2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخاطر کارم که تامین کننده ست مجبورم باهاش ارتباط داشته باشم فامیل نیست اگر بود و رابطه کاری نداشتیم ...

سرکارکه خیلی بده

من جزوکادردرمانم خودم روپوش دلخواهمونمیتونم بپوشم ازبس که ماشالاهمه چشم پاکن😡😡😡😡

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

ماشاءالله من تابحال هیچ مرد هیزی ندیدم تو دورو بر و سرکار و فامیل و آشناها.با اینکه خیلی دقیق هستم و سریع میفهمم

البته اینکه هیچوقت بیرون از خونه و مهمونیای که آقایون هستن آرایش نمیکنم و پوششم کامله و جلوشون بگو بخند ندارم هم بی تاثیر نیست!

هم ارثیه ،هم اکتسابی .یه خانواده میشناسم پدر و پسرا همینطور زوم میکنن رو آدم .بیشتر حالت کنجکاوی و ع ...

مایه زنه توفامیلمونه بههمه مردافامیل شوخی میکنه ومیخوادجلوهمه جلوه بده بعدکسیم که باهاش جدی برخوردمیکنه سعی میکنه باهاش قطع رابطه کنه😐😐😐خیلی خرابه بیچاره🤨

واقعاچشم چرونی خیلی سخته 😭😭توام چش چرونی کن ببین چ حسی میگیره تادست بکشه

اصلا نمیتونم خجالت میکشم، کاش فقط چشم چرون بود، اصلا کلا جر میده خودشو فقط جلب توجه کنه نمیدونم چه مرضی داره هرچقدم نذر کردم به خدا گفتم یه بلایی سرش بیار دست بکشه فایده نداره نمیدونم حکمت اینکه اینجور چشم چرونه وجلب توجه میکنه چیه نمیدونم

ن بخدامن یبارجدی گفتم طرف برگشته گفته بوداین چشه مااصلابه این دیدنگاه نمیکنیم😐دیدبادیدچ قرقی داره😐

اصلا جواب اون مهم نیست اهمیت نده از حقت دفاع کن 

زل زدن و هیزی جرمه ،تجاوز به حقوق شهروندیه 

متاسفانه یکی از اقوام تو فامیل با وجود اینکه هم ایشون متاهله هم من ، انقدر نگاه کرد و هیز بازی دراورد که به بهونه ای قطع ارتباط کردم ، به کسی هم نگفتم دلیل این قطع ارتباط چی بوده که مسئله بزرگ نشه و حاشیه درست بشه ، چقدر خانمش نازنین و متین ، خیلی دوست داشتم خانومشو ، بنده خدا انگار ازم ناراحت هم شده که قطع ارتباط کردم ، اطلاع نداره از نگاه های شوهرش 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
اصلا نمیتونم خجالت میکشم، کاش فقط چشم چرون بود، اصلا کلا جر میده خودشو فقط جلب توجه کنه نمیدونم چه م ...

یعنی چیکارمیکنه مثلا

متاسفانه یکی از اقوام تو فامیل با وجود اینکه هم ایشون متاهله هم من ، انقدر نگاه کرد و هیز بازی دراور ...

همیشه ام ادمامتین گیرشون میاداینا

هرکاری برای اینکه جلب توجه کنه،، سرخود میره به زنا میگه کمکتون کنم، وخیلی چیزای دیگه که حتی نمیشه گف ...

وایدعزیزم بگردم برات خیلی سخته🥲