2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7076306 بازدید | 686586 پست
دورت بگردم. داریم باهم زندگی میکنیم😢همونطوری مونده.البته الان پاکه رحمم چون هورمون واردبدنم نمیشه. ...

سلام

امروز روز سومم

دکتر بهم اسپرین

دگزا 

لتروزول داده

نظرتون چیه؟

انتقال دارما

😉

یعنی پانکچر شده بودی و داروی انتقال بهت اشتباه داد ؟؟!چطور همچین اشتباهی کرده ؟!داروهای انتقال اکثرا ...

داروی انتقال نداد. 

تاریخی که دکترم گفته بود خودش مرخصی بود مجبوری با ایشون ویزیت شدم

چون دوتا انتقال منفی داشتم یه آمپول جدیدبا بالاترین دوزش رو داد که اون باعث شد عقب بیوفته

باید کنارش ال دی هم میداد که من پریود بشم تا ماه بعدش بتونم وارد سیکل بشم و انتقال بدم اما گفت نیاز نیست و بدون ال دی میشی. اما بدون ال دی ۱سالی طول میکشید بشم.بعد که رفتم پیش دکتر خودم گفت اصلا نیاز نبوده و چرا اینکارو کرده. برای همین بهم ال دی داد و بدون اون اصلا پریود نمیشدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای منم امپول واریوپپتیل داد البته خودم گفتم که خونریزی کردم .تلفنی زنگ زدم وقت هیستروسکوپی گرفتم ب ...

آتوسا کریمی هم تعریفش رو شنیدم.طاهری هم میگن خوبه.معترف و محمد اکبری هم مثبتی زیاد دارن

من پیش شه بخش باردارشدم

عطایی به منم آمپولی که داد از خانواده واریوپپتیل بود که باید با ال دی میداد تا من پریود بشم بتونم وارد سیکل بشم.بالاترین دوزش رو داده بود

شه بخش هم واریوپپتیل داد هم خفیف بود هم ال دی داد همزمان باهاش هم متفورمین .گفت چون کورتون داره قند رو میبزه بالا. من علت ناباروریم کیست آندومتریوز بود با اینکه جراحی کرده بودم گفتن بازم تاثیر خودش رو داره و سلول هایی ازش باقی میمونه

رحم گرم بودن که خیلی خوبه تا اینکه سرد باشه !!

طبع که باید متعادل باشه هرچند دکترهای مراکز ناباروری اصلا به رحم گرم و سرد اعتقادی ندارن ،کلا منظورم اینه شما برید مراکز ناباروری خیلی از باردارها تو زمستان‌ انتقال دادن و مثبتوشدن خیلی ها هم تو تابستون و فصل انتقال معیار نیست معیار کیفیت جنین و رحم و بالاتر خواست خدا یا شانس هست،، خیلی نباید رو فصل انتقال حساس بشیم هروقت بدن و جنین بهترین شرایط خودشونو داشتم اونوقت بهتره

عزیزم انتقال با سیکل طبیعی چجوره؟؟؟؟

سلام بانو، سيكل طبيعي از روز ٢ پريودي به من لتروزول دادن، اخرش هم سه تخمك خوب داشتم واسه اينكه ازاد نشه و سيكل كنسل نشه يه امپول هست زير جلديه اون بهم داد، ، من برا ضخامت رحم إلا عزيزم گفت دارو گياهي استفاده كردم ١ ماه قبل خوب بود

سلام الای عزیزپروژسترون رو شوهرم بهم میزنه خودم هواگیری میکنم ی دوتا قطره میزنه بیرون از سرنگ اشکال ...

سلام عزیزم. نه فک نکنم با چند قطره چیزی بشه برا منم همین جوری میشد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام به همگی یه سوالی از دیروز ذهن منو درگیر کردهمن دیروز رفتم دکتر و دکتر گفت نیاز نیست آزمایش دوم ...

منم یبار ازمایش دادم 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام بانو، سيكل طبيعي از روز ٢ پريودي به من لتروزول دادن، اخرش هم سه تخمك خوب داشتم واسه اينكه ازاد ...

عزیزم فقط اگر ازین استفاده کردی ب نظرم حتما مشاوره بگیر ازشون که ببینی تا کی میتونی انجامش بدی. من یادمه سه بار استفاده کردم و ضخامت بالا رفت بعد تجویز پروژسترون دیگه انجام ندادم. یادمه که زمان انتقال دکتر ب دستیارش گف چرا کوچیک شده، من نفهمیدم منظورش چی بود و همیشه یادم نیفته ناراحت میشم که چرا نپرسیدم، میگم نکنه بعد قطع کردنش ضخامتم پایین اومده بوده . 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اینکه گفتی بیخیالی بهترین درمانه درسته؟؟؟و اینکه من به مشاورهای مطب گفتم جنین بلاست روگفتن نمیخاد جن ...

خدا‌شاهده من هرکیومیبینم میگه دیدیم بچه دارنمیشیم بیخیال شدیم خدا طبیعی بهمون داد. من تازه فهمیدم دوستم بچه دومشم بدنیا آورده خیلی وقته بخاطرمشکلاتم ازدوستای دوران دانشگاه بی خبربودم همین دوستم بچه اولشو دیقه نودی باردارشدتازه توفازیایسگی زودرس واردشده بودباسن 20 دکتر طب سنتی رفته بود گفته بودزوداقدام کن حداقل یدونه بچه رو داشته باشی پریودشدم قطع شده بودباداروهای گیاهی درمان موقت داشت تابچه دارشد پسرش مدرسه میره دوستم تدریس میکنه سرش گرم بچه های مدرسه بود فکر بچه نبودخداطبیعی وراحت باردوم روزیش داد انقدذوق کردموجون گرفتم الهی شکر واسه این معجزه ها. ان‌شاءالله همچین معجزه هایی نصیب هممون بشه. بهشون میگفتی والا ویزیت میکنیم حالمون اینه هیچی نگیم ک شمادل نمیسوزونین. ولی عزیزم درکل درگیربلاست نباش جنین 3روزه پرسلولی ک دستکاری نمیشه رومن بیشترقبول دارم اصلا ب بلاستواینا نیست خدابخواد بده جنین ی روزه هم خوب رشدمیکنه انشاءالله واسه توام خدا سرنوشت خوب برات رقم زده الهي آمین

سلام عزيزم متاسفم كه اين اتفاق برات افتاده، از خدا ميخوام كه سختي هات رو يبينه و خيلي زود دامنت سبز ...

عزیزم همه رو داشتم مصرف کردم ولی خدا نخواست🥺🥺🥺

دلم شکست مادر شدنم ۲ماه طول کشید قلبم شکست الهی شکر من یه مادرم   💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹