2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7070093 بازدید | 686110 پست
منم قبلا تو نت خونده بودم که اثبات شده نیست که سرما خوردگی برای باردار شدن تاثیر منفی داره یا نهولی ...

اره عزیزم دیگه انتقال کنسل شد ،داروهارو قطع کردم تا پریود بشم بعد برم برای سیکل بعد

اره عزیزم دیگه انتقال کنسل شد ،داروهارو قطع کردم تا پریود بشم بعد برم برای سیکل بعد

سلام گلم برای سرفه تون شربت دیفن هیدرامین کامپاند بگیرین زود زود قرقره کنین بعد قورت بدین خیلی زود انشالله خوب میشین منم سر یکی انتقالام سرماخوردم و سرفه شدید با شربت زود خوب شدم.. حتما حکمتی بوده این ماه کنسل شد انشالله سیکل بعد انتقال بدین مثبت میشین به امیدخدا🤲🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام سحر جان خوبی ؟ میگم عزیزم دکتر برای تو فیزیوتراپی که نوشته بود ، نوشته بود که با چه دستگاههایی ...

سلام عزیزم نه من خودم رفتم بهشون گفتم برای افزایش خونرسانی و افزایش ضخامت میخوام خودشون دیگه کاربلد بودن بعد برای بیمه از دکتر نسخه گرفتم فقط نوشت فیزیوتراپی لگن 

من ده جلسه رفتم هفته ای دو جلسه روزای اول پریودی هم نباید بری دو ماه کشید

عزیزم تو گلبول‌های سفیدت بالانیست؟ پردنیزولون وهیدروکسی خوردی توی انتقالات؟

اگه آزمایش خاصی نمیخواد تو همین آزمایشای روتین مشخص میشه تا حالا راجب گلبول سفید چیزی بهم نگفتن لابد خوب بوده،

ولی آنتی تی پی او بالاست حدود ۴۰۰_۵۰۰ چند سال پیش قبل اینکه ای وی اف کنم لووتیروکسین خوردم تیروییدم ۳.۵ بود اومد زیر ۲ این آنتی تی پی او هم نزدیک ۲۰۰ رسید دیگه کمتر نشد،

ولی الان با اینکه قرص تیروییدمو همیشه میخورم بازم شده ۵۰۰، دکتر غدد میگه چیز مهمی نیست ولی فکر کنم مشکل ایمنی رو‌نشون میده درسته؟

نه عزیزم این داروها رو بهم ندادن  ، فقط زمانی ای وی اف کردم(۶سال پیش) آنوکسا و آسپرین داشتم که بارداریم به خیر گذشت ولی الان باز با ایست قلبی سقط کردم نمیدونم اندفعه مشکل از کجاست،

دوستان دکتر شهر دیگه بهم معرفی کردن فعلا نمیتونم برم، ببخشید عزیزم شما اطلاع دارین بخوام همین شهر خودمون برم متخصص نازایی از این داروها تجویز میکنه یا پریناتولوژی؟

سلام گلم برای سرفه تون شربت دیفن هیدرامین کامپاند بگیرین زود زود قرقره کنین بعد قورت بدین خیلی زود ا ...

ممنون عزیزم از راهنماییت،من وقتی سرفه میزنم هیچ دارویی رو من اثر نداره وقتی میگم هیچی یعنی هیچ هیچ😄 نه داروی گیاهی و نه داروی شیمیایی و......از بچگی اینجوری بودم تا تقریبا ۲۰ روز یکسره سرفه میزنم😪

انشالله به سلامتی عزیزم فرزندتون بیاد بغلتون ببخشید زیاد میپرسم شما پیش دکتر عارفی باردار شدین میشه ...

بچه من بدنيا اومده...

دکترعارفی یک ماه قبل از انتقال یعنی از روز ۱۴ پری ماه قبل داروهای انتقال رو شروع میکنه.بعد۳ پری میریم پیشش تا داروهای اصلی انتقال ر شروع کنه و هروقت ضخامت رحم  آماده بود انتقال میده.

آسپرین ۸۰

شیاف 

آمپول انوکسا۶۰۰۰هزار، بعدش دوتا در روز شد.

پردنیزولون۵،روزی دوتا

سرم آی وی جی بسته به وزن،هر۲۸ روز

یه آمپول هم بود برای جلوگیری از باز شدن دهانه رحم یادم رفته اسمش ر هر ده روز یه بار میزدم...

ولی بااین حال آخر ماه۸ کیسه آب پاره شد و سزارین شدم.کلا بدنم بچه ر نهایت تا ماه۸ نگه میداره حتی با دارو

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
انشاالله کلم..خدا پسراتو حفظ کنه..بعضیا ک استرس دارن شبیه خودشون نره..خواستم همینجوری بدونم..من سال ...

سلامت باشی عزیزم

رابط خودش میگرده شبیه ترین فرد رو ب خانم پیدا میکنه

آزمایش مجدد بده

و یه سوال دیگه الان منو فرستادن مشاوره ایمونولوژی نوبتم خیلی مونده میخواستم بدونم ایمونولوژی چکار می ...

عزیرم آزمایش ایمونولوژی با هماتولوژی فرق داره. اگر به وقتت زیاد مونده به منشی ایمونو زنگ بزن بگو باید بری تو سیکل انتقال وقتت رو زودتر میزاره 

•{﷽}•—♡بنام خداوند معجزه گر...🌺🌱سوره_حشر# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ ...

سلام ممنون از شما مهربونا خدای مهربون نگهدارتون باشه.😘🙏

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
منم تنبلی تخمدان دارم ذخیره م 3 دهم هست 0.3 هما این داروها رو منم خوردم 11بار انتقال دادم هر بار هم ...

عزیزم انشالله خداوند خودش کمک میکنه نتیجه این همه تلاش و سختی که کشیدی رو میگیری متاسفانه این راه صبوری می‌طلبه صبر اوج احترام به حکمت خداست چاره ای نیست هربار باید دوباره توکل کرد و تلاش کرد بالاخره یه روز جواب میده

دوست گلم کاش مرکزت رو عوض کنی تهران نمیتونی بیای؟ هر مرکز یه روش داره ممکنه اونجا که رفتی واقعا تکنیک هاشون رو بدن تو جواب نده

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
عزیزم انشالله خداوند خودش کمک میکنه نتیجه این همه تلاش و سختی که کشیدی رو میگیری متاسفانه این راه صب ...

درسته باید صبر کرد و فقط توکل به خدا که تو اینراه نا امیدمون نکنه. نمیدونم همسرم فعلا نمیاد خودم خیلی تو سایت خوندم و تو پیجا گشتم همه همین داروهایی که من مصرف کردم بوده دکتر عارفی گفتن خیلی نتیجه گرفتن ازش اگه بتونم نوبت ازش میگیرم