2777
2789
عنوان

کلاس نهمم و هبج استعدادی ندارم و هیچ کاری نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 25 پست
امکان نداره بلاخره باید سرکار برم یه کاری انجام بدم تو سال ۲۰۲۵ و خونه داری؟

چرا که نه، همسن من که بشی می‌فهمی بهترین شغل دنیا خونه‌داریه، بنده شاغلم و یک شهر دور از خانواده تنها زندگی می‌کنم، بعدها می‌فهمی همون خونه داریه چقد خوبه

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند سالته؟! اگر شرایطش رو داری که من واقعا درس و دانشگاه رو اولویت میدونم این هم که میون درس شعور نم ...

نه ارزومه برم دانشگاه و قطعاً هم میرم ولی میگم درکنارش یه هنر دیگه هم داشته باشم

نه ارزومه برم دانشگاه و قطعاً هم میرم ولی میگم درکنارش یه هنر دیگه هم داشته باشم

نه دیگه کنارش رو فعلا بذار کنار چون تمرکزت رو بذار روی قبولی دانشگاه و رشته خوب

ببین چه رشته ای که شهری قبول میشی 

بعد به تناسب رشته ت انتخاب کن چی در کنارش یاد بگیری

از کسی غیر اینجا ..دوستات پدر و مادر دبیران من خودم ۴۴ ساله ام دبیرم دختر ۱۷ ساله هم دارم به حرفم گو ...

اتفاقا اینجا آدم هایی که خیای خوب و درست راهنمایی میکنن هم کم نیستن 

درسته اکثرا حرفای بی منطق و بی اساس میزنن اما آدم میتونه سؤالش رو بپرسه جواب های مختلف رو از سلایق مختلف بگیره و بعد بر اساس قضاوت و شرایط خودش تصمیم بگیره