2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7079458 بازدید | 686819 پست
هر اسمی قسمتش باشه همونم میشه عزیزم نامدار باشه انشالله😍🤲🏼 وسیله های ضروری رو بنویس فعلا پستانک ش ...

سلام عزیزم.دیدی خدا روشکر تا الان رو به خوشی گذروندی میدونستم دلم روشن بود برات عزیزم‌.نمیدونم اسم زایمانت که میاد ذوق میکنم .خدا نگهداره خودت و نی نی باشه.من از ذوقم دیروز رفتم بیرون یه ست خریدم  .

بچه های اصفهان میشه یه مشورتی به من بدن! من تاحالا فقط رفتم بهشتی،یکبار تخمک کشی و‌دوبار انتقال! حال ...

گلم‌منم‌یه‌تخمک‌کشی‌ودوتا‌انتقال‌منفی‌تو‌بهشتی‌داشتم‌

دکترم‌نقشینه‌بود‌وباهمون‌نقشینه‌ادامه‌دادم‌ولی‌تو‌میلاد

تخمک‌کشی‌کردم‌دوباره‌و‌یه‌انتقال‌فرش‌جنین‌۳روزه‌که‌منفی‌شد

ولی‌دومین‌انتقالم‌تومیلادباجنین‌۵روزه‌مثبت‌شد

نمیدونم‌ولی‌منم‌حس‌میکردم‌بهشتی‌خیلی‌مجهزنیست

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من از اصفهان اطلاعی ندارم ،ولی بشدت معتقدم مراکز خصوصی بهترن ،وقتی دکترت گفته بهتره به حرفش گو ...

ممنون عزیزم بابت دعای خوبت، راستش از دکتر زیاد شناختی ندارم،تازه یه جلسه پیشش رفتم ولی به نظرم خوب بود 

بچه های اصفهان میشه یه مشورتی به من بدن! من تاحالا فقط رفتم بهشتی،یکبار تخمک کشی و‌دوبار انتقال! حال ...

من اصفهانم گلم 

چرا کلینیک مشتاق نرفتید؟؟؟

اونجا بهتر نیست نسبت به بهشتی ؟؟؟

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
من اصفهانم گلم چرا کلینیک مشتاق نرفتید؟؟؟اونجا بهتر نیست نسبت به بهشتی ؟؟؟

نمیدونم عزیزم از اول نرفتم مشتاق،یکم بخاطر هزینه ش بود ولی الان اگه بدونم خیلی فرق میکنه با بهشتی میرم،سوال منم همینه

من اصفهانم گلم چرا کلینیک مشتاق نرفتید؟؟؟اونجا بهتر نیست نسبت به بهشتی ؟؟؟

مشتاق‌ظاهرا‌دیگه‌مثل‌قبل‌نیست

نمیدونم عزیزم از اول نرفتم مشتاق،یکم بخاطر هزینه ش بود ولی الان اگه بدونم خیلی فرق میکنه با بهشتی می ...

دکتر‌خودت‌وبعدم‌جنین‌شناس‌خیلی‌مهمه‌‌الان‌کسایی‌هستند

میاند‌پیش‌دکترنقشینه‌که‌چندسری‌تو‌مشتاق‌منفی‌شدن

ومیخواند‌جنیناشون‌ببرند‌مرکز‌دیگه‌که‌نقشینه‌انتقال‌بده

نمیدونما ی ماما گذاشته بود تسلیت گفتم بپرسم.ناراحت شدم.دیروز باهاشون ویزیت شدی حالشون خوب بود؟

متاسفانه درسته خبرش 

من الان زنگ زدم کلینیک و پرسیدم 

خدا رحمتشون کنه 

من دخترم رو کاشت جنینش رو ایشون برام انجام دادن 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
متاسفانه درسته خبرش من الان زنگ زدم کلینیک و پرسیدم خدا رحمتشون کنه من دخترم رو کاشت جنینش رو ایشون ...

وای عزیزم

من ویزیت های قبل انتقال پیششون رفتم.

روز عمل نیومدن با دکتر فتوحی انتقال دادیم 

روز ۱۰ انتقالم اصلا علائم ندارم 😔

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...