2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7085760 بازدید | 687330 پست
قربونت برم عزیزکم انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینید ♥️درسته سنی ندارم ... ولی زندگیم به انتها ر ...

اصلا جلوگیری نداشته باش.بذار تو اوج بیخیالی باردار بشی ک دیگه خیالت راحت بشه و شوهرت هزاران برابر خوشحالتر بشع

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لعنت بهش هیچ درمانی نداره تمام صورتم قرمز و اگزمای شده 😔ازمایش چکاب دادم گلبول سفیدم زیاد تر بود مع ...

شیلاجان گف بعد داروهای تخمک کشی اینطورشده فک کنم منم بخاطراین داروهای هورمونی کهیر ریختم یدونه بود ویه بندانگشتم خارش وسوزش شدید و دون دون شدوخشک یهوخودم ب ذهنم رسیدروغن حیوانی دارم یکم مالیدم روش یلدا جان همون باراول نرم شدزخم هاخوب شد2باردیگ محض احتیاط زدم عزیزم اگ روغن حیوانی داری ی کم ی قسمت دستت امتحان کن جایی بزن ک اگ خدایی نکرده بدتربشه تودید نباشه. ولی واسه منو هرکی دیدگفتن اگزماست البته دکترنه اطرافیان ک تجربه داشتن

وای نه سپیدار جون برای من خیلی سخته شرایطم طوری نیست ک یواش یواش خرید کنم باید تو یک روز تمامشو بخرم ...

سلام فاطمه

برو اقابزرگ خییییلی چیزا رو میتونی بخری تقریبا اکثر وسایل سیسمونی رو با تنوع زیاد داره

من موقع کرونا بود  خودمم استراحتی بودم نشد حضوری جایی برم

خرد خرد از سایت ها قیمت گرفتم و سفارش دادم ولی اقابزرگ خیلی قیمتاشم مناسبه حتما یه سر برو ببین

خیلی هم روی مود مارک و برند و چون همه اینو میخرن منم بخرم و  اینا نباش هرچیزی که  ضروریه و لازمه بگیر 

ان شا الله خیر باشه و به سلامتی نی نی تو  بغل کنی

الهی قسمت همه بچه های اینجا🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام دوستای عزیزم

خیلی به یادتون هستم درسته پیام نمیذارم ولی میام سر میزنم دعاتون میکنم 

شما هم منو دعا کنین

مادر شدن خیلی چالش بزرگیه الهی همه تون تجربه ش کنید❤️🩷💕

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ازه میدونم عزیزم ولی به من گفتن در اصل ۱۴ تا فریز کردیم که ۹ تاش قوی هستن حالا ضعیف هارو هم گذاشتیم ...

آخه مگه کارت جنین ندادن بهت ،تو اون می‌نویسه چندتاست 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنون قشنگم راستشو بخوای هنوز باورم نمیشه 🥲وجودش حس میشه شیطونی هاش رو متوجه میشم ولی باورش نکردم ن ...

ايشالله عزيزم به موقع بياد تو دامنت اونوقت حتما باور ميكني مادر شدي، مامان كوچولو خوش ♥️ 

خوب پس عزیزم خداروشکر علائم روماتیسمو نداری نگران نباش انشاءالله چیزی نیست فکرتودرگیرنکن گلم

اصلا دست خودم نیست خواهر😔 همش حس میکنم یچیزی تو بدنم هست من ازش بی‌خبرم خدا به هممون کمک کنه منکه رسما دیوونه شدم🥲

اصلا دست خودم نیست خواهر😔 همش حس میکنم یچیزی تو بدنم هست من ازش بی‌خبرم خدا به هممون کمک کنه منکه ر ...

منم همین جوریم اینقدر سونو رفتم همش فکر میکنم کیست و اینا دارم چیزی هم نیست ولی همش خونریزی میکنم پنج شنبه دارم میرنم عمل هیستروسکوپی خدا کنه خوب بشم 

شیلاجان گف بعد داروهای تخمک کشی اینطورشده فک کنم منم بخاطراین داروهای هورمونی کهیر ریختم یدونه بود و ...

واسه من میدونم از داروها نبوده چون قبل ترش اینجوری شدم 

شاید باورت نشه هر چیزی رو که به ذهنت میرسه زدم دیگه پماد و کورتون ها به کنار ولی بی فایدست

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
آخه مگه کارت جنین ندادن بهت ،تو اون می‌نویسه چندتاست

تو کارتم ۹ تا زده ولی تو پرونده من جنین شناس میگفت اضافه و ضعیف گذاشتیم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام دوستای خوبم،به لطف خدا و با دعای شما من با اولین انتقال مثبت شدم،بتای اول ۷۰۰ و بتای دوم ۲۹۲۰ ش ...

خدارو شکر عزیزم مبارکت باشه الهی قسمت تمام منتظران بشه این لحضه شیرین و این مسیر بارداری سالم ❤️❤️

اصلا دست خودم نیست خواهر😔 همش حس میکنم یچیزی تو بدنم هست من ازش بی‌خبرم خدا به هممون کمک کنه منکه ر ...

قربونت برم میفهمم ولی توفکر وخیال کنی درست نمیشه ک بیشتراذیت میشی.هیچی توبدنت نیس توحالت خوبه😍