2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042599 بازدید | 684264 پست
بچه ها زن عمو همسرم خیلی خانوم خوبی بوده۲۶سال پیش وقتی زایمان میکنه فوت میکنه.همسرم صبح گفت از وقتی ...

انشاالله خیره گلم .ما که میگیم اگه تو خواب ببینی دختر داری خیلی خیلی خوبه و هم میگیم اگه مرده به آدم یه چیزی بده خوبه.انشاالله برای شما هم همین تعبیر باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهار جون شما هم زایمان زودرس داشتین؟

بله عزیزدلم. دوقلویی بود

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

استرادیول چی ؟ اونو از اول سیکل میدن ؟

اره استرادیول و من از روز دوم پریود ک رفتم برام شروع کرد ببین از روز دوم استرادیول ا اس ا فرتیل سی ام ارژن مکس رو برام شروع کرد باقی دارو ها ک گفتمو از چند روزقبل انتقال شروع کرد 

اره استرادیول و من از روز دوم پریود ک رفتم برام شروع کرد ببین از روز دوم استرادیول ا اس ا فرتیل سی ا ...

ممنون عزیزم ♥️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام دوستان 

هر کسی که میدونه و تجربه داره ممنون میشم منو راهنمایی کنه 

من سه بار پانکچر انجام دادم هر بار ۱۲ تا فولیکول دارم ، ولی ۶ یا ۷ تاش پوچه و ۳ تا ۴ نابالغ و میمونه ۳ تا ۴ تخمک ،وقتی لقاح میدن میگن کیفیتشون بده و قابل قبول نیست و اصلا جنین ندارم .

پانکچر اولم دوتا جنین یه روزه انتقال دادن برام که بعدها گفتن اون جنین به درد نمیخورده و نباید انتقال میدادن.

همسرمم مشکلی نداره 

پانکچر اول گونال  و منوتروپین 

پانکچر دوم سینال و منوتروپین 

پانکچر سوم پرگوویس داد ، وسط سیکلم امپولو پیدا نکردم که با سینال  ادامه دادم .

دوماه قبل پانکچر اوابوست ، کو کیوتن میخورم .

سلام دوستان هر کسی که میدونه و تجربه داره ممنون میشم منو راهنمایی کنه من سه بار پانکچر انجام دادم هر ...

میترسم که بهم بگن تخمک اهدایی بگیر ، کسی اگه تجربه داشت ممنون میشم راهنماییم کنه .

2810