2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7041734 بازدید | 684225 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی بوده به آمپول پروژستورون حساسیت داشته باشه و تب شدید کنه بعد وسط انتقال دکتر بگه آمپولتو ...

نگران نباش دوفاستون یا دوفامد همون پروژسترون هست. دکتر من از 5 روز قبل ازانتقال تا 5 روز بعداز انتقال آمپول پروژسترون میده بعد میگه قطع کن دوفامد و شیاف فقط تا روزی که آزمایش بدیم و نتیجه مشخص بشه. و درصورت مثبت شدن همون دوفامد و شیافو ادامه میده. آمپول نه. ولی اگه کسی به خونریزی بیفته آمپولو هم میده تا زمانیکه قطع بشه. نگران نباش عزیزم. به دکترت اعتماد کن. اگه لک دیدی بهشون اطلاع بده خودشون میگن چیکارکنی. ان شاالله مثبت بشی دلمون شاد بشه. 

الان بی بی چک بزنم دقیق نشون میده ۱۳ روزه از قطع قرص دوفامدم میگذره ترشح غلیظ خیلییی خیلییی سفید دار ...

عزیزم ممکنه باردار نباشی. چند روز از زمان پریودت گذشته؟ چون اگه تنبلی داشته باشی پریودت عقب میفته. منم پریودم تایمش خودم میدونستم. ولی ازوقتی دوفاستون خوردم بعداز قطعش خیلی طول می‌کشید تا خونریزی بشم.ممکنه شما هم بدنت بخاطر دارو واکنش نشون میده. یا ضخامت رحم بالا میره دیرتر پریود میشی. حالا ولش کن هروقت اومد. ولی جانب احتیاط هم رعایت کن یه بیبی بزن. با اگه شک داری آزمایش تیتر بده خودتو خلاص کن. 

نگران نباش دوفاستون یا دوفامد همون پروژسترون هست. دکتر من از 5 روز قبل ازانتقال تا 5 روز بعداز انتقا ...

خییییلی ممنونم از اینکه جوابمو دادی خدا خیرت بده دستت درد نکنه بخدا چندروز بود سوال میپرسیدم نگران بودم کسی ج نداد خییییلی لطف کردی

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰

سلام بچه ها کسی از آزمایش اسپرم سر در میاره ؟؟

من آزمایش اسپرم شوهرم دیروز آماده شد 

خیلی استرس دارم تا موقع پری بشه و ببرم دکتر  

کسی سر درمیاره بذارم ؟؟؟

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

@atrin_arsen_atrina    

سلام عزیزم امروز به یادت بودم به نیابت از تو حدیث کسا خوندم هدیه کردم به حضرت زهرا از خودشون خواستم خیلی زود مامان بشی 

انشالله به واسطه ی دعای حضرت زهرا به حاجت دلت برسی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
مرسی بابت تبریک دوستان خوبم 🫶♥️♥️مثلامعجزه میدونم دعا کنید همه چیز خوب پیش بره

عزیزم خیلی مبارکت باشه خدارو هزار بار شکر انشالله خدا حفظش کنه و به سلامتی بغلش کنی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
2810