2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7070355 بازدید | 686130 پست
کوردی 💚💚

ببخش گلم که میپرسم شما باردارین الان چند هفته هست؟ طبیعی یا انتقال؟  من 6هفته و 3روز رفتم دکترم گفت سونو5هفته و 2 روزه و ساک خیلی کوچک شاید دیر لانه گزینی کرده یک هفته بعدش رفتم تو همون 5 هفته مونده بود و رشد نکرده بود و تازه دوروزه سقط شده  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انشالله اخرین انتقالتونه و مثبت میشه🤲 ببخشید که میپرسم سه انتقال قبلی منفی شدین؟ چه داروهایی میخورد ...

مشکلم تنبلی تخمدان هست 

هر دارویی فک کنی خوردم تا حالا برای انتقال پردنیزولون آسپرین انوکسا ivig  پروژسترون فرتیل سی ام ، کوالی فول ، متفورمین

برای پانکچر هم گونال داشتم سینال هم داشتم پرگووریس داشتم 

دارو تقویتی هم قبل پانکچر ویتامین e d c  و q10 و اووبوست و فرتیل اید و ژل رویال و امگا3 و منیزیم و کلسیم و ...

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

@favali    

عزیزم امروز به نیابت از شما و برای براورده شدن حاجتت حدیث کسا خوندم و هدیه کردم به حضرت زهرا

انشالله به واسطه ی دعای حضرت زهرا به هرچی میخوای برسی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
مشکلم تنبلی تخمدان هست هر دارویی فک کنی خوردم تا حالا برای انتقال پردنیزولون آسپرین انوکسا ivig پرو ...

منم تنبلی تخمدان دارم ذخیره م 3 دهم هست 0.3 

هما این داروها رو منم  خوردم 11بار انتقال دادم هر بار هم باید پانکچر بشم.. دوبار هم پانکچر شدم تخمک نداشتم یه بارش پرگوریس زدم یه بارش سیکل 40 روزه بود با هورمون رشد پرگوریس برای خیلیا دیدم جواب نداده 

این دفعه النوا تزریق کردم خیلی خوب بود سه  جنین داشتم از سه تا تخمک چون هر دفعه فقط یک یا دو تخمک داشتم

جانم عزیزم کاری داشتی باهام؟

سلام سحر جان خوبی ؟ 

میگم عزیزم دکتر برای تو فیزیوتراپی که نوشته بود ، نوشته بود که با چه دستگاههایی کار کنن یا خودت که رفتی فیزیوتراپی خودشون میدونستن چیکار باید بکنن ؟ کلا تو نسخه چیا برات نوشته بود و اینکه یادمه گفته بودی ۱۰ جلسه رفتی ،دکتر گفته بود ۱۰ جلسه کافیه ؟

چون از چند نفر پرسیدم گفتن دکتر نوشته بود با چه دستگاههایی ،چه جوری کار کنن ،ولی دکتر من بهم فقط گفته برم فیزیوتراپی ،هیچی‌ ننوشته

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام دوستان..

میتونین برای اقدام بارداری دختر منو راهنمایی کنین؟؟

میخوام بدونم چند اقدام باید داشته باشم برای دختر و چه زمانی اقدام کنم؟؟

همچنین راجب رژیم تعیین جنسیت هم راهنمایی کنین ممنون میشم..

ببخش گلم که میپرسم شما باردارین الان چند هفته هست؟ طبیعی یا انتقال؟ من 6هفته و 3روز رفتم دکترم گفت ...

منم انتقال دادم بار چهارم اول بار بود مثبت شد سونو پیش خود دکتر سنندج دکتر رضایی انجام دادم اول که رفتم گفت قلب میزنه ۶هفته یه هفته بعد رفتم گفت ضربان دیده نمیشه برو سونو بیرون اونجا دکتر گفت ۶هفته و۴روز ولی گفت دوهفته دیگه بیا یا قلب تشکیل نشده هنوز دکتر زنان اشتباه کرده یا تشکیل شده الان ایست کرده دوهفته دیگه بیا اگه رشد کرده که چه بهتر اگر نه برو برای سقط منم کوردم سنندج ولی من تهران ابن سینا انجام دادم 

دلم شکست مادر شدنم ۲ماه طول کشید قلبم شکست الهی شکر من یه مادرم   💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

ببخش گلم که میپرسم شما باردارین الان چند هفته هست؟ طبیعی یا انتقال؟ من 6هفته و 3روز رفتم دکترم گفت ...

تو سونوی بیرون همه چی از نظر اندازه طبیعی نوشته الان تا چهارشنبه بعد منتظر میمونم میرم یه جای دیگه سونو برام دعاکن 🥺🥺🥺🙏🙏

دلم شکست مادر شدنم ۲ماه طول کشید قلبم شکست الهی شکر من یه مادرم   💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

تو سونوی بیرون همه چی از نظر اندازه طبیعی نوشته الان تا چهارشنبه بعد منتظر میمونم میرم یه جای دیگه س ...

انشالله عزیزم که رشد کرده باشه ودلت نشکنه 

وقتی رفتی گفتن شش هفته هستش به تاریخ پریودیت هم شش هفته بود؟ 

ببخش گلم منم پیش رضایی انجام دادم یعنی اولین بار رویان تهران سه بار ای وی اف شدم و نگرفت بعد سنندج پیش رضایی اولین انتقال مثبت شد رشدشم خیلی خوب بود ولی 9 هفته و2روز ایست کرد 

انشالله عزیزم که رشد کرده باشه ودلت نشکنه وقتی رفتی گفتن شش هفته هستش به تاریخ پریودیت هم شش هفته بو ...

عزیزم قسمت با تاریخ انتقال دقیق ۶هفته و۴روز بود باتاریخ پریودیم یک هفته فاصله داشت 

من ماه هشت روزی دوتا۶۰۰۰میزدم

سلام سهيلا جون، بچه هات خوبن عزيزم؟ سهيلا جون يادمه شما هم مشكل سقط داشتين، ازمايش هاتون كاشكي ميفرستادين شايد به درد بچه ها خورد، ايشالله گره گشا باشه🤲🏻❤️