دچار اندومتریوز شدم ذهنم خیلی منفی شده همش ترس تو وجودمه همش دنبال یچیزی میگردم..

سلام عزيزم، ازمايش چيزي ننوشته كه، فقط گفت بعد سونو برو ازمايشگاه، بايد چيزي بده دكتر برا ازمايشگاه؟ ...

اره واسه من نسخه آزمایش هم داد ولی مستقیم برام سلفری نوشته،شاید تامین اجتماعی هست بیمت برات ثبت کردن تو سیستم ،با جواب سونو باید بریم برای آزمایش،

دکترم گفت دو روز قبل آزمایش آسپرین قطع کن ،ولی آزمایشگاه میگه انوکسا رو هم باید قطع کنی قبلش ،نمیدونم چیکار کنم 

♥️😘فداتشم من چیکار کردی خودت عزیزم کی میری انتقال؟ بقول مهتاب جون من الکی انقد مشغله ریخته سرم نه چ ...

من رفتم سونو ده دوازده تایی فولیکول داشتم همه چی هم خوب فقط پروژسترون کمی پایین بود

برای بار چهارم گفت بیا سونو 

آنقدر رفتیم سونو اومدیم کلافه شدیم بخدا

ولی گفت اخریشه احتمالا بگه بیا برای انتقال ایشالله اگر خدا بخواد

خودت خوبی نینی من چطوره 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام دوستای خوبم،به لطف خدا و با دعای شما من با اولین انتقال مثبت شدم،بتای اول ۷۰۰ و بتای دوم ۲۹۲۰ ش ...

مبارکه عزیزم برا هممون دعا کن🥳🫂💋🤩

🥰🥰🥰منظورم این نبود که پیر شدیم ،منظورم اینه که دیگه نه تخمدانام درست حسابی کار می‌کنه ،رحم داره ا ...

منی ک پریودام سر وقته دقیق هر ماه کارت میزنه چی بگم😔😔😔😔😔😔😔

کسیو دیدم پریود نمیشه درست حسابی بچه هایش بزرگم الان!

منی ک پریودام سر وقته دقیق هر ماه کارت میزنه چی بگم😔😔😔😔😔😔😔کسیو دیدم پریود نمیشه درست حسابی بچ ...

منم پریودام منظمه ولی ذخیره ام کمه ،فایده نداره اما حجم پریودیم خیلی کم شده 

چی بگم والا اون موقع که خوب پریود میشدم چی شد که الان بشه 

منم خیلیا رو دیدم که خوب پریود نمیشن ولی راحت باردار میشن ،باید‌ خدا هم بخواد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
منم پریودام منظمه ولی ذخیره ام کمه ،فایده نداره اما حجم پریودیم خیلی کم شده چی بگم والا اون موقع که ...

بله عزیزم باید خدا هم بخواد 

ایشالله برای هممون بهترین هارو بخواد

شما چند سالته عزیزم؟!