2777
2789
عنوان

شاید باورتون نشه ولی منم الان سوار اسنپم و کراش زدم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 8589 بازدید | 331 پست

بااحترام به استارتروبقیه جم کنین خودتونودورازجونتون مگه خرابین که به راننده هم رحم نمیکنین شایدزن داره خودتون خوشتون میادشوهرتون بره سرکاریکی روش کراش بزنه کسی ریپ نزنه چون حقیقتوگفتم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من ی بار یه مسیر ۴۰ دقیقه ای با ی اسنپ رفتم کراش زدم.. شبش خودش پیام داد (از پروفایلاش فهمیدم تکنسین اتاق عمله) ولی خب اوکی نشدیم

(و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)!  "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی بار یه مسیر ۴۰ دقیقه ای با ی اسنپ رفتم کراش زدم.. شبش خودش پیام داد (از پروفایلاش فهمیدم تکنسین ...

زکی  

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
همین شماها باعث میشین مردا خیانت کننشما چرغ سبز ندین هیچ مردی تاکید میکنم هیچ مردی پیشنهاد دوستی یا ...

حالا بهتره اینقد گارد نگیری بنده خدا فقط گفت خوشم اومده ازش نمیخواد که بدزده یارو رو

همین شماها باعث میشین مردا خیانت کننشما چرغ سبز ندین هیچ مردی تاکید میکنم هیچ مردی پیشنهاد دوستی یا ...

بچه نصف من بنظر میرسه😑کورم نیستم حلقه نداره

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که

😂😂😂😂😂😂😂

والا 

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

یه سوال چرا من هر موقع سوار اسنپ شدم راننده یه پیرمرد بود که از بوی بد ماشینش حالم بهم میخوردددد😂😑

😂😂😂وای من هرموقع که ماشین مدل بالا بیاد وطرف باکلاس باش عین چی میترسم توهم دزدیده شدن دارم ولی تو پرایدای درب وداغون خیلی ارامش خیال دارم 

اره من و خواهرم و دخترش سوار ماشین اسنپ میشیم من و میندازه جلو بشینم میگه جامون تنگه سه نفر عقب بشین ...

خب وقتی جا نباشه 

الان این تنهاس واسه چی بره جلو اخه😐

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

یه سوال چرا من هر موقع سوار اسنپ شدم راننده یه پیرمرد بود که از بوی بد ماشینش حالم بهم میخوردددد😂😑

من چنتا شوتی سوار هم به پستم خورده 

ماشین تا خرخره تو دود.....

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا