2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7061016 بازدید | 685501 پست
عزیزم خدا این دخترت برات حفظ کنه

ممنون فداتشم خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

دوستان لطفا هرکی سیکل طبیعی داشته برای ای وی اف منوراهنمایی کنه چ داروهایی داشته چجوریه؟ خیرببینین� ...

سلام عزيزم منم سيكل طبيعي داشتم، فقط از روز دوم پريودي لتروزول خوردم، روز ١٢ پريود بود يه امپول داد چون تخمك خوب داشتم كه ازاد نشه، همين، خداروشكر كه مثبت شدم هفته ديگه ميرم به اميد خدا برا قلب

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من همش میترسم پوچ باشه و جنین تشکیل نشهاز غصه دارم دق میکنم همه چیز مجهوله هیچ چیز توی این پروسه مشخ ...

آره متاسفانه هیچی معلوم نیست. توکل ب خدا. 

مکمل اووابوست ، کیوتن، dhea ، ویتامین دی، کوآلی فول اینارو یادمه نمی‌دونم چیزای دیگه هم داشتم یا نه. چون مال دو سال پیش بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانما کسی از ازمایش کاریوتایپ سر در میاره ؟

سلام عزیزم من تازگیا دادم، خودم ک سر در نمیارم فقط یادمه مثلا نوشته بود نرماله‌ و... خواستی بفرست اگر من یا بچه ها تونستیم کمک کنیم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ماه بعد باید برم واس ای وی افخیلی ناامیدم

نه اصلا . ناامید نباش. ان شالله خدا کمک می‌کنه. بارها و بارها ما هم این مسیر رو طی کردیم توکل ب خدا . ان شاالله با همین دفعه نتیجه بگیری 

ممنون میشم برامنم دعاکنید مادربشم🥺🥺

عزیزم الان به نیابت از شما برای مادر شدنت حدیث کسا خوندم هدیه کردم به حضرت زهرا و قسمشون دادم خودشون واسطه بشن دعا کنن انتظارت برای مادر شدن تموم بشه

ایشالا خیلی زود به چیزی که میخوای برسی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
Dhea واس چیه؟

دقیق نمی‌دونم برا کسایی بیشتر میدن که ذخیره کم دارن

فاطمه جان dfi شوهرت چنده؟

قبلاً ۶ بود ولی این دفعه شده ۱۷. رنج نرمالشم زیر ۱۵ بود. برا همین اورولوژیست گف یا دوباره عمل واریکوسل انجام بده یا تسه. که فعلا هنوز نتوانستیم تصمیم بگیریم

با دعای شما ممنون عزیزمحالا بین طبیعی سزارین موندم سردرگم شدم

یک درصد موقع طبیعی اگر مشکلی پیش بیاد و اکسیژن ثانیه ای دیرتر ب مغزش برسه میدونی چه ریسکی داره؟؟ بچه های ای وی آفی مفت نیستند خیلی سخت بدست اومدن.با بوسه و خواب یک شب نبودن .سعی کن منطقی تصمیم بگیری

ماه بعد باید برم واس ای وی افخیلی ناامیدم

ناامید نباش ....به خدا توکل کن ....ویتامین بخور....ذخیره ات چنده ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
Dhea واس چیه؟

برای اونایی میدن که ذخیره شون کمه 

اگه ذخیره ات‌ کمه روزی ۳ تا دوز ۲۵ بخور ،هر هشت ساعت یکبار 

اگه ذخیره ات زیاده نخور 

البته این قرص هورمونیه بیشتر از دو ماه ....دیگه حداکثرش ۳ ماه نباید خورده بشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
یک درصد موقع طبیعی اگر مشکلی پیش بیاد و اکسیژن ثانیه ای دیرتر ب مغزش برسه میدونی چه ریسکی داره؟؟ بچه ...

خودم که اصلا طبیعی نمیتونم دکتر میگه میشه🥲 ولی فکر نکنم قبول کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

یک درصد موقع طبیعی اگر مشکلی پیش بیاد و اکسیژن ثانیه ای دیرتر ب مغزش برسه میدونی چه ریسکی داره؟؟ بچه ...

وای اگه بگن طبیعی همچین مشکلی پیش بیاد😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40