2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7061348 بازدید | 685539 پست
وقتی میریم برا پروسه انتقال جنین آیا دکتر خودش عفونت رو بررسی میکنه یا الان خودم باید برم ببینم عفون ...

دکترای ناباروری اصلا عفونت چک نمیکنن ،ولی اگه خودت بهشون بگی خارش و سوزش دارم دارو میدن 

البته بعضی دکترا هم قبل انتقال برای همه آنتی بیوتیک میدن ....جزو روتیناشونه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام ببخشید کسایی که هیستروسکوپی کردن همون دوره براشون انتقال دادن یا میزارن ماه بعدش انتقال میدن

ماه بعدش انتقال میدن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام من مرکز مام رو پیشنهاد میکنم با دکتر تمیزی یا دکتر شاکریانببینید دوستان نظرشون چی هست

هردو عالین دکترشاکریان ازبهترینای اصفهان بودنمی دونم چرا رفت دکترتمیزی هم که آمارمثبت خیلی بالایی داره 

عزیزم الحمدلله دخترگلتو داری خداحفظش کنه ب قول همه بزن ب بیخیالی ک بهترین داروء.توهمین بیخیالی بدنت ...

سپیدارجان نمیشه یباربدون داروهای اولیه ی انتقال ،برات انتقال بدن مثلاروز 20برات انتقال بدن وازهمون روز پروژسترون روشروع کنندشایدگرفت شایداصلا بدنت مث جنین عادی گرفت

سپیدار جون منم زیاد در مورد بالا بردن ضخامت اطلاعات ندارم ولی فکر نمیکنم ضخامت اگه بره بالا دوباره پ ...

ممنون عزیزم چشم ازدکترم بپرسم میگم. خداکنه همین ک میگی باشه پایین نیاد. ازفردا ب امیدخدا میخوام خیلی سختگیرترازقبل تلاش بکنم من فک کنم مشکل ازهیپوفیزمه خودم حدس می‌زنم البته. میخوام چن ماه داروگیاهی  ورزش‌های کشسانی پیاده روی درازنشست فیزیوتراپی ومکمل ها..... روامتحان کنم توکل بخدا ببینم چی میشه.کاش اگ کسی اطلاعاتی داشت میگف بهمون

سپیدارجان نمیشه یباربدون داروهای اولیه ی انتقال ،برات انتقال بدن مثلاروز 20برات انتقال بدن وازهمون ر ...

قربونت برم ضخامتم بالانمیره بدون استرادیول اگ بالامیرف دکترم دارونمیداد. عزیزم تومیدونی اگ من با بادکش فیزیوتراپی وکارای دیگ رحمموضخیم کنم برمیگرده؟ یعنی چون باروش کمکی رفته بالا وطبیعی بالانرفته میادپایین؟