2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042749 بازدید | 684270 پست
اره تو مامه،لاهوتی هم خیلی شلوغه و طول میکشه،ولی من یه بار یکی رو دیدم ک مشکل شما رو داشت ،با اینکه ...

ممنون عزیزم❤️‍🔥 واقعا؟ شاید مایع اون بامن فرق داشت😆میگم آخه منی ک ضخامتم باکلی داروبالامیره وتا3یا4ماه بایدداروی هورمونی بخورم اگ باردارشدم خوب بازاون مایع تشکیل میشه دیگ بخاطرداروهام. یبار دکتر خودم مایع روکشید2. 3روزبعدگف بیاسونوبازتشکیل شده بود.ممنون ک گفتی عزیزم چ روزایی هستن دکتر لاهوتی چ ساعتی؟  مشاوره تلفنی قبول میکنن؟ 

ای جوووونم مبارکــــــــــــــه عزیزم ♥️😘 انشالله با همین دوتا کنجد مامان شدی 😍 😍

ممنون برام دعا کنید 🫡🫡🫡

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ببخشيد شما استراحت كامل هستين؟

نه بابا کارامو انجام میدم اما اسلو موشن

خودم نهار پختم ظرف نهارم خودم شستم ولی شام وظرف شام با همسر بود کارمو میکنم ولی یهو خسته شم ولی میکنم 💚💛

من روز ٧ انتقال دو مرحله بودم اخرين شانسم هست، من قبلش اينجوري نبودم دلشوره خيلي دارم

عزیزم  منم بار آخرمه دکتر همسر بارضایت خودمون اجازه آی وی اف داد گفت احتمالاً جنین تشکیل نشه ولی خدا و شکر خدا خواست وتشکیل شد منم روز دومم خدا بزرگه🙏🙏

سلام دوستان روزتون خوش من یه میوم دارم که از بارداری اولم که ۹سال پیش بود داشتم بار اول که پانکچر کردم سایزش بزرگتر شد به نظرتون ممکنه انتقال ها به خاطر او منفی شده باشه

سلام دوستان روزتون خوش من یه میوم دارم که از بارداری اولم که ۹سال پیش بود داشتم بار اول که پانکچر کر ...

بله گلم می‌تونه به‌خاطر میوم باشه .....وقتی دکتر می‌دونه میوم داری چرا انتقال میده ....اینجور مواقع هیستروسکوپی میکنن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
2810