2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7076303 بازدید | 686586 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدنومیوز تقریبا علامت داره نوی سونو رحم درسته طبیعی هست سایزش ولی بزرگه که خودت از سونو های قبلی می ...

عزیزم شما چ خوب توضیح دادین. 

دکتر شما چه توصیه ای کرده بابت ادنومیوز برای قبل انتقال؟ 

منم ادنو خفیف دارم. 

ولی دکترم قبل انتقال دیفرلین تجویز نکرد

نمی دونم چ کار کنم ؟ پیش کدوم دکتر برم که حاذق و کاربلد باشه. 

سلام به همهمن دیروز رفتم توی سیکل پانکچردیروز اولین آمپولها رو زدم اگه توصیه ای چیزی دارید بهم بگید ...

سلام به روی ماهت عزیزم. ببین تعداد خیلی ملاک نیست کیفیت مهمتره. و اینکه بستری که جنین کاشته میشه مهمه. مثلاً من سر جمع ده تا تخمک داشتم تو آخرین سیکلم و پنج تا جنین تشکیل شد و سه تا انتقال دادن و مثبت شدم. یعنی اون جنینی که گرفته خوب بوده بدنمم آماده پذیرش جنین بوده....

پس عزیزم فکرت رو خیلی درگیر اعداد نکن!!!!

در ضمن اگه مستعد هایپری هستی سفیده تخم مرغ آب پز تا میتونی بخور اگه احتمالا هایپری داری جلوگیری می‌کنه نداشته باشیم پروتئینه برات خوبه....

من خودم با اینکه اصلا ریسک هایپری نداشتم از دو ماه قبل پانکچر سفیده می‌خوردم تا ماه سوم بارداریم بعدش چون بدم نیومد دیگه یه مدت نخوردم....

زرده ولی زیاد نخور چون کلسترول رو بالا می‌بره!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همهمن دیروز رفتم توی سیکل پانکچردیروز اولین آمپولها رو زدم اگه توصیه ای چیزی دارید بهم بگید ...

راستی آبم زیاد بخور....

زیادی دولا راست نشو از وقتی که آمپولارو شروع کردی. جارو برقیم تعطیل کن به همسرت بگو کمک کنه😉😍😘

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com