2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7070364 بازدید | 686131 پست
سلام ببخشید گلم شما الان باردارین؟ تاپیکهاتون خوندم که سقط مکرر بودین چه داروهایی مصرف کردین اگه می ...

بله من توی بارداری،همه داروهای ایمنی و انعقادی ر مصرف میکنماز آسپرین وانوکسا و پردنیزولون سرم آی وی آی جی  گرفته تا۰۰۰۰

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بله من توی بارداری،همه داروهای ایمنی و انعقادی ر مصرف میکنماز آسپرین وانوکسا و پردنیزولون سرم آی وی ...

انشالله به سلامتی عزیزم فرزندتون بیاد بغلتون ببخشید زیاد میپرسم شما پیش دکتر عارفی باردار شدین میشه بگین از چه وقت قبل از بارداری داروهارو شروع کردین؟ و چه دوزی بودن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

•{﷽}•

—♡بنام خداوند معجزه گر...🌺🌱

سوره_حشر#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

هرکی اسمش تو لیست نیست و دوست داره اسمش باشه لطفاً بهم اعلام کنید🙏🏻

شبی ۲ سوره به نیابت ۲عزیز خوانده میشه تا پایان چله⭐🌈ممنون از مهتاب جون که تو این مسیر همراهم هستن انشالله حاجتروا بشن

در پناه حق 🪽🍓

روز_۱۴#  

۱ـ golshid_mommy🌈

۲- nesa66 ⭐

۳- alaae 🌈

۴- الا11543 ⭐

۵- س۱۳۶۷🌈 

۶- مامانو_سوفی ⭐

۷- خدایاتومیدانی🌈

۸- سحربانوو68⭐

۹- مهتاب444 🌈

۱۰- سارایییی ⭐

۱۱- ماهییا 🌈

۱۲- ssseffat ⭐

۱۳- داداشممم 🌈

۱۴- favali ⭐

۱۵- یامنان🌈

۱۶- نهال۶۴۶۷ ⭐

۱۷- نگار۸۰ 🌈

۱۸- نهالیم ⭐

۱۹- رادیس۱۲ 🌈

۲۰- گندمک۱۱ ⭐

۲۱- shiva_ab 🌈

۲۲- rose_710 ⭐

۲۳- zhiyan74 🌈

۲۴- ارکیدهابی⭐

۲۵- atrin_arsen_atrina🌈

۲۶- joooodi⭐

۲۷- @اهسته    

۲۸- @سپیدارجوجو    

۲۹- avaaajon 

۳۰- آلادیا 

۳۱- پونهoo 

۳۲- ماهورجان 

۳۳- panizpaliz

۳۴- عبدالواحد

۳۵- هیوا666 

۳۶- شطرنجی  

۳۷- زلیخاه۱۴۰۲ 

۳۸- zohrehjafari 

۳۹- گیسوگلابتونم

۴۰- سهیلا_جون 

۴۱- ۲aftab 

۴۲- قاصدک_بیخبر

۴۳- sarayyyyyy 

۴۴- baharrr7878 

۴۵- مارپلههههههه 

۴۶- atitalebi 

۴۷- آسمانیترینم 

۴۸- happygirlss 

۴۹- کاپیتالاسیون 

۵۰- شیلا28 

۵۱- razleilaa 

۵۲_ mmmmmmzzz 

۵۳_ معجزات 

۵۴- خب_که_چی_بشه 

۵۵- زینتیار 

۵۶- بانو113 

۵۷- maral_99

۵۸- sofiya73  

۵۹- 5golnarges 

۶۰- samin3835 

۶۱- _sharareh_

۶۲- طلوع۲

۶۳- merino

۶۴- پروانه۲۱

۶۵- خب_که_چی_بشه

۶۶- _بهاره_

۶۷- فطررس

۶۸- خانومیییی

۶۹- زهرااااباااانو

۷۰- آسمان۱۴۰۲

۷۱- aooooo

۷۲- زی666666

۷۳- baaaanoo67

۷۴- نازنینnazi

۷۵- 

۷۶- 

۷۷- 

۷۸- 

۷۹-

۸۰-

«وتُظَن أنها النَهاية ثُم يُصلِحَ الله كُل شَيء »

وگمان میکنی که پایان است ، سپس خداوند همه چیز را درست میکند ‌:) ️

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مرسی عزیزم خدا فندقتو حفظ کنه😍😍

😘😘😘

خیلی اذیتم عفت جون بارداری کلا اینشکلیه؟

تمام بدنم لهه انگار ماشین از روم رد شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام فاطمه جان خوبی عزیزم شمارت از گوشیم پاک شده بود الان اتفاقی دیدم خدارو شکر که باردار شدی خدا حف ...

سلام کویین جوون😍😍 من شمارتو نداشتم روبیکامم مسدود شده بود خودت خوبی 

اره دیگه خدا خواست با اهدایی مثبت شدم 

مرسی از دعای قشنگت ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه گویا همه فیزیوتراپها انجام نمیدن من خودم باید با فیزیوتراپهای کرج تماسی بگیرم ببینم کدومشون انجام ...

ممنون عزیز دلم چشم میپرسم حتما💋💋

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
بله گویا روی بالا رفتم ضخامت و خورسانی به رحم موثر بود بتونین انجام بدین اگه مشکل ضخامت دارین خوبه خ ...

میدونین چند روز قبل انتقال باید انجام بدم من امروز رفتم سونو ضخامتم کم شده بود دکتر گفت عالیه قرص پردنیزولون و لتروزول داد روزی دو تا تا دوباره برم سونو

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
بله هزینه hpv گرون هست من جدا از هزینه پاپ اسمیر ۲۶۰۰ یا ۲۸۰۰ دقیق یادم نیست پرداخت کردم تو این وضعی ...

واقعا چقد گرون. من متخصص نمونه گرفت توآزمایشگاه خصوصی بردم باویزیت وپول آزمایش شد860مردادماه دادم

•{﷽}•—♡بنام خداوند معجزه گر...🌺🌱سوره_حشر# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ ...

الهی دورتون بگردم ممنون ازلطف تو مامان نازومهتاب جون عزیزانشاالله خدابچه هاتونونگه داره الهی آمین 🙏🙏

سلام عزیزم. از فردا امتحان کن برای سرفه ات. نشاسته تو آب حل کن بخور. ولی اگه نشاسته رو داخل آب سرد ا ...

سلام عزیزم من اون روز که این پیامو گداشتم غروبش حالم بد شد تب ولرز شدید،تا امروز دیگه نتونستم گوشی دستم بگیرم ،حالم خیلی بد بود،انتفالم هم زنگ زدم دکتر کنسل شد،داروهارو قطع کردم  دیگه منتظرم پریود بشم تا برم تو سیکل بعدی،امیدوارم که فعلا پریود نشم تا یکم سرماخوردگیم بهتر بشه چون سرفه های بدی میزنم 

عزیزم منم سرفه های خشک میکنم توسرماخوردگی یعنی نمیتونم بخوابم بحدی ک ازگلوم خون میاد عنبرنسادودمیکنم ...

سلام عزیزم من اون روز حالم بد شد تب ولرز شدید گرفتم هنوزم خیلی خوب نیستم ،دیگه انتقالم کنسل شد