2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7068065 بازدید | 686025 پست
خواهربنده هم مشکل شما ر داشت ... دوز انوکساپارین ر بالا بردن وبچه ی بعدی سقط نشد.۴۰۰۰میزد کردنش ۸۰۰۰

آن شاالله برا منم همینطور باشه. من تو بارداری قبل 4000 میزدم. بارداری بعدیم 6000 کردن بازم ایست کرد

عزیزم پس هم دردیم، شما که همه دارویی هم داشتین واقعا چقدر عجیبه ، کاش دکترا میتونستن مشکلو بفهمن حیف ...

من بارداری اولم طبیعی بود این اتفاق افتاد و بهم پیشنهاد ای وی اف دادن که سه بارم ای وی اف کردم و باکلی دارو همین شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز دوم باید کم باشه ضخامت. شما غذاهای نشاسته دار مثل ماکارونی سیب زمینی لوبیا سبز و... رو نخور تا ض ...

عاخه کامل پریود نشده بود در حد لک بینی بود روز دومم 

بعد سونو تازه شروع شد ولی میگن روز لک بینی هم پریود حساب میشه

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
من بارداری اولم طبیعی بود این اتفاق افتاد و بهم پیشنهاد ای وی اف دادن که سه بارم ای وی اف کردم و باک ...

دوستمون که میگن دوز آنوکسا رو ببرن بالا منم بهش فکر کرده بودم، آخه من روی رون های پام همش یه نقطه درد عجیبی میگرفت یکم میگذشت میدیدم همونجا یه ذره خون مرده شده بعد فرداش لکه بینیم بیشتر میشد، نمیدونم بهم ربط دارن یا نه میگم شاید این دوز جلوی انعقاد خون رو‌نمیگرفت،

شماهم اینو بگین شاید اندفعه دوبرابرش کنن درست شه انشاالله

•{﷽}•—♡بنام خداوند معجزه گر...🌺🌱سوره_حشر# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ ...

مرسی عزیزم خدا فندقتو حفظ کنه😍😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عاخه کامل پریود نشده بود در حد لک بینی بود روز دومم بعد سونو تازه شروع شد ولی میگن روز لک بینی هم پر ...

منم قبل پریود لک بینی داشتم  دکترا میگفتن روز دوم یا سومی که خونریزی روان داشتی بیا لک. حساب نیس

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
منم قبل پریود لک بینی داشتم دکترا میگفتن روز دوم یا سومی که خونریزی روان داشتی بیا لک. حساب نیس

سلام خوبی عزیزم

ینی نازک شده دیواره رحمم بعد سونو خونریزیم زیاد شد؟!

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
بله یکیشون کلا خودمم

خدا برات نگهداره 💚💚💚

دلم شکست مادر شدنم ۲ماه طول کشید قلبم شکست الهی شکر من یه مادرم   💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

ممنون عزیزم دارو گیاهی خوردم دلم نمیخواست دیگه برم بیمارستان

کوردی 💚💚

دلم شکست مادر شدنم ۲ماه طول کشید قلبم شکست الهی شکر من یه مادرم   💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام دوستان .یه خانمی بود به نام کاربری کاپیتولاسیون .فک کنم باردار بود آخرین پیامی که ازش دیدم این بود که گفت مشکوک به پارگی کیسه آب هستم دیگه من ازش پیامی ندیدم. شما نمیدونین چی شد؟نگرانشم

بچه ها چرا من هنوز حالت بارداری و دارم شیا گشنه صبحا معده درد هنوز نبض کشاله رانم دارم در ضمن من هنوز سقط نکردم دوهفته باید وایسم تایید شه ضربان قلب نداره بغد یعنی امکان داره قلبش بزنه و رشدش درست💚🥺🥺🥺

چه آرزوی محالی🥺🥺

عاخه کامل پریود نشده بود در حد لک بینی بود روز دومم بعد سونو تازه شروع شد ولی میگن روز لک بینی هم پر ...

من یکبار از کتر پرسیدم بیشتراوقات 4 روز قبل ازپریودت لکه بینی دارم بعدش شروع میشه. دکتر گفتن لکه بینی هرچند روز که بشه شروع پریود حساب نمیشه. هرزمان لکه بینی به خون روان تبدیل شد که یه پد یا نصف پد کثیف بشه همون میشه شروعش. 

•{﷽}•—♡بنام خداوند معجزه گر...🌺🌱سوره_حشر# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ ...

سلام فاطمه جان خوبی عزیزم شمارت از گوشیم پاک شده بود الان اتفاقی دیدم خدارو شکر که باردار شدی خدا حفظش کنه برات یهو دیدم باورم نشد در پناه امام رضا باشه نی نیمون عزیزم😘😘😘😍😍😍

خدایا کمکم کن و پناهم باش🌹