2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7065037 بازدید | 685816 پست
قربونت برم ضخامتم بالانمیره بدون استرادیول اگ بالامیرف دکترم دارونمیداد. عزیزم تومیدونی اگ من با باد ...

والادکتراهم نمی تونندروی کسی صددرصدجواب قطعی بدن ولی مسلماتازمانی که پریودمیشین برمیگرده من میکم شایدمثل بارداری طبیعی طرف باضخامت ۶باردارشده شماروهم وقتی انتقال دادن شایدخودرحمت شروع کنه به فعالیت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا دکتر ب من گف واژینال جذبش بهتره نمیدونم چیکار کنمخیلی کثیف کاری میشه

هردو میشه..

من اول واژینال استفاده کردم..

بعد از خیلی رفتم ب دکتر گفتم میشه مقعدی استفاده کنم چون خسته شدم از واژینال..هم کثیف کاری.هم خارش.

گفت اره چرا نشه.برو مقعدی استفاده کن فرقی ندارع

ببخشید نمیخواستم نگرانت کنم♥️🫂

نه عزیزم من کلا توی استرسن تا تمام مراحل نگذره🥹

خدا به مادرش ارامش بده. و حال نی نی زودبشه عزیزم

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

هردو میشه..من اول واژینال استفاده کردم..بعد از خیلی رفتم ب دکتر گفتم میشه مقعدی استفاده کنم چون خسته ...

منم از واژینال عفونت گرفتم وای فکرشم حالمو بد میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

آره پاپ اسمیر دادم هم گفتم hpv چک کنن برام ولی هنوز فرصت نکردم برم نتیجه رو بگیرم و به دکتر نشون بدم ...

من پاپ اسمیر انجام دادم گفت یکم التهاب داری.دارو مصرف کردم گفت دوباره بیا.هنوز نرفتم.از نظر hpv چک شدم.

وقد هزینش زیاد شد ۲۴۰۰ دادم

اره بابا.مقعدی بهتره..واژینال میریزه لباسمون هم کثیف میشه..ولی چربهوباید ی ژل یا مایع شستشو داشته با ...

منم تا اول ۳۶ که دو روز دیگس باید استفاده کنم. 

تا ۳۰ هفته پروژسترون زدم بعد هفته ای یبار شد

جای امپولا بشدت سفتشده چیکار کنم خوبشه؟  پوستشم انگاری با اسید سوخته🥹 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم همینطور خیلی بده حس چربی دارم.

🥲از دکترت سوال کن چون من از اول مقعدی گذاشتم خیلی بهتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما شیاف رو چطوری میزاشتی؟راسته میگن واژینال بزارید بهتره جذبش بیشتره؟

دکتر میگفت فرقی نداره..یمدت واژینال بذار ی مدت مقعدی..وقتی از دکتر سوال کردم ک مقعدی .دیگه هیچوقت واژنیالی نزدم

😄😄

ببخشید یسوال شکم کوچیک باشه یعنی بچه خیلی ریزه؟اگه بودین عکس بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم تا اول ۳۶ که دو روز دیگس باید استفاده کنم. تا ۳۰ هفته پروژسترون زدم بعد هفته ای یبار شدجای امپول ...

خودش کم کم خوب میشه..من باسنم کبود شد.انگار سبزه شده😄 با بقیه بدنم رنگش جور نمیاد.ولی نسبت ب قبل خیلی بهتر شده

خودش کم کم خوب میشه..من باسنم کبود شد.انگار سبزه شده😄 با بقیه بدنم رنگش جور نمیاد.ولی نسبت ب قبل خی ...

منم دقیقا🥲 با بازوم یکم تیره شده فدا سر دخترم فقط بغلش کنم🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40