2777
2789

پوست کف پام زبر میشه و ترک های ریز داره،باید هر پامو ۴۰ دقیقه سوهان بکشم،تا بهتر باشه،کرم ترک پا و ویتامین آ-د هم امتحان کردم،فایده نداره،سه روز بعد اوضاع همینه،خسته شدم،خیلیم حساسم،این وضعیت اذیتم میکنه،چیکار کنم،کسی سوهان برقی پا داره؟راضیه

غیر از سوهان دیگه چه کارهایی انجام بدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من سوهان برقی دارم همین کارو میکنه ولی ب مرور پوست کف پا نازک میشه ترک ها بیشتر موقتیه سوهان، راه حل ...

بخش زبری کف پام یطرف،هر سه روز یکساعت و نیم سوهان کشیدن یطرف،جوراب میپوشم،کرم استفاده میکنم،دیگه نمیدونم چیکار کنم،تنها بنظرم میرسه برم دکتر

اصلاً باپای لخت راه نمیرم،دیوونه شدم،هر چی رعایت میکنم،جواب نمیده

یه دکتر برو منم یه مدت زیاد پام تو آب بود زخم شده بود خوب نمیشد ،رفتم دکتر صابون و پماد داد خوب شد

دلم عاقبت بخیری میخواد زیرسایه ی پرچم میان روضه ی امام حسین علیه السلام جااااااانم💔
یه دکتر برو منم یه مدت زیاد پام تو آب بود زخم شده بود خوب نمیشد ،رفتم دکتر صابون و پماد داد خوب شد

ممنونم عزیزم،خوشحالم که خوب شدی،مثل اینکه راه دیگه ای نیست

ممنونم عزیزم،خوشحالم که خوب شدی،مثل اینکه راه دیگه ای نیست

ممنون ان شاء الله توهم زودتر خوب میشی نگران نباش

دلم عاقبت بخیری میخواد زیرسایه ی پرچم میان روضه ی امام حسین علیه السلام جااااااانم💔