2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7064247 بازدید | 685743 پست
مرسی که جوابمو میدینمیشه اونجا دکتر انتخاب کرد؟ واینکه اینترنتی باید نوبت گرفت؟ از پانکچر تا انتقالت ...

خواهش میکنم ،عاره عزیزم خودم دکترمو انتخاب کردم البته سقط مکرره،۲ تا بارداری شیمیایی طبیعی داشتم،اگه پرونده داشته باشی از پروفایلت میتونی اینترنتی بگیری،ولی معمولا تلفنی باید بگیری مخصوصا ویزیت اول،من کل پروسه م ۳ ماه طول کشید بعد پانکچر هایپر شدم ک ی پریودی باید میگذشت،و ی پولیپ زیر ۱سانت داشتم ک باید خارج میشد،۳ مهر پانکچر شدم و ۲۱ آذر انتقالم شد

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من. پانکچر شدم و جتینهام فریز شدن و گفتن برو دومین پریودی بیا منتظرم برای انتقال منطورم اینه و ...

من روز دوم پریودی رفتم دارو دادن گفتن ۱۰ تا ۱۲ پریودی بیا، منم روز ۱۰ رفتم ضخامتم۹ بود گفتن عالیه و دارو دادن و روز انتقالم یه هفته بعد گذاشتن ینی ۱۷ پریودی،بستگی ب ضخامت رحم داره ک فک کنم باید بین ۸ تا ۱۲ برسه

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍
سلام خانما. ببخشید کسی بوده با وجود ای وی اف آمپول انوکساپارین نزنه تو بارداری یا مثلا آسپرین نخورده ...

فکر کنم اگر امپول پروژسترون ندن و فقط شیاف باشه میشه .یادمه یزد اینطور دارو میدادن .من سرچ کردم انوکسا از لخته شدن خون و سقط جلوگیری میکنه .خیلی درد داره کاشکی میشد تجویرش نکنن 

عزیزم خیلی مبارک باش ♥️ انشاالله که نی نی تو صحیح و سالم بغل کنی 💚🤲 میشه عکس بی بی چک تو هم بذاری ...

اولین‌باربود‌بلاست‌برام‌انتقال‌دادن

یه‌سوال‌یه‌آمپول‌توبازویی‌قبل‌انتقال‌بهم‌زدن‌احتمالا‌همون‌چسب‌جنین

بوده،ممکنه‌اون‌باعث‌مثبت‌شدن‌بیبی‌چک‌بشه؟

این‌بیبی‌روز۱۲انتقالمه

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶
مبارکه عزیزم برای منم دعا کن این روزو ببینم

انشاالله‌توبهترین‌موقعیت‌زندگیت‌این‌لحظه‌تجربه‌کنی

دیروز‌من‌پای‌این‌بی‌بی‌چک‌فقط‌گریه‌کردم‌ویادم‌اومد‌به‌این‌هفت‌سالی

که‌چقدرتوی‌دکتروکلینیک‌بیمارستانا‌رفتم‌واومدم😢

انشاالله‌توبهترین‌موقعیت‌زندگیت‌این‌لحظه‌تجربه‌کنیدیروز‌من‌پای‌این‌بی‌بی‌چک‌فقط‌گریه‌کردم‌ویادم‌اومد ...

اشک تو چشام جمع شد

من ۳۸ سالمه دیگه فرصتم کمه

خدا برام یه معجزه کنه

میشه یکم از مراحل پانکچر بگین و اینکه چند بار پانکچر و چند تا تخمک و چند تا جنین داشتین؟

اولین‌باربود‌بلاست‌برام‌انتقال‌دادنیه‌سوال‌یه‌آمپول‌توبازویی‌قبل‌انتقال‌بهم‌زدن‌احتمالا‌همون‌چسب‌جنی ...

چقدر واضح و قشنگه،مبارکتون باشه، کاش برسه روزی که ماهم ببینیم این دو خط رو

اشک تو چشام جمع شدمن ۳۸ سالمه دیگه فرصتم کمهخدا برام یه معجزه کنهمیشه یکم از مراحل پانکچر بگین و این ...

منم‌الان‌۳۷سالمه

من‌اولین‌پانکچرم‌سال۹۸بوده‌۲۰تاتخمک‌و۱۷تاجنین‌

شددوبارانتقال‌دادم‌منفی‌شدچون‌کیست‌تخمدان‌ومیوم‌داخل‌رحم‌

داشتم‌دکترگفت‌برو‌اینادربیار شایدمثبت‌بشی‌واینکه‌من‌عمده‌مشکل

اسپرم‌بود‌که‌همه‌فاکتورا‌خیلی‌پایین‌بودن‌.اومدیم‌اصلاح‌سبک

وانجام‌دادیم‌باهم‌ومنم‌قرارشد‌دوباره‌پانکچرشم‌چوم‌۶تاجنینام‌مونده

بودن‌دکترگفت‌قبل‌لاپروسکپی‌باید۸تاجنین‌فریزداشته‌باشی

مرکزم‌عوض‌کردم‌رفتم‌مرکزخصوصی‌‌البته‌باهمون‌دکترم

این‌سری‌۵تاتخمک‌داشتم

۵تاشم‌جنین‌شد‌براهمین‌دکترگفت‌اون‌هفته‌بیاانتقال(فرش)

رفتم‌وبازم‌منفی‌شد

امسال‌بالاخره‌رفتم‌عمل‌کیست‌تخمدان‌وهیستروسکپی

عملم‌سنگین‌بود‌چون‌۶تامیوم‌تو‌رحم‌داشتم دکترمجبورشد‌رحمم‌بازکنه

ومیومام‌دربیاره‌همینکه‌گفت‌روده‌هات‌چسبندگی

گرفته‌اونا‌خارج‌کردم‌خلاصه‌بعدعمل‌گفت‌تا۴ماه‌باید‌قرص‌جلوگیری

بخوری‌مارولین‌۴ماه‌همراباتقویتی‌که برام‌نوشته‌بود‌خوردم‌‌ورفتم‌براانتقال‌متوجه‌شدم‌برام‌خراشم‌زده

ولی‌متاسفانه‌من‌قرص‌‌آسپیرین‌دوشب‌دیرخوردم‌یک‌خونریزی

بدی‌پیداکردم‌ضخامتم‌پایین‌شد‌دکتر‌برام‌جناتی‌تجویزکرد

ولی‌من‌به‌خاطرعوارضش‌مصرف‌نکردم‌وخلاصه‌انتقالم‌کنسل شد

دکترگفت‌پری‌بعدبیا‌براانتقال‌که‌خب‌حواسم‌به‌مصرف‌داروهام‌بود

دکترم‌برام‌فرتیل‌سی‌ام‌وال‌آرژنین‌تجویزکرد‌و‌خداروشکرضخامتم

اکی‌شدورفتم‌براانتقال

چقدر واضح و قشنگه،مبارکتون باشه، کاش برسه روزی که ماهم ببینیم این دو خط رو

انشاالله🙏🙏🙏

ولی‌من‌هنوز‌باورم‌نشده‌ایشالا‌فردابرم‌آزمایش‌برام‌دعاکنید

همه‌چیم‌به‌خوبی‌پیش‌بره🥹🥹

منم‌الان‌۳۷سالمهمن‌اولین‌پانکچرم‌سال۹۸بوده‌۲۰تاتخمک‌و۱۷تاجنین‌شددوبارانتقال‌دادم‌منفی‌شدچون‌کیست‌تخم ...

عزیزم آسپرین که خونریزی زیاد می‌کنه چرا وقتی دیر خوردی پریودت سنگین شد ؟ 

عوارض جیناتی چیا هستن که نخوردی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش