2777
2789

دیگه. کم کم 3 سال میشه تو اقدامیم و نزدیک 6 سال که عروسی کردیم،،،، من مکشلی ندارم ولی وهرم مکشل داره اسپرمش ضعیفه هرچی دارو میخوره تاثیر نداره  انگاری از امپول بگیر تا قرص و کپسول و همه چی امتحان کرده ولی هیچی به هیچی،، ماه قبل ازمایشش خوب بود همه چی نرمال بود ولی باز نشد این ماه دوباره ازمایش داد همه چیز خراب شده بود باز جز تعداد،، نمیدونم چیکار کنم منم الکی هرماه دارم میرم سونو این همه پول خرج میکنم، امروز اعصابش خیلی خراب بود میگفت برو طلاق بگیر برا خودت ازدواج. کن گناه داری به پای من بمونی هیچوقت بچه دار نمیشی،، دیگه خسته شدم من با شوخی و خنده حرفاشو رد کردم ولی واقعا دلم میسوزه براش وقتی اینارو میگه قلبم درد میگیره، حالا جواب ازمایشو میزارم نظرتونو بگید

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

icsc کنین خب 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

عزیزم🥺 بنظر من عشق مهمتره از بچه 

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

گناه داره جدا نشو‌

نذر کن 

چله حق شناس گرفتی تا حالا ؟ می گن محال رو ممکن می کنه من دیدم

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
icsc کنین خب

تو استانمون یه بار انجام دادیم جنین ضعیف تشکیل شد دکتر میگفت برید تهران، هزینه اش زیاده الان نداریم این قدر پول

عزیزم🥺 بنظر من عشق مهمتره از بچه

من شوهرمو با دنیا عوض نمیکنم با عشق ازدواج کردیم ولی این بچه دار نشدن هرماع داره عذابمون میده

گناه داره جدا نشو‌نذر کن چله حق شناس گرفتی تا حالا ؟ می گن محال رو ممکن می کنه من دیدم

نه جدانمیشم هیچوقت، نذر خیلی کردم، ولی اینو نه چطوریه

دوست ندارین بچه به سرپرستی قبول کنین؟؟ البته اگه شوهرت واقعا خوبه و دوسش داری

زندایی منم  وقتی به دنیا میاد چند ماه بعد مامانش میمیره 

تو روستامون‌ یه خانوم و آقا به سرپرستی‌ میگرن‌ بزرگش می کنن‌ بابای واقعیش‌ ام با ۴ تا بچه میمونه میره زن میگیره 

زنداییم‌‌رو هم یه نفر دیگه بزرگ می کنه

الان از جونشون‌ براشون عزیز تره زنداییم‌

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
دوست ندارین بچه به سرپرستی قبول کنین؟؟ البته اگه شوهرت واقعا خوبه و دوسش داری

شوهرم خیلی خوبه من 26 سالمه هنوز همش امید دارم بالاخره بهش دلم میخواد خودم مادر دشن رو تجربه کنم

من شوهرمو با دنیا عوض نمیکنم با عشق ازدواج کردیم ولی این بچه دار نشدن هرماع داره عذابمون میده

همسایه رو به رویی ما یه بچه به سرپرستی گرفتن انقد شیرینه رابطشونم خوبه با هم

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com