2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7068221 بازدید | 686025 پست
بچه ها تورا خدا بگین امپول گونال برای ذخیره پایین که تعداد تخمک کمه خوبه ،؟؟ اینکه این امپول را از ک ...

من اوایل آذر از چندتا داروخانه های تهران پرسیدم گفتن فعلا موجود نیست اگه هم پیدا کنی قاچاق معلوم نیست شرایط نگهداری رعایت شده باشه یا نه

منم دارم به طبیعی فکر میکنم .به خودم میگم وقتی از کمر باید سر بشم که سزارین کنم خب از کمر سر میشم و ...

دقیقا دکتر منم گف دوقلوا طبیعی اوردی حیفه سزلرینت کنم.

راستش زایمان بدون درد میگن که طول میکشه تا بچه بیاد  چون درد میره دیگه حسی نداری ک زور بزنی

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دارم به طبیعی فکر میکنم .به خودم میگم وقتی از کمر باید سر بشم که سزارین کنم خب از کمر سر میشم و ...

گفتم برا بچه میترسم اگه نشه و... گفت پس من اینجا چکارم حس کنم یکم اذیتی سریع سزلرین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

@پروانه22    

عزیزم امروز به نیابت از شما و برای براورده شدن حاجتت حدیث کسا خوندم و هدیه کردم به حضرت زهرا

انشالله به واسطه ی دعای حضرت زهرا به هرچیزی که میخوای برسی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
مبارکه ایشالله تاریخ بیاد ماندنی و مبارکی بشه برات.هرچی دکترت گف گوش کن عزیزم

فدای تو بشم عزیزم خیلی دعام کنید 🥹🫂❤️الهی قسمت همه خانمای منتظر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خانما.من تازه وارد هفته ده شدم و دو سه روز درد پریودی دارم ب این صورت ک در طول روز چندین بار(ب مدت یک دقیقه یا دو دقیقه) میگیره ول می‌کنه.کسی اینجوری بوده

از طرفی چون از اولش تا الان بخاطر هماتوم لکه بینی دارم میترسم 

برای مادر شدنم صلوات بفرستید
گفتم برا بچه میترسم اگه نشه و... گفت پس من اینجا چکارم حس کنم یکم اذیتی سریع سزلرین

عزیزم دکترت راست میگه بهش اعتماد کن .قرار نیست که حالا حتما ما آی وی اف کردیم سزارین بشیم  .انشالله هیچ مشکلی پیش نمیاد توکل به خدا کن برو طبیعی .

امروز دلم برای همتون عجیب تنگ شده‌، از راه دور بغلتون میکنم و امیدوارم که همه به زودی از تجربه بارداری و بچه داری بگید و غصه ناباروری نداشته باشید.

امروز صبح دخترم موقع پوشک عوض کردن، همش میگفت ماما بیبی! پرسیدم دوست داری نینی داشته باشی، گفت اره، باز پرسیدم پس باید پوشکش رو عوض کنی، گفت نه، ماما پوشک، من نینی (یعنی مامان پوشک عوض کنه و من با نینی بازی کنم.) امیدوارم که خدا برای ما هم بچه دوم رو صلاح ببینه و همسرم یهویی راضی بشه و البته غافلگیر!

من دومین امپول واریوپپتیل رو زدم ولی دوباره خون دیدم امروز دیگه زنگ زدم دکتر وقت عمل هیستروسکوپی داد برای دو هفتع دیگه ‌.تو این سرما اینقدر راه بریم دارم دیوونه میشم کاش حداقل خونریزی هام بند بیاد .خدا منو فراموش کرده لطفا هر کدومتون که قابل میدونین برام دعا کنید خوب بشم 

نمیدونم بعدش کی بخواد انتقال بده .به نظرتون میشه اسفند انتقال داد یا حتما باید ماه بعدش باشه

من دومین امپول واریوپپتیل رو زدم ولی دوباره خون دیدم امروز دیگه زنگ زدم دکتر وقت عمل هیستروسکوپی داد ...

نه عزیزم اتفاقا بعد هیسترو بلافاصله انتقال نمیدن ،نگه میدارن برای ماه بعد یا هر وقت که خواستی میتونی انتقال بدی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
الهی شکر که خوبی 😍🥰منتظر خبرای خوبتم از ته دلم دعات میکنم لوبیا سبز پخته زیاد بخور عالیه برای ضخا ...

دورت بگردم ممنونم عزیزدلم❤️‍🔥😘 لوبیاسبز میخورم ببخشیدقرص کمرو میگی چجوری استفاده کنم قبلا گفته بودی یادم رفته الان🙏❤️‍🔥