2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7064746 بازدید | 685789 پست
خانما اینجا ارایشگر داریم میخام رنگ قهوه ای بزنم ولی نمیدونم چ رنگی ترکیب کنم که قهوه ای یدست دربیا ...

بانو جان اگه موهات هم دکلره داره  هم رشد ریشه

رنگ6 دودی با 6 نسکافه ای ترکیب کن با اکسیدان 1ترکیب کن بذار نیم ساعت بمونه

من تخمک اهدایی گرفتم دوتا بچه دارم اونقدر واسم عزیزن ک اصلا احساس نمیکنم اهدایی بودن مهم اون 9 ماهیه ...

میشه یه سوال بپرسم شرمنده از نظر ظاهری شبیه خودت  هستن خوب ۹ماه تو شکمت بودن شبیهت هستن 🤕🤕داغونم به همه چی فکر میکنم

دلم شکست مادر شدنم ۲ماه طول کشید قلبم شکست الهی شکر من یه مادرم   💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اول پیش خودش رفتم گفت ساک بارداری هست من ضربان رو نمبینم برو پیش متخصص رادیولوژی دقت اونا بهتر او ...

ببین نمیخوام الکی امید بدم 

ولی دست نگهدار ! 

ادم اینطور موقع ها به ریسمون پاره هم چنگ میزنه

واگذار کن به خودش یا اتفاقی ک نباید میوفته ، و سقط میشه

یا معجزه میشه

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بمن دفعه اول کپسول اموکسی ۱۰۰ داد(ابی رنگه)دفعه دوم یه کرم داد اسمش یادم نیسدفعه سوم یه کرم داد از خ ...

به من همش کرم واژینال میداد خکدم داکسی سایکلین و میترونیدازول میگرفتم و مصرف میکردم حالا میخوام فلوکونازول بگیرم و مصرف کنم ببینم چی میشه آره همه خشک میشه 🙃

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
رویان دکتر خوب میشناسین؟

من خکدم هم آشنایی با دکترای رویان نداشتم یکی از دوستان اینجا پیش دکتر مصطفایی میرفتن و معرفی کردن منم پبش ایشون رفتم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من قبلا یه دکتر معمولی پیش متخصص میرفتمهمش مترونیدازول با کرم کلوتریمازول مینوشتخوب هم نمیشدمولی درم ...

چه خوب من برای چک ابهای زنانم همیشه از قدیم صارم میرفتم دکتر اولیم نیک نفس بود که خیلی عالی بودولی دیگه ویزیت معمولی انجام ننیده الان پیش گیتی نعمتی میرم ولی فعلا خوب نشدم یا شایدم الان شده باشم چون مجدد چک نکردم 

پاپ اسمیر دادی؟من اول مهر دادم نوشت التهاب شدیددکتر گفت من با التهاب شدید انتقال نمیدم چون منفی میشه ...

آره پاپ اسمیر دادم هم گفتم hpv چک کنن برام ولی هنوز فرصت نکردم برم نتیجه رو بگیرم و به دکتر نشون بدم منم تو نمونه هیستروم التهاب مزمن و شدید داشتم 

پاپ اسمیر دادی؟من اول مهر دادم نوشت التهاب شدیددکتر گفت من با التهاب شدید انتقال نمیدم چون منفی میشه ...

خیلی هم عالی که انقدر روی عفونت و التهاب حساس هست واقعا هم تاثیر داره من سه بار انتقال دادم هیچ موقع چک نکرد دکتر برام 🫤 به دکترتون بگین میخوام اگه بشه جنین بلاست برام انتقال بدین نامه میده به جنین شناسی مرکز 

مصطفایی به یکی از خانم‌ها که ازش پرسید اینطوری گفت من خودم نپرسیدم ،من بهش چسب جنین و پی آر پی گفتم ...

آره خیلی به این چیزا اعتقاد ندارن متاسفانه 😟 خیلی متاسف و ناراحت شدم بدای ازدست دادن جنینهاتون ان شاالله تو مرکز جدید نتیجه خیلی خوبی بگیرین 🤲🤲 کدوم مرکز رو انتخاب کردین برای ادامه درمان ؟

میدونید چون بیماراشون زیاد میشن دقت میاد پایین از طرفی چون خیالشون راحته معروفند و بیمار دارن انگار ...

آره دقیقا همینه دکترایی که معروف میشن و سرشون شلوغه برخوردشون با بیمار همینجوری هست که میگین مثل تجربه من با دکتر عارفی تو بیمارستان بهمن ،آدم بهتر پیش یک دکتری که معروف نیست بره دقت کارشونم بالاتر هست تلاششونم برای مثبت شدن میکنن 

ورزشهاش چی هست؟!فیزیو رحم هم هست مگه؟!

آره هستش من نرفتم و نمیدونم چه ورزشهایی فیزیوتراپ میدن که انجام بدیم سحربانو رفته بودن با یکی دیگه از دوستان که اسم کاربریش رو یادم نمیاد 

اسم کپسول ابی داکسی سایکلین ۱۰۰ بوداخه برای عفونت قارچی چرا اینو نوشته؟این کپسول برای عفونت باکتریای ...

آره برای عفونت باکتریایی هست ولی غالبا با میترونیدازول میدن .فلوکونازول برای قارچ هست 

میشه یه سوال بپرسم شرمنده از نظر ظاهری شبیه خودت هستن خوب ۹ماه تو شکمت بودن شبیهت هستن 🤕🤕داغونم ب ...

الهی بگردم عزیزم،خدا جاشو سریع سبز کنه برات،خودمم تجربش رو دارم واقعا خیلی سخته