2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست

سلام دوستان

من دیروز رفتم دکتر آزمایش و سونو و...رو بردم 

یه قرص به شوهرم داد گفت یه دوره بخوره 

به خودم هم یکم مکمل و استرادیول داد و گفت ماه بعد توی قاعدگی بیا که بری توی سیکل پانکچر انشالله 

توصیه ای برای تقویت اسپرم و تخمک اگه دارید میشه بهم بگید 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

۱۲ تا گونال ۷۵ دارم که تا ۲۰۲۶ تاریخ داره و شرایط نگهداریش کاملا رعایت شده(از وقتی خریدم داخل یخچال بوده)

با قیمت مناسب میدم

۲۰تا گرفته بودم ک تو سیکل آخر پانکچرم فقط ۸ تاش رو استفاده کردم ۱۲ تا مونده و دیگه قصد پانکچر مجدد ندارم

هر کسی خواست لطفا تو خصوصی پیام بده 

*تهران

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
قبلش دکترت کی بود عزیزم؟ بخام سرکلاژ میکنه یعنی؟ من همین تهرانی قرار شد بعد ان تی سرکلاژم کنه

قبلش مرکز ناباروری مشتاق میرفتم، دکتر کامرانی. اونجا هم خیلی خوب و دقیقن، ولی زایمانشون بیمارستان مهرگانه من خوشم نمیاد.

نمیدونم علامه سرکلاژ میکنه یا نه، اگر نیاز باشه لابد میکنه.

خب با همین تهرانی برو جلو که از اوضاعت خبر داره

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
خیلی ممنونم از پاسختون ،، هرچی تحقیق میکنم همه جا رو تقریبا میگن پولکین البته مملکت ما الان اینطوری ...

عزیزم من چندسال پیش مام میرفتم براتخمک اهدایی البته من خودم اهداکننده بردم اما خب باید حتما واسطه میبود ک سال 99من 3تومن ب واسطه دادم واسطه اونجا خانوم بخشنده س اگه خواستید شماره ش رو بهتون بدم و اینکه فکرنمیکنم یکی دوماه بیشترطول بکشه.یه واسطه دیگه هم من تواینستادنبال میکنم ک انگار خیلی دونرهاش عالیه خانوم نکویی اسمشه بابیمارستان پارسیان و دکتر لیلا زارعیان کار کارمیکنه من یکماه پیش باهاش تماس گرفتم گغت هزینه تخمک اهدایی 90میلیونه.اسم پیجش blue baby ivf دوست داستی باهاش تماس بگیریهت مشاوره میده شماره دوتاشون رو من دارم

سلام میشه بپرسم پرگویس براتون چطوری بود؟من قصدای وی اف دارم قبلا باگونال سه جنین شدنظرم این بوداینسر ...

عزیزم امپول پرگویس برام بهتر بود ، ۱۲ تا فولیکولام داشتم سایزهاشون خوب بود که ۷ تا تخمک شدن ، ولی خب من چون مشکل دارم هیچکدوم جنین نشدن متاسفانه . 

امپول خوبیه ولی آخرای سیکل دیگه پیدا نکردم و سینال اف بهم دادن 

من پنج شنبه پانکچر شدم و ۹ تا تخمک داشتم . امروز بهم زنگ زدن و گفتن فقط یدونه جنین دارم ... فردا هم انتقالمه ... بشدت هم سرما خوردم ... اصلا یدونه ممکنه بگیره ؟ 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
منم اصلا ریسک نمی‌کنم که به کسی اعتماد کنم برای هم میخوام خود مرکز ناباروری تخمک بده ولی نمیدونم کدو ...

من خودم میرم مام .دوست خودم ۴۱ سالش بود ۷ سال از عمرش رویان رفت ۴ بار انتقال منفی ی بار خودش باردارشد سقط شد.پارسال رفت مام ۱۵ تا تخمک داشت ۱۳ تا جنین با کیفیت شد سه تا براش انتقال داد ۱ دونه گرفت پسرش هم دنیا اومده .دوست شوهرم اسپرم شوهرش صفر بود با اولین انتقال مام باردار شد دختر .ی بار ویزیت شو مام درست هزینه زیاد داره ولی حداقل به نتیجه برسه بهتره تا عمرت بره به هیچ جا نرسی هنوز اول کار باشی. من این میدونم تو با تخمک خودت میتونی باردار بشی توروخدا مرکز عوض کن سریع نرو اهدایی اگه اونجا نظرش اهدایی بود اون موقع

شما خودتون مام میرید ؟

من نه شهرستانم، ولي گفتم اگه جواب نگيرم خدايي نكرده برم اونجا، تا الان كه خدا خواسته، ايشالله روزي شما، برو تو سايت مام تو اينستا خيلي تعريفش ميكنن، چند تا همين جا نتيجه گرفتن، كاشكي ميومدن بهتون راهنمايي كنن عزيزم

از پریودم دو روز گذشته اما ۱۲ روزه که قرص دوفامد قطع کردم

خب هانی جان پس اگه دو روز بیشتر نگذشته از موعد پری. صبر کن چند روز دیگه بیبی بزن. عدد آزمایش فعلا منفی هست ولی همه چیز ممکنه گلم. ممکنه هم باردار باشی ولی زود تست دادی. فقط صبر داشته باش. چند روز دیگه چک کن ببین خدا چی میخواد. ولی امیدوارم نباش که بخوره تو ذوقت.ان شاالله هرچی خیره برات پیش بیاد

من خودم میرم مام .دوست خودم ۴۱ سالش بود ۷ سال از عمرش رویان رفت ۴ بار انتقال منفی ی بار خودش باردارش ...

مممنونم چقدر دوستتون شرایطش شبیه منه ،، میشه بگید دکترش کی بود تو مام یا دکتر خودتون ؟ نوبت دهیش اینترنتیه یا تلفنی ؟ مثل رویان خیلی برو بیا داره ؟ دکترو خودمون میتونیم انتخاب کنیم؟