2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7076733 بازدید | 686610 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂 من الانم نمیتونم از جام پاشم واژنمو انگار یکی داره گاز میگیره

منم پایینم ک یهو تیر میکشید .میگفتم آخ..ولی نمیتونستم دس ببرم سمتش..میگفتن چته.الکی میگفتم بچه تکون خورد😄

ولی تنها ک‌بودم دستم میذاشتم.ولی تاثیر نداشت😄😄🤭🤭🤭

عزیزم چرا خوب نیست استروژن برای ادنومیوز چ مشکلی بوجودمیاره؟ یعنی استرادیول تبایدمصرف کردتوی انتقال؟ ...

آدنومیوز تقریبا علامت داره نوی سونو رحم درسته طبیعی هست سایزش ولی بزرگه که خودت از سونو های قبلی می فهمی یکم بزرگتر شده خونریزی پریودی توش بیشتره  ممکنه لکه بینی داشته باشی 

ولی اگه خیلی خفیف باشه ممکنه علامت نداشته باشه و فقط تو ام ار آی لگن مشخص می شه

دکتر من گفت آدنومیوز خفیف مانع بارداری نیست  ولی طبق تحقیقم آدنومیوز تو بارداری ممکنه لکه بینی و خونریزی و.. بده که با همون پروژسترون و... کنترل می شه

آدنومیوز مثل آندومتریوز هست که با استروژن بیشتر می شه و یه راه درمانش آی یو دی پروژسترون گذاشتنه که برای کسایی خوبه که نمی خوان باردار شن

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

سلام به همگی 

یه سوالی از دیروز ذهن منو درگیر کرده

من دیروز رفتم دکتر و دکتر گفت نیاز نیست آزمایش دوم بتا رو بدی دو هفته دیگه بیا ببینم قلبش تشکیل شده یا نه

کسی بوده که دکتر بهش گفته باشه آزمایش دوم بتا رو لازم نیست که بده؟

سلام به همه

من دیروز رفتم توی سیکل پانکچر

دیروز اولین آمپولها رو زدم 

اگه توصیه ای چیزی دارید بهم بگید ممنون میشم   

سری قبل من تخمدانم خیلی تحریک شده بود بعد از تخمک کشی خیلی اذیت شدم و حالم بد بود 

حالا این دکترم گفته دارو رو ضعیف تر میکنم که الکی اینهمه تخمک آزاد نشه 

از یه طرف خب کمتر اذیت میشم از یه طرف میترسم که اینطوری شانس تشکیل جنین برام کمتر بشه 

نمیدونم چیکار کنم خیلی استرس دارم 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
سلام به همگی یه سوالی از دیروز ذهن منو درگیر کردهمن دیروز رفتم دکتر و دکتر گفت نیاز نیست آزمایش دوم ...

هردکتری‌یه‌جوریه‌‌مراقبتاش‌مثلا‌من‌دوتا‌آزمایش‌انجام‌دادم‌ولی

نوبت‌سونو‌قلب‌برام‌۸هفته‌کامل‌زده‌زود‌نوبت‌نزد‌برام‌

میشه۳هفته‌دیگه‌که‌برم

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶
سلام به همهمن دیروز رفتم توی سیکل پانکچردیروز اولین آمپولها رو زدم اگه توصیه ای چیزی دارید بهم بگید ...

امیدت به خدا باشه منم مشکل شما رو داشتم و بعدش که با دکترم حرف زدم گفت من بهت گفتم فقط سفیده تخم مرغ بخور روزی ۸تا و تا میتونی چیزای شور بخور

البته اینا برا بعد تخمک کشی