2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7076131 بازدید | 686576 پست
بعد روزي نيم ساعت پياده روي كن، كمرت رو با كمربند كه بساطي ها دارن ميبستم يعني رو شكمم بود، با روغن ...

دورت بگردم خیلی ممنونم ازت بابت توضیحات کامل. ان‌شاءالله نینیتو بسلامتی بغل میگیری 🙏🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عکسشو از نت نگا کردم سپیدار جون ،یه همچین دستگاهی تو فیزیوتراپی هم هست ،اینم انگار همونه ،خانگیش‌ هس ...

اینی ک من گفتمودیدی قیمتشو؟دستگاهای بیرون پد دارن پیشرفته تره ولی دیگ من وسعم ب این رسیدونمیتونستم همش برم تهران حوصله دودودم ترافیک ندارم دیگ وهزینه هاش.... 

زلیخا جان چرا باید سیکل طبیعی میشداسترادیول نداشتی؟ ضخامتت مگه چندبود و 10پریودی بدون دارو

عزيزم رماتيسم دارم سيكلم طبيعي بود نه استراديول نداشتم، اما بعد انتقال روزي ٤ تا يك ميلي گرم ميخوردم

گفته در صورت بی تاثیر بودن بله زنان و قرص خون اضافه کنید ؟ کامل نیافتاده نوشتش قرص خون چیه ؟

عزيزم من قرص خون استفاده نكردم، از عطاري پرسيدم گفت فقط  اذخر و خلنجان استفاده كن، حالا شما از عطاري بپرس، اصلا قوطي نداره، هر دوش من فله اي گرفتم

اینی ک من گفتمودیدی قیمتشو؟دستگاهای بیرون پد دارن پیشرفته تره ولی دیگ من وسعم ب این رسیدونمیتونستم ه ...

نه نمی‌دونم مثل مال تو بود یا نه ولی انواع و اقسام زیاد داره ،شایدم از اون نوع نبوده 

ممنون فدات شم ❤️❤️❤️❤️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نه نمی‌دونم مثل مال تو بود یا نه ولی انواع و اقسام زیاد داره ،شایدم از اون نوع نبوده ممنون فدات شم ❤ ...

سلام ،امروز رفتم سونو سه بعدی که دکتر نوشته بود همونطور که شما درمورد تخمدانتون گفتید تخمدانهای منم هر دو سایزشون کوچیک شده بود یعنی نسبت به مرداد که هیستروسونوگرافی شده بود سایز الانشم کوچیکتر شده بود ،و یه مطلب دیگه اینکه تو پانکچر آخرم که خرداد بود کلا تخمدان چپ با دز بالای دارو گونال استپ کرده بود و تا آخر سیکل تو همه ی سونو ها فقط تخمدان راست فولیکول داشت الان تو این سونو سه بعدی هم دکتر گفت فقط از تخمدان راستت فولی تولید و آزاد شده و تخمدان چپ فولی نداره و تعجب کرد گه من هر ماه پریود میشم ،البته من الان یکسالی میشه حجم پری هام خیلی کمه و زود تمونمیشه بیشتر روهای پری هن فقط لک هست تاخونریزی، خلاصه متوجه شدم که از حداقل از خرداد تا الان تخمدان چپم کلا به قول دکترا استپ هست و فولی نداره ،الان کم بودن ذخیره م تو آزمایش آخر برام توجيه پذیرتر شد

سلام 

سه روز قبل رفتم سونو جنین تو ۸هفته و۶روز ایست قلبی کرده😔

ممنون میشم واسه سقطش راهنمایی کنید؟

دکتر تمیزی گفت کورتاژ نکنم 

رفتم بیمارستان شهرمون گفتن شیاف میدیم اگه دفع نشد چون پروژسترون مصرف کردی وسفت شده باید کورتاژ کنی 

خیلی نگرانم 😔😔

سلام عزیزم بسلامتی انشاءالله. عزیزم استرادیول ندادن؟ اگ ندادن احتمالاسیکلت طبیعیه. لتروزول ودگزاتو ب ...

وای عزیزم

استرایول داد 

یکی خوراکی صب و یکی خوراکی شب

بعد گفت از استرادیول یکی صب بزار وآرژن 

یکی شب بزار واژن

میترسم با دگزا و اینا پوکی استخوان یا سرطان بگیرم خدانکرده

خیلی میترسم

فکرم درگیره

😉