2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7061017 بازدید | 685502 پست

خانوما کسی قرص واژینال جیناتی برا انتقال داشته؟

خیلی ترشحاتم زیاد شده 

ممکنه از قرص باشه یا عفونت گرفتم

بعد چند ساعت بعد از گذاشتم قرص میتونم بلند بشم؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما کسی قرص واژینال جیناتی برا انتقال داشته؟خیلی ترشحاتم زیاد شده ممکنه از قرص باشه یا عفونت گرفت ...

من استرومارین داشتم که واژینال بود .....پماد بود .....ترشحاتم زیاد شده بود ....عفونت نیست نگران نباش ....من نمیتونستم درازکش باشم ....زود بلند میشدم ولی تو اگه میتونی نیم ساعت دراز بکش تا جذب بشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها معمولا مکملهارو روزی چند تا میخوردین؟ شصت تا برام نوشته ولی نمیدونم برای یکماهه روزی دوتا یا ...

مکملات چیا هستن ؟

سلام عزیزدلم ممنون امروز معاینه شدم دهانه رحم بسته ولی بچه پایینتر اومده🥹 دعام کنید تا اخر ماه برسم ...

دیگه نگرانی نداشته باش هفته ۳۵ مگه نیسی.۱۰ روز دیگه بچه کامل کامله .استرس تموم شد عزیزم.راستی این مدت دارو هم مصرف کردی؟؟

رویال ژل و کوآنزیم کیو ۱۰فرتیل اید و اووبوست هم گفتم خودم بگیرم

اگه کیوتن قرمز باشه که دوزش ۱۰۰ هست ....یکی بخوری کافیه ....ولی اگه دوز ۲۵ هست باید روزی ۳ تا بخوری .....رویال ژل هم یکدونه بخور ....فرتیل اید و اوابوست اگه میخوای خیلی تاثیر بذاره روی قوطی هر چندتا نوشته همونقدر بخور ....من قبلا می‌خوردم اما الان یادم نیست رو قوطیشون چندتا نوشته بود 

@helenn20 عزیزم امروز به نیابت از شما و برای براورده شدن حاجتت حدیث کسا خوندم و هدیه کردم به حضرت ز ...

سلام عزیزم یک دنیا ممنونم خیلی محبت کردید یادم بودید انشالله حاجت روا بشید بحق زهرا

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

مرسی عزیزمشما ذخیرتون چنده؟ جنین خوب تشکیل شد براتون؟

من چند ساله آزمایش ذخیره ندادم ولی دکتر همیشه میگه کمه. 

آره جنین ها همیشه a بودن ولی خب اینا ظاهر قضیه اس، اینکه چقدر خوب بوده یا مشکل از چی بوده نمیدونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام خوبین همه

من درمورد cd138 گفتم یه چیزایی بنویسم شاید بدردتون خورد

همانطور ک دوستان هم گفتن اگر آزمایش cd138 مثبت باشه ینی شما عفونت ضعیف تا مزمن دارید بستگی ب عدد آزمایش هست

من دیروز رفتم رویان پاتولوژی مثبت شده بود متاسفانه که

دکتر گفت نگران نباش چیزی نیست 

تو همون مطب اول ازم تست پاپ گرفتن و بعدش هم بیوپسی کردن(تیکه برداری از رحم) برای بار دوم اونم بهوش

خیلی اذیت شدم و حالم بد شد 

حالا خدا کنه هممون اینهمه سختی میکشیم جواب بگیریم

بهم چرک خشک کن قوی داده همش سرگیجه حالت تهوع دارم تا جواب آزمایشم بیاد گفت پری هم شدی بیا برای سونو ک ماه بعد برام انتقال بدن...

محتاج دعای تک تکتونم...

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عزیزم شما از هفته چندم ترک زدینیعنی من تا الان نزدم ممکنه دیگه نزنم؟

هفته چندی؟ یعنی هفته ۳۵ هستی؟؟ چون نوشته ۵ هفته مونده

من از ۵ ماه فک کنم دیگه شروع کردم..اول دوسه تا خط بود بعد کم کم زیاد شد