2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7061041 بازدید | 685514 پست
سلام عزیزدلم ممنون امروز معاینه شدم دهانه رحم بسته ولی بچه پایینتر اومده🥹 دعام کنید تا اخر ماه برسم ...

نگران نباش.فقط موقع دسشویی و حموم بلند شو.چیزی نمیشه..حموم هم دیر ب دیر برو چ نیازه..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانوما کسی قرص واژینال جیناتی برا انتقال داشته؟خیلی ترشحاتم زیاد شده ممکنه از قرص باشه یا عفونت گرفت ...

من داشتم 

خیلی بد بود 

وقتی میزاشتم با اینکه نیم ساعتی دراز می کشیدم مثلا دو ساعت بعدش میرفتم دستشویی میدیدم ازم بیرون میاد و میفته تو دستشویی. 

اصلا هم ترشحی برای من نداشت 

یا مثلا میزاشتم داخل واژن وقتی اپلیکاتور رو بیرون میاوردم همراه اون میومد بیرون. 

ب من گفته بود دوتا بزارم.  

مثلا شب قبل خواب میزاشتم صبح میرفتم دستشویی میومد بیرون. 

نگران نباش.فقط موقع دسشویی و حموم بلند شو.چیزی نمیشه..حموم هم دیر ب دیر برو چ نیازه..

رفتم ماما با دست معاینه کرد گفت🥹 گفت تا ۱۱ روز رعایت کنی میرسی دعام کنید

کلا سردرگم شدم بین طبیعی سزارین

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

ایقد بمن میگفتن..ولی بچه درشت بود ک بدنیا اومد..شکم اول همیشه اینجوره ریز نشون میده

سر دوقلوام خیلی کوچیک بود شکمم

فقط سالم بیاد اینچیزا مهم نیست🥹 روشبه از خواب زایمان میپرم.

انقد که استرسشو دارم همش میگم اینجوری نشه انجوری نشه سلامت بچه فقط برام مهمه😞 چقدر سخته اولش میگی مثبت شم فقط

بعد اون روز به روز که جلو تر میری استرسش بیشتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

مامانت اینا ترک زده بودن.خواهرات چی..بعضیا میگن ارثیه..ولی شکم کش میاره باز میشه..خوشبحالت

مامانم خیلی کم مشخص نیس 

زیادم میخازه پوست شکمم سعی میکنم دست نزنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگه نگرانی نداشته باش هفته ۳۵ مگه نیسی.۱۰ روز دیگه بچه کامل کامله .استرس تموم شد عزیزم.راستی این مد ...

انشالله گلم همین ۱۰ روز بگذره خیالم راحته امپول ریه هم زدم الان استرسم اینه موقع زایمان بچه سالم بیاد فکر خیال دست خودم نیست

بله شیاف پرولوتون انوکسا دارم استفاده میکنم از اول تا هفته ۳۰ هروز پروژسترون بعد اون شد هفته ای یدونه پرولوتون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هفته چندی؟ یعنی هفته ۳۵ هستی؟؟ چون نوشته ۵ هفته موندهمن از ۵ ماه فک کنم دیگه شروع کردم..اول دوسه تا ...

دقیق هفته ۳۵م 

منم این یکی دوهفته ترک نزنم خوبه 😂 بازم فدا سر بچه فقط سالم بیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من هرشب روغن سیاهدونه هم میزدم با ورزش کردن

چطور ورزش کردنی ؟ ممنون میشم جواب بدین 

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله

انشالله گلم همین ۱۰ روز بگذره خیالم راحته امپول ریه هم زدم الان استرسم اینه موقع زایمان بچه سالم بیا ...

یعنی هرروز آمپول پروژسترون هم زدین تا آخر؟ 

آخه میگن تا دوماهگی هست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله

سر دوقلوام خیلی کوچیک بود شکممفقط سالم بیاد اینچیزا مهم نیست🥹 روشبه از خواب زایمان میپرم.انقد که اس ...

عزیزم شما بچه سومت؟ با آی وی اف باردار شدین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40