2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042718 بازدید | 684270 پست
خاهش میکنم گلم پیش عباسی رفتی ؟ شنیدم بذا انتقال و تخمک کشی زیر میزی میگیره ازت گرفت؟ راستی برا انت ...

نه عزیزم نرفتم پیش عباسی، میخواستم این یدونه رو هم با همون نقشینه انتقال بدم اگه نشد برم سراغ یه دکتر دیگه، ولی کیست داشتم فعلا دارم الدی میخورم ،ماه دیگه انشاالله اگه برطرف شده باشه، نمیدونم چرا دلم با عباسی نبود،هرچی فکرشو کردم، راستی کیست سه سانت با یه دوره الدی از بین میره؟ نکنه برم بازم باشه  سرمم نمیدونم بزنم یا نه، شوهرم همش میگه نمیخواد

نه عزیزم نرفتم پیش عباسی، میخواستم این یدونه رو هم با همون نقشینه انتقال بدم اگه نشد برم سراغ یه دکت ...

انشالله همین یه دونه برات میگیره مثبت میشی گلم 🙏اره از بین میره من ۲/۵سانتی داشتم من چون دکترم نبود بهم گفت ۲ماه ال دی بخورم بعد ک رفتم اب شده بود اما بهم گفت همون یه دوره کافیه چون نیستم دودوره بخور 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره بیمارستان زنگ زدم بهشون گفتم ۵بار با جنین های خودمون منفی شده، گفتن اگر دکترت نامه بده ، بهت می ...

عزیزم اگه ذخیره ت و کیفیت تخمکات خوبه خب خودت ادامه بده .تخمک اهدایی دلیلی برمثبت شدن نیست اصلا.من خودم الان دوبار اهدایی گرفتم و 4بارانتقال فقط یه بارمثبت شدم و افت بتاشد.من پیش زرنانی هم رفتم تاحتی هیستروسکپی و ازمایش همسرمم چک کرد ک گفت برا ivfخوبه.من حتی بااینکه یائسگی زودرسم و تقریبا ذهیره م نزدیک صفر و کلا یه تخمک دارم اما پریودم مرتبه رحمم عالیه هیچوقت سیکل انتقالمم کنسل نشده قبلا خراش پی ارپی همه کارکردم و نشده .نمیدونم مشکل چیه.اینبار پی ار پی و سرمم زدم ک بازم زرنانی گفت سرمم لازم نیس اماچون سنت کمه بهت میدم شاید مثبت بشی من حتی زرنانی گفت انوکساهم لازم نیست.

همه اینارو گفتم ک بگم باید خدابخواد رو خودت عیب نزار اصلا.

من روزانتقالم دکتر گفت رحمت  و اندومتر بی نظیره  باید بارداربشی جنین شناسم ک گفت بهترین جنین ها رو داری اما خب بازم میگم همه چی ب خواست خداست واقعا

تو تاحالا لاپاراسکپی نشدی عزیزم؟

اگه میشه منم اضافه کن گلم منم دوباره رفتم توی سیکل انتقال این بار بهم گفت آندومتر سی هست و خیلی نگرا ...

با اندومتر سی انتقال نده عزیزم. بذار سیکلی که اندومترت اوکی بود انتقال بده

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
ممنون عزیزم لطف کردی. واقعا ریلکس بودن خیلی مهمه. منم خیلیاروتومرکزی ک رفتم گفتن سرکاررفتیم یکی دو ر ...

عزیزم من دوتا انتقالام رو بعد ۳روز رفتم سرکار منفی شد. این یکی رو دو هفته هیچ کاری نکردم و تو خونه بودم. فقط تو خونه قدم میزدم، مثبت شد

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿سوره_مزمل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِ ...

ممنونم ازت عزیزم خودت و نی نی سلامت باشید انشالله تو رو خدا دعا کنید من باردار بشم بزودی جای دخترم پر بشه خییلی در عذابم هرکی پیام من رو میخونه برام دعا کنه😥😥😥

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
سلام بچها کسی بوده مثبت شده جواب ازمایشش دوبرابر نشه؟ برا من یه برابر و نیم شده دکتر دیگه بهم نگفت ت ...

سلام عزیزم خوبی حتما2برابرنه یک‌ونیم تا2برابرچون من دیدم همه ک 2برابرکامل نمیشن نگران نباش عزیزم 

سلام دوستانعزیزانی که مام انتقال داشتن با کدوم دکتر بودن؟ میخوام مجدد شروع کنم اینبار برم مام نمیدون ...

سلام عزیزم توای اونن یکی تاپیک دوستای من مام رفتن دکترعلیرضایی روخیلی قبول دارن من ی بارویزیت شدم خیلی خوش برخورد بودهم خودش هم همه مشاوراماماها. ولی متاسفانه مشکل من خاص بودک تا الان هیچ دکتری علت وپیدانکرده. هزینه رحم 300تا350 متغیره ماهانه هم 6یا7تومن نفقه. واینکه طرف همه چیورعایت میکنه خداعالمه

عزیزم من دوتا انتقالام رو بعد ۳روز رفتم سرکار منفی شد. این یکی رو دو هفته هیچ کاری نکردم و تو خونه ب ...

ممنون عزیزم همین دیگ آدم گرگیجه میگیره نمیدونیم کدوم بهتره چون توتاپیکهای دیگم خوندم بعضیاگفتن انتقالی ک استراحت بودیم منفی شده ولی انتقالی ک بیخیال بودیم دورهمی رفتیم بیرون واسه تزریق رفتیم مثبت شدیم.کاش ی روزی برسه خیلی زود ای وی اف صددرصد موفق باشه

عزیزم اگه ذخیره ت و کیفیت تخمکات خوبه خب خودت ادامه بده .تخمک اهدایی دلیلی برمثبت شدن نیست اصلا.من خ ...

این که می گم تخمک اهدایی به خاطر اینه که خودم ۳ بار تخمک کشی کردم، و جمعا ۵بار انتقال بی نتیجه داشتم، منم هر سری رحمم عالی بوده، خود دکترم بار آخر گفت چه رحم خوشگلی! وقتی بهش گفتم پس چرا منفی میشه، گفت جنینات تنبلن! همسرم که مشکلی نداره، dfi و حرکت و تعدادش عالیه فقط مورفو ۵ درصده که اونم تو ای وی اف مهم نیست، اما تخمک های من همه شون جنین نمیشن مثلا از ۸ تا یه بار ۵تا شد یه بارم ۶ تا یه سری که فقط ۲ تا!! پس حدس می زنم هر مشکلی هست برای کیفیت تخمک! و به نظرم از یه دونر زیر سی سال استفاده کنم بهتر باشه، خودم دیگه وارد ۳۷شدم و سالهاست درگیرم. می ترسم از داروهای تخمک کشی همش هورمونیه الان جوانیم هنوز متوجه عوارضش نیستیم.. شانسمم که چند بار امتحان کردم با ذخیره ۲/۸شروع کردم ۳بار انجام دادم الان قطعا ذخیره ام کمتر شده. 

ولی لاپاروسکوپی نکردم تا حالا. حتما نیاز نبوده، عکس رنگی گرفتم مشکلی نبود گفتن میشی بعدش باز نشد، هیسترو کردم گفتن بعدش میشی اونم نشد، من اندازه ده تا زایمان اذیت شدم ولی هنوز مادر نیستم. ای خدا چقدر بدبختم😭😭 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

این که می گم تخمک اهدایی به خاطر اینه که خودم ۳ بار تخمک کشی کردم، و جمعا ۵بار انتقال بی نتیجه داشتم ...

انشاالله هرچی ک خیره و دلت اروم میشه برات اتفاق بیفته.اخه من هرسری جنینامم عالی بوده مورفوهم 10بوده نمیدونم واقعا حکمت خدا چیه منم عکس رنگی و هیسترو هیچ مشکلی نبوده .حالا چندوقته افتاده توذهنم ک ب دکترم بگم اگه این انتقالمم منفی شد لاپارا کنه نکنه یه مشکلی اون تو ب وجوداومده باشه چون عکس رنگی سال 98بوده هیسترو 1400میدونی چیه ماهمش دنبال ایراد میگردیم واقعا کاش خدابهمون رحم کنه دیگه.ب خودت نگو بدبخت تقدیرماهم این بوده و باید جنگید باهاش هیچ راهی جزاین نداریم

ممنون عزیزم همین دیگ آدم گرگیجه میگیره نمیدونیم کدوم بهتره چون توتاپیکهای دیگم خوندم بعضیاگفتن انتقا ...

منم چندشب پیش داشتم ب شوهرم میگفتم مطمعنم یه روزی علم پیشرفت میکنه و آی وی اف صد در صد میشه و من از الان واقعا برامردم اون زمان خوشحالم ک هیچ چشم انتظاری وجود نخواهد داشت

عزیزم اگه ذخیره ت و کیفیت تخمکات خوبه خب خودت ادامه بده .تخمک اهدایی دلیلی برمثبت شدن نیست اصلا.من خ ...

به منم هردفعه میگه بهترین رحم رو داری، کیفیت تخمک از کجا معلوم میشه؟ به نظرم از من بی کیفیته که نمیشه

اره گلم ولی اون دوبرابر میشد از ۱/۵برابر شدنش میترسم برا روز ۱۳این بودم

عزیز دلم اصلا نگران نباش همه جای دنیا میگن بتا یکونیم تا دوبرابر میشه تازه اینم یه چیز تقریبی هستش ممکنه از این پایین تر یا بالاتر هم یه کوچولو باشه اصلا جای نگرانی نیست

خدا دوباره برات معجزه کرده لذت ببر قشنگم 

انشالله که نینی قشنگت رو بسلامت بغل بگیری

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2810