2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042760 بازدید | 684270 پست
چقدر دلم گرفت از اینکه هنوز نتونستی رها بشی🥹🥹 خیلی خیلی سخته مخصوصا وقتی عاشقش بوده باشی و برای سا ...

عزیزم ببخشید ناراحتت کردم. ۸ سال دوس بودیم اونم چه دوستی زیبایی ۱۲ سال زندگی مشترک اولین مردی بود که اومدم توی زندگیم و آخریش بود بهم ظلم بزرگی کرد. کلا سرگرم هستم سرم شلوغه هیچ مشکلی الان خدا رو شکر ندارم همه چی عالیه ولی حتی تمام دنیا رو هم داشته باشم ته قلبم خوشحال نیستم هیچی دیگه خوشحالم نمیکنه ظاهرم نشون نمیده داغونم ولی منی دیگه نیست تموم شدم. 

قربون محبتت عزیز دلم خیلی ممنونم مهربونم 

انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده.🫂

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شب نزن صبح با ادرار غلیظ بزن ، ممکنه نشون نده اصلا استرس نگیرازادسازی هم زده بودی عزیزم؟این بیبی چک ...

فاطمه جونم این هاله ها بعد چند دقیقه اینطور شد؟ من بی بی چک مارک ویور زدم داخل جعبش زده تا ۸دقیقه طول میکشه جواب بندازه من حدود همون ۸دقیقه برام یه هاله زد ک ب زور میشد دید یکم ک خشک شد مشخص شد ب نظرت چیه؟ 

آره به قول بچه ها نزن چون اگه خدایی نکرده منفی بشه نه دیگه دل و دماغ ادامه داروهارو داری نه میتونی ر ...

عزیزم فک میکردم بزنم استرسم تموم میشه الان وارد فاز جدیدی از استرس شدم 😐یه هاله خیلی کمرنگ انداخت بد ۷/۸دقیقه اولش هیچی نبود  تو خود جعبش زده تا ۸دقیقه جواب نشون میده اما من خشک ک شد واضح دیدم قبلش ب زور میشد دید الان نمیدونم خوشحال باشم مثبته یا ناراحت باشم منفیه 😐

منم ۲۴ هفته.شما الان اولین انتقالتون بعد از اون زایمان زودرس هست؟دلیلش چی بود برای شما؟من دکولمان جف ...

اره عزیزم اولین انتقال مثبت شدم زایمان زودرس انتقال دوم منفی اینم انتقال سوممه  عزیزم من نمیدونم یهو سرویکسم اومد پاین دهانه رحم باز شد البته از قبل هی میدیدم سرویکس داره کم میشه ب دکتر میگفتم اهمیت نمیداد میگفت بزار زیر ۳۳بشه یهو در عرض دوهفته اومد ۲۴و دهانه رحم باز شد زایمان کردم 😔

اره عزیزم اولین انتقال مثبت شدم زایمان زودرس انتقال دوم منفی اینم انتقال سوممه عزیزم من نمیدونم یهو ...

من اینبار سرویکسم ۳۲ بود به دکتر گفتم سابقه سقط دارم سرکلاژم کن گفت نه اون دوقلویی بود...

دوهفته بعد سونو دادم ۲۶شد ک سرکلاژ شدم

سونو انومالی بالا رفته بود دیگه از اون روز سونو ندادم خداکنه خوب باشه🥺 انشالله مثبتشدی چ دوقلو چ ۱قلو حتماااا سرکلاژ کن خیالت راحتتره

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

عزیزم فک میکردم بزنم استرسم تموم میشه الان وارد فاز جدیدی از استرس شدم 😐یه هاله خیلی کمرنگ انداخت ب ...

مثبته😍😍😍مبارکهههههه 🫂🫂🫂🫂🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

من اینبار سرویکسم ۳۲ بود به دکتر گفتم سابقه سقط دارم سرکلاژم کن گفت نه اون دوقلویی بود...دوهفته بعد ...

انشالله ک خوبه و سروقت زایمان میکنی ب امید خدا نگران نباش اره منم حتما سرکلاژ میکنم تو ۱۳هفته چون ک من یه قلو بودم تازه زایمان زودرس شدم 

مثبته😍😍😍مبارکهههههه 🫂🫂🫂🫂🫂

بهار جونم مارکش ویوره ببین اولش هیچی نداشت الان هی داره پر رنگ تر میشه هر چقدر میگذره میدونه رو ۱۰دقیقه هاله زد بعد شروع کرد پر رنگ شدن ب نظرت امیدوار باشم 

بهار جونم مارکش ویوره ببین اولش هیچی نداشت الان هی داره پر رنگ تر میشه هر چقدر میگذره میدونه رو ۱۰دق ...

اره عزیزم امیدوار امیدوار🥰❤️انشالله اینبار سالم و سلامت بیاد یا بیان بغلت 🫂 ماهم دعا کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله ک خوبه و سروقت زایمان میکنی ب امید خدا نگران نباش اره منم حتما سرکلاژ میکنم تو ۱۳هفته چون ک ...

بسلامتی عزیزم انشالله تا اخر خوب و عالی پیش بره 🥰🤲🏼

انشالله چشم و دل همه منتظرا روشن شه بزودی 🤲🏼

بارداراهم نی نیشون رو سالم بغل کنن🤲🏼

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810